Začneme UD The CUP.
Dnes jsem tady viděl kritiku boxu, já jsem naopak od boxu nic nečekal. Je to největší loterie na světě, ani sportka není tak riskantní:-).
Za mě - spokojenost. Místo redemption Brodeura tam mohl být třeba Bobby Ryan a byl bych v ř**i. Samozřejmě nemám radost z redemption... Teubert - krásný patch, nemám o něj strach. A ostatní - Datsyuk není špatný, Bickell v podstatě o ničem. Ale Cupy bývají o jedné kartě. A ta byla super.
Když to srovnám s těmi druhými dnešními Cupy - myslím, že ty druhé byly dokonce lepší. Dva AUTO patch RC, 2 dobrá jména. Myslím, že není o čem.
Zapomněl jsem na Doughtyho - mám na něj celkem štěstí, dobré jméno.

Superlative - tam naopak asi šlápnout vedle nejde. Je to celkem jistota. A za menší peníze. Vzhledem k checklistu jsem si myslel na Hašana, nebo Jardu. Ani jeden. Chtěl jsem nějakou multiplayer kartu, ani to se nepovedlo. Potěšil samozřejmě Gordie, ten je super. A HS, mám z něj velikou radost. Pan hráč. Osobnost.
Ostatní - květina super, ale nemám rád karty, kde není hráč ani vidět. A ty další jména, dobrý. Jak říkám, u tohoto produktu nejde šlápnout vedle. Ale nějak na něj nemám štěstí. Když se podívám na breaky ma-meho, trochu jsem asi čekal více, je to moje vina. Sám jsem si nasliboval více a to nikdy dělat nesmíte...
S odstupem času - spokojenost. Box splnil vše, ale nevím čím, nějak mě extra nenadchl. Ale opravdu se mě neptejte proč.

Howe /15
Lafleur /9
Couturier /10
Kovačuk /9
Weber /10
Foppa /19
Sedin /30
Určitě na celé čáře vyhrály Superlative, ale větší vzrůšo jsem prostě cítil u Cupek. A to nejsem na UD zatížený. Naopak vždy jsem měl mnohem blíže k ITG. Ale posledními sériemi za předešlé 2 roky ukázali také silný sklon ke komerci, a pak musíme přiznat, že Cup má prostě největší jméno...
Trošku jsem dnes záviděl Dzejdymu toho Cooka, co bych za něj dal...