2011-12 UD The CUP vs ITG Superlative!!

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2012.
pavelbart
Administrátor
Administrátor

2011-12 UD The CUP vs ITG Superlative!!

Příspěvek od pavelbart »

Sliby se maj plnit, na burze jsem řekl, že si otevřu Cupy pokud se do vánoce neprodají - neprodaly. Tak dnes padly. Superlative přinesl Ježíšek, lišák jeden ;) .

Začneme UD The CUP.
Dnes jsem tady viděl kritiku boxu, já jsem naopak od boxu nic nečekal. Je to největší loterie na světě, ani sportka není tak riskantní:-).
Za mě - spokojenost. Místo redemption Brodeura tam mohl být třeba Bobby Ryan a byl bych v ř**i. Samozřejmě nemám radost z redemption... Teubert - krásný patch, nemám o něj strach. A ostatní - Datsyuk není špatný, Bickell v podstatě o ničem. Ale Cupy bývají o jedné kartě. A ta byla super.
Když to srovnám s těmi druhými dnešními Cupy - myslím, že ty druhé byly dokonce lepší. Dva AUTO patch RC, 2 dobrá jména. Myslím, že není o čem.
Zapomněl jsem na Doughtyho - mám na něj celkem štěstí, dobré jméno.

Obrázek

Superlative - tam naopak asi šlápnout vedle nejde. Je to celkem jistota. A za menší peníze. Vzhledem k checklistu jsem si myslel na Hašana, nebo Jardu. Ani jeden. Chtěl jsem nějakou multiplayer kartu, ani to se nepovedlo. Potěšil samozřejmě Gordie, ten je super. A HS, mám z něj velikou radost. Pan hráč. Osobnost.
Ostatní - květina super, ale nemám rád karty, kde není hráč ani vidět. A ty další jména, dobrý. Jak říkám, u tohoto produktu nejde šlápnout vedle. Ale nějak na něj nemám štěstí. Když se podívám na breaky ma-meho, trochu jsem asi čekal více, je to moje vina. Sám jsem si nasliboval více a to nikdy dělat nesmíte...
S odstupem času - spokojenost. Box splnil vše, ale nevím čím, nějak mě extra nenadchl. Ale opravdu se mě neptejte proč.

Obrázek

Howe /15
Lafleur /9
Couturier /10
Kovačuk /9
Weber /10
Foppa /19
Sedin /30

Určitě na celé čáře vyhrály Superlative, ale větší vzrůšo jsem prostě cítil u Cupek. A to nejsem na UD zatížený. Naopak vždy jsem měl mnohem blíže k ITG. Ale posledními sériemi za předešlé 2 roky ukázali také silný sklon ke komerci, a pak musíme přiznat, že Cup má prostě největší jméno...
Trošku jsem dnes záviděl Dzejdymu toho Cooka, co bych za něj dal...:-)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2011-12 UD The CUP vs ITG Superlative!!

Příspěvek od DzEjDy »

pavelbart píše:Trošku jsem dnes záviděl Dzejdymu toho Cooka, co bych za něj dal...:-)
Jenomže to bys musel otevírat Dominion a ne tyhle dva braky. Když vás tady přesvědčuju, že Certified jsou lepší než Artifacts, resp. Dominion vedou nad The Cup, neposloucháte a pak tady skuhráte... *lgh*

Ten Brodeur je taky Enshrinements /50? Není to na skenu dobře vidět... Vím že byla tahle plechovka u vás na shopu dlouho a byla to i moje varianta místo Dominion. Jsem rád že jsem udělal dobrý rozhodnutí, protože tohle by mně takovou radost určitě neudělalo. I bez ohledu na toho Cooka. Ta druhá dnešní plechovka Cupek určitě lepší. Nebo i co si pamatuji tu tvoji první, Hansovu, Tkachukovu. Tahle se mi zdá nejslabší... Superlative jsou naopak skvělý, ale nevím proč a neumím to taky dost dobře pojmenovat, ale mám s ITG momentálně podobný problém. Vytáhnu u nich super kartu a i přesto je to nějaký divný. Taky jsem jejich celkem velký fanda, ale pocitově se u mě UD a Panini prosazují víc.
Obrázek

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

Za mě lepší Superlative. Když pominu Couturiera, tak Forsberg a Howe - paráda
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ne ne, Brodeur je Scripted Swatches /35 - nádherná karta, jen aby se povedl patch.

Dominion asi nikdy neotevřu, děkuji:-)))
U mě teda pořád Honzo Panini prohrávají. Třeba dnes padly i Contenders 11/12 - nestojí za scany... hrůza. Ani 500,- Kč by takový box neměl stát:-) A já to s nimi mám z 95% takto. Brodeur na /5 podpisu se nepočítá :D
Je fakt, že ten mi asi má nahradit všechny jejich ostatní breaky:-).
Teď jsem ještě koukal, jak se prodávají karty z mého ITG a jsem celkem v šoku, jako chodí vysoko...lafleur, Weber, Howe je jasný, u toho to jde čekat. Ale to ostatní mě celkem příjemně překvapilo. U Cupu spíš obráceně:-))))
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Panini se snaží. Ještě to není úplně ono, ale dejme jim tak dvě, tři sezony čas. Zatím buď vytahují staré značky z 90. let a pokoušejí se na to navázat nebo kopírují úspěšné produkty od UD. Z těch tří firem jsou asi momentálně na chvostu, ale podle mě se časem srovnají... Letošní Contenders nejsou měřítko, to je obsahově naprosto vykradená série, což moc nechápu když si je dám do porovnání s loňskými plnými spoustou skvělých insertů. Tam je to určitě krok vedle.

Jinak ten Brodeur, nebude to taky Team Canada? :D
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Nejsem teda žádnej odborník na tyhle highend série, ale taky se mi víc líbí ty Superlative. Sice Taubert má ten patch fakt parádní a auto Broďase je taky parádní karta (škoda, že je redem, přece jen vytáhnout takovou kartu přímo je o něčem jiném), ale ty Superlative - to je jedno jméno lepší jak druhé :thumbup:

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

ahhh bože :crazy: :crazy: :crazy: zase Devils :D
Já už se na ty brejky koukat nebudu :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

DzEjDy píše:Panini se snaží. Ještě to není úplně ono, ale dejme jim tak dvě, tři sezony čas. Zatím buď vytahují staré značky z 90. let a pokoušejí se na to navázat nebo kopírují úspěšné produkty od UD. Z těch tří firem jsou asi momentálně na chvostu, ale podle mě se časem srovnají... Letošní Contenders nejsou měřítko, to je obsahově naprosto vykradená série, což moc nechápu když si je dám do porovnání s loňskými plnými spoustou skvělých insertů. Tam je to určitě krok vedle.

Jinak ten Brodeur, nebude to taky Team Canada? :D
To by mě zabilo :D

S těmi Panini máš možná pravdu (s Contenders určitě, tam šli o 4 patra dolů, podle mě to byla v 10-11 jejich nejlepší série), je možná fakt brzy. 2 sezóny jsou málo.
Mně obecně vadí, že se chrlí série jedna za druhou a Panini jsou přesně o tom. Hodně hodně, ale uvnitř velký prd... Jestli zruší Score, tak budou úplně o ničem.

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

no podla mna CUPky o nicom
zase sa potvrdilo, ze Superlative su super a Pavle ty si mal hooodne dobry box podla mojho vkusu
vela podpisoviek a vyborne mena, gratulujem!

17ilya17
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od 17ilya17 »

Vytiahnuť toho Kovalchuka by bola u mňa veľká paráda,ale ostatok je tiež bomba.Cupky to prehrali na celej čiare.
Neviem prečo davaju do cupiek tolko novačikov, veď legenda je legenda.
Kovalchuk 227/?

DZOU12
Opora
Opora

Příspěvek od DZOU12 »

Pavle ked to mozem porovnat s mojim boxom tak by som povedal,ze asi to iste ja 2 base ty len jednu, ja 2 auto rookie patch ty jednu,ja patch Esposito ty len Jersey Doughty,ty lepsie redemption scripted swatches Brodeur,ja redemption auto Ovca.
Suma sumarou 2:2 ak by som to porovnal na skore.Len fakt jedina skoda,ze tie najlepsie karty sme mali len formou redemption,keby boli normalne v boxe hned by to bolo o inom.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

DZOU12 píše:Pavle ked to mozem porovnat s mojim boxom tak by som povedal,ze asi to iste ja 2 base ty len jednu, ja 2 auto rookie patch ty jednu,ja patch Esposito ty len Jersey Doughty,ty lepsie redemption scripted swatches Brodeur,ja redemption auto Ovca.
Suma sumarou 2:2 ak by som to porovnal na skore.Len fakt jedina skoda,ze tie najlepsie karty sme mali len formou redemption,keby boli normalne v boxe hned by to bolo o inom.
Já myslím, že si mě porazil - Brodeur je v dresu Kanady... :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak nakonec jsem nejspíš ten Dzou Cup box porazil hodně, Teubert prodán za 500USD. A vypadá, že hodně důvěryhodné osobě. Čekal jsem tak 40USD - jde ale o kousek z kapky z loga oilers a takových nabídek co jsem na to dostal, to jsem nikdy nezažil...

Dzedjy, to by se u Dominion nestalo :D

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

pavelbart píše:Dzedjy, to by se u Dominion nestalo :D
Počkej až mně přijde ten patch Hartikainena, pak můžeme porovnávat :D ... Ale na vážno. Fakt nechápu v čem je ten kousek nášivky natolik unikátní, aby takhle vystřelil cenu karty.
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

DzEjDy píše:
pavelbart píše:Dzedjy, to by se u Dominion nestalo :D
Počkej až mně přijde ten patch Hartikainena, pak můžeme porovnávat :D ... Ale na vážno. Fakt nechápu v čem je ten kousek nášivky natolik unikátní, aby takhle vystřelil cenu karty.
... nejlepší jeho RC, pro sběratele jeden z nejlepších kousků z loga Oilers, resp. nejlepší... máš prostě tu nejlepší kartu z 249... asi *rfl*
4 x nejlepší = 500 usd

Dodko02
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dodko02 »

tak to Vám gratulujem ;) *cheer* ale nechápem to vôbec, to sú nekresťanské peniaze *lgh*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dodko02 píše:tak to Vám gratulujem ;) *cheer* ale nechápem to vôbec, to sú nekresťanské peniaze *lgh*
Já taky ne, ale to je jedno:-)
Chodil vždy za 18, 25 snad i 30 - ale holt tady jsem měl obrovskou kliku z těch všech 249 kopií...

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

Pavle, to je magické!! Predať auto/patch kartu /249 za 500 USD.. ... :thumbup:

Dodko02
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dodko02 »

pavelbart píše: Já taky ne, ale to je jedno:-)
Chodil vždy za 18, 25 snad i 30 - ale holt tady jsem měl obrovskou kliku z těch všech 249 kopií...
vôbec sa Vám nečudujem, že Vám to nevadí *lgh* prajem Vám to a dúfam že budú za to nejaký pekný Hašani ;) *prty*

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Haha! Zázrak! Cupky si na sebe vydělaly....! :D
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2012“