2001/02 Topps Stadium Club + vid

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2012.
Odpovědět
Molda
Legenda
Legenda

2001/02 Topps Stadium Club + vid

Příspěvek od Molda »

Tak po artifacts ještě druhý vánoční break. K artifacts jsem vzal Topps Stadium Club 01/02, protože jsem čekal, že Artifacts pro mě asi nedopadnou nejlépe a tak si tímto boxem zlepším náladu, protože má dost balíčků, pěkné řadovky se super záběry a dost insertů. Opět jsem to natočil a vzhledem k počtu balíčků je to delší. Ale třeba se najde někdo, kdo to omrkne :D

Obrázek

Část 1

Část 2

Hodnocení:
Za tu cenu opravdu povedený box. Jak už jsem říkal, 24 balíčků člověka zabaví pořádně, řadovky jsou jednoduché, ale pěkné a hlavně jsou na nich použité úžásné záběry. (Kdo chce, to může vidět na videu, protože tam ukazuju všechny karty). Insertů je taky velké množství a všechny jsou designově i materiálově hodně dobré. Navíc limitovaná paralelka a šance na získání pěkných podpisovek. Ačkoliv to je samozřejmě šance, která se netýká mě, takže jsem s podpisovkou ani nepočítal *lgh*

Karty byly občas slepené a některé i poškozené (z různých důvodů) - opadlé stříbrné části karty, někde bylo na kartě naopak více stříbra než by mělo být a na náhodném místě je stříbrný flek. 2 karty byly ohnuté, a na pár kartách dost zlváštní poškození, se kterým jsem se ještě nesetkal. Na povrchu těch karet je hodně lesklá vrsta, která připomíná glossy paralelky ze score (ačkoliv je to ještě mnohem více lesklé) a na některých kartách ta vrsta byla jakoby "roztopená". Tvořilo to rlzné fleky, někde byla "roztavená" i barva. Ale naštěstí těch karet nebylo mnoho. Duplikátů asi cca 20.

Celkově spokojenost.

A zde ještě pár fotek pokud by se někdo nechtěl dívat na video:

Ukázka pár golmanů:
Obrázek
Obrázek

Pár čechů a slováků:
Obrázek
Obrázek

TSC Gallery:
Obrázek

NHL Passport a Perennials:
Obrázek

New Regime, Heart and Soul, Award Winners paralel /100:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: 2001/02 Topps Stadium Club + vid

Příspěvek od pavelbart »

Parádní box, ale poprvé u něj slyším, že byly slepené karty.
Nicméně, obsah tohoto box nemůže zklamat.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

No já jsem smolař, já to říkám pořád :D Ale když mrkneš na video, tak to tam mnohdy uvidíš i uslyšíš (takový ten křupavý zvuk odlepujících se karet :D ) Já měl celkově asi smůlu, protože těch poškozených karet bylo relativně dost na jeden box, a ještě skoro každá z těch poškozených je poškozená jiným způsobem :D Byl to nějaký zmetek z výroby a zaměstnanci Topps si tehdy říkali "však co, to určitě otevře Molda, tak to pustíme do oběhu" *lgh*

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Ty karty jsou parádně lesklé a jsou na nich supr záběry.Škoda,že ti nevyšel nějaký podpis na Lone star sign. nebo New Regime auto.Nekonala se ani žádná Master foto /100 ? A můžu vědět čísla nováčků a jestli by ses jich evcentuelně vzadal,kdyby se mi hodili ? :)
Jinak pochvala za výběr boxu,tyhle karty mám moc rád...
Naposledy upravil(a) icheius dne úte 25. pro 2012 22:02:15, celkem upraveno 1 x.
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

ee, master photo /100 jsem tam neměl, zřejmě to vynahradil ten Nick na award winners /100.
Co se týče karet, několik jich je již zamluvených, ale ozvu se ti přes SZ co je ještě volné.

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2012“