Část 1
Část 2
Hodnocení:
Za tu cenu opravdu povedený box. Jak už jsem říkal, 24 balíčků člověka zabaví pořádně, řadovky jsou jednoduché, ale pěkné a hlavně jsou na nich použité úžásné záběry. (Kdo chce, to může vidět na videu, protože tam ukazuju všechny karty). Insertů je taky velké množství a všechny jsou designově i materiálově hodně dobré. Navíc limitovaná paralelka a šance na získání pěkných podpisovek. Ačkoliv to je samozřejmě šance, která se netýká mě, takže jsem s podpisovkou ani nepočítal

Karty byly občas slepené a některé i poškozené (z různých důvodů) - opadlé stříbrné části karty, někde bylo na kartě naopak více stříbra než by mělo být a na náhodném místě je stříbrný flek. 2 karty byly ohnuté, a na pár kartách dost zlváštní poškození, se kterým jsem se ještě nesetkal. Na povrchu těch karet je hodně lesklá vrsta, která připomíná glossy paralelky ze score (ačkoliv je to ještě mnohem více lesklé) a na některých kartách ta vrsta byla jakoby "roztopená". Tvořilo to rlzné fleky, někde byla "roztavená" i barva. Ale naštěstí těch karet nebylo mnoho. Duplikátů asi cca 20.
Celkově spokojenost.
A zde ještě pár fotek pokud by se někdo nechtěl dívat na video:
Ukázka pár golmanů:

Pár čechů a slováků:

TSC Gallery:

NHL Passport a Perennials:

New Regime, Heart and Soul, Award Winners paralel /100: