5x base, Piszczek je Rising Star 1:5

ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Parádanakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
![]()
Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Parádanakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
![]()
![]()
Hosi, nehadejte se... treba ani nebude. A pokud jo, tak ho radsi neukazu a bude klidBianconero píše:Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Parádanakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
![]()
![]()
![]()
bude prostě můj !xmkrejci píše:Hosi, nehadejte se... treba ani nebude. A pokud jo, tak ho radsi neukazu a bude klidBianconero píše:Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Parádanakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
![]()
![]()
![]()
Já jsem největší fanoušek italské reprezentace v ČRhokejcards píše:bude prostě můj !xmkrejci píše:Hosi, nehadejte se... treba ani nebude. A pokud jo, tak ho radsi neukazu a bude klidBianconero píše:Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Parádanakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
![]()
![]()
![]()
jsem největší Buffonovo fanoušek v ČR určitě takže MŮJ
Tak tak, díky za potvrzení mé úchylky VasileVasil píše:Můžu potvrdit, že Bianconero je fakt úchyl. Vždyť on snad sleduje i zápasy primavery (něco jako béčko Juve) a na Euru bych řekl že nebude fandit našim, ale Taliánům. Tady na fóru určitě nemá konkurenci. V republice jich pár podobných bude
Blby je, ze ty karty vubec nesbiram, tudiz nevim, do jake miry to budu kupovat. Ale nejaky ten balicek mozna jeste padne. Beru to jenom takove zpestreni. Master jsou 1:15, Top Master 1:60, tudiz si zadne iluze nedelam. Ale zatim v kazdym balicku byl inzert (1x Rising Star 1:5 a 3x Star Player 1:2,5), coz zas tak neni tezky to chytit.standish píše:Hmm, Italské Catenaccio, pán je labužník
Co se týká fotbalových karet, tak kupuj dál, zajímá mě jestli vytáhneš nějakou Master, nebo Top Master kartu, ty vypadají docela zajímavě
OK...jsou tvoji.affly píše:Zabírám Keana pokud je volnej a další Tottenhemaky a extottenhemaky pokud budes jeste porizovat nejake balíčky
Snad nebude vadit odkaz, rozhodně nepropagujihc_pardubice píše:Kolik stoji balicek techto panini EURO12??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů