Panini Adrenalyn XL EURO 2012
Panini Adrenalyn XL EURO 2012
jsem ted tyden v Madarsku a u pokladny mezi cukrovinkama lakajici sladkostichtive deti maji fotbalove balicky EURO 2012. Tak jsem ho zkusil, stoji 295 forintu (pro neznale cca 25Kc). Balicek Szafari mania je bonus k utrate. Az pojedu nakupovat priste, vezmu dalsi kopacky. Nemam s sebou skener, tak omluvte horsi kvalitu fotek
5x base, Piszczek je Rising Star 1:5
5x base, Piszczek je Rising Star 1:5
Naposledy upravil(a) xmkrejci dne stř 18. dub 2012 17:06:02, celkem upraveno 1 x.
Re: všehochuť
dalsi navsteva obchodaku...
- Bianconero
- Legenda
Paráda nakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- hokejcards
- Hvězda
ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Paráda nakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
- Bianconero
- Legenda
Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Paráda nakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
Hosi, nehadejte se... treba ani nebude. A pokud jo, tak ho radsi neukazu a bude klidBianconero píše:Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Paráda nakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
- hokejcards
- Hvězda
bude prostě můj ! jsem největší Buffonovo fanoušek v ČR určitě takže MŮJxmkrejci píše:Hosi, nehadejte se... treba ani nebude. A pokud jo, tak ho radsi neukazu a bude klidBianconero píše:Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Paráda nakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
- Bianconero
- Legenda
Já jsem největší fanoušek italské reprezentace v ČR mrtěmegahustohrutopekloidní fanoušek Juventusu...také v ČRhokejcards píše:bude prostě můj ! jsem největší Buffonovo fanoušek v ČR určitě takže MŮJxmkrejci píše:Hosi, nehadejte se... treba ani nebude. A pokud jo, tak ho radsi neukazu a bude klidBianconero píše:Zapomeň!!!hokejcards píše:ale BUFFON bude můj !!!!!!Bianconero píše:Paráda nakupuj dál a pak si zamlouvám Italy
Můžu potvrdit, že Bianconero je fakt úchyl. Vždyť on snad sleduje i zápasy primavery (něco jako béčko Juve) a na Euru bych řekl že nebude fandit našim, ale Taliánům. Tady na fóru určitě nemá konkurenci. V republice jich pár podobných bude
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
- Bianconero
- Legenda
Tak tak, díky za potvrzení mé úchylky Vasile .. Jinak ano, Primaveru taky sleduju, ale těžký sehnat streamy. Jak byl třeba turnaj ve Viareggio, to jsem zápasy sledoval pravidelně, protože se přenos po netu dal sehnat .. A co se týče Eura, pro mě jasná volba, Itálie 8) Ve fotbale mám na Juve a Itálii šílenou úchylku, jiným fandit nejde .. Jinak určitě se pár lidí s podobným "postižením" v republice najdeVasil píše:Můžu potvrdit, že Bianconero je fakt úchyl. Vždyť on snad sleduje i zápasy primavery (něco jako béčko Juve) a na Euru bych řekl že nebude fandit našim, ale Taliánům. Tady na fóru určitě nemá konkurenci. V republice jich pár podobných bude
Hmm, Italské Catenaccio, pán je labužník
Co se týká fotbalových karet, tak kupuj dál, zajímá mě jestli vytáhneš nějakou Master, nebo Top Master kartu, ty vypadají docela zajímavě
Co se týká fotbalových karet, tak kupuj dál, zajímá mě jestli vytáhneš nějakou Master, nebo Top Master kartu, ty vypadají docela zajímavě
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Blby je, ze ty karty vubec nesbiram, tudiz nevim, do jake miry to budu kupovat. Ale nejaky ten balicek mozna jeste padne. Beru to jenom takove zpestreni. Master jsou 1:15, Top Master 1:60, tudiz si zadne iluze nedelam. Ale zatim v kazdym balicku byl inzert (1x Rising Star 1:5 a 3x Star Player 1:2,5), coz zas tak neni tezky to chytit.standish píše:Hmm, Italské Catenaccio, pán je labužník
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Zabírám Keana pokud je volnej a další Tottenhemaky a extottenhemaky pokud budes jeste porizovat nejake balíčky
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
OK...jsou tvoji.affly píše:Zabírám Keana pokud je volnej a další Tottenhemaky a extottenhemaky pokud budes jeste porizovat nejake balíčky
- hc_pardubice
- Nováček
Re: Panini Adrenalyn XL EURO 2012
Kolik stoji balicek techto panini EURO12??
- Bianconero
- Legenda
Re: Panini Adrenalyn XL EURO 2012
Snad nebude vadit odkaz, rozhodně nepropaguji ... http://www.obchod.corfix.cz/Sberatelske ... 10374.aspxhc_pardubice píše:Kolik stoji balicek techto panini EURO12??