klasické obaly super

pár řadovek hráči

několik TOP PROSPECT

Pár hvězd

Golmani

Nekolik čechů a slováků

NHL BROTHERS

Několik ostatních karet

a Nakonec HITY

doufám, že jsem vás potěšil a také vrátil trochu do dětství
vše je volné
Ty fialový jsou verze Americanmira095 píše:Pěkný, akorád když já jsem je kupoval, tak ty rámečky byli červený a koukám do alba že i modrý není to nějáká jiná verze třeba?
Toto je americká verze s americkou vlajkou vzadu. červené myslím, že měli kanadskou vlajku.mira095 píše:Pěkný, akorád když já jsem je kupoval, tak ty rámečky byli červený a koukám do alba že i modrý není to nějáká jiná verze třeba?
A nebyli jeste zeleny?Tabaracci píše: Ty fialový jsou verze American
Červený jsou 1. serie verze Canadian, která může bejt buď Canadian English nebo Canadian Billingual
Modrý jsou 2. serie verze Canadian, tzn. druhá série k červenejm. Opět bud ve verzi anglické, nebo anglicko-francouzské.
Jojo, byly ještě zelený, ty se snad ale prodávali jen jako takovej mini setík, je jich jen 110 (Score Rookie and Traded).xmkrejci píše: A nebyli jeste zeleny?
jo jo, myslím, že to byl factory set...Tabaracci píše:Jojo, byly ještě zelený, ty se snad ale prodávali jen jako takovej mini setík, je jich jen 110 (Score Rookie and Traded).xmkrejci píše: A nebyli jeste zeleny?
v boxu bylo 36 balíčků po 15 kartách takže hezkej nášup karetMuadDib1982 píše:Jo, tak to už je fakt dávno, co jsem tohohle rozbalil balíček.Na tohle a na ProSetky se snad nedá zapomenout.
Moc pěkné, sám mám doma spoustu těchto karet, ale kromě nových Wings jsou v docela hrozným stavu
Tenkrát se válely všude a moc se na bezpečnost nehledělo (aspoň u nás ve škole) Fakt nádhera. Ty barvy jsem taky pochopil až po letech, do té doby jsem měl za to, že to jsou holt jinak barevný verze (4 - ještě jsou zelený) stejný karty.
Šlo by hodit info kolik je v boxu karet? to musí být docela vysoký číslo, ne? Na krabici vidím myslím 15 karet v balíčku.
Taky myslím,že se karyt moc povedly a vypadají i teď skvěle, možná i líp než některé nově vyšlé ročníky jiných značek.morrow píše:Pěkná vzpomínka, na tyto karty se nedá zapomenout stále vypadají moc hezky. na tu dobu jedny z nejlepších karet, spousta super hráčů. Stálo by za to někdy sesbírat celou serii.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host