SCORE 1991 aneb kus nostalgie
SCORE 1991 aneb kus nostalgie
Zdarvím všechny sběratele, kteří pamatují staré dobré časy karet SCORE 1991. Dostal se mi do ruky BOX SCORE 1991, takže jsem ho breaknul a zavzpomínal na dětství, na tu vůni karet a na ty doby, kdy byl největší HIT balíčku hráč s nějakou trofejí. Při rozbalování jsem opravdu zavzpmínal na dávné dětství a break jsem se fakt užil.
klasické obaly super
pár řadovek hráči
několik TOP PROSPECT
Pár hvězd
Golmani
Nekolik čechů a slováků
NHL BROTHERS
Několik ostatních karet
a Nakonec HITY
doufám, že jsem vás potěšil a také vrátil trochu do dětství
vše je volné
klasické obaly super
pár řadovek hráči
několik TOP PROSPECT
Pár hvězd
Golmani
Nekolik čechů a slováků
NHL BROTHERS
Několik ostatních karet
a Nakonec HITY
doufám, že jsem vás potěšil a také vrátil trochu do dětství
vše je volné
Re: SCORE 1991 aneb kus nostalgie
JJ velmi příjemná a nostalgická rozbalovačka Taky jsem si přes nějakým časem rozbalil tenhle ročník scorek, nemohl jsem odolat Akorát jsem měl tu červenou verzi. Duplikátů sice neuvěřitelné množství, ale pěkné a zajímavé karty a jak říkáš, skvělá nostalgie
-
- Hvězda
Pěkný, akorád když já jsem je kupoval, tak ty rámečky byli červený a koukám do alba že i modrý není to nějáká jiná verze třeba?
Výměna/Prodej: http://mira095.rajce.idnes.cz/Tradelist/
- Tabaracci
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Ty fialový jsou verze Americanmira095 píše:Pěkný, akorád když já jsem je kupoval, tak ty rámečky byli červený a koukám do alba že i modrý není to nějáká jiná verze třeba?
Červený jsou 1. serie verze Canadian, která může bejt buď Canadian English nebo Canadian Billingual
Modrý jsou 2. serie verze Canadian, tzn. druhá série k červenejm. Opět bud ve verzi anglické, nebo anglicko-francouzské.
Toto je americká verze s americkou vlajkou vzadu. červené myslím, že měli kanadskou vlajku.mira095 píše:Pěkný, akorád když já jsem je kupoval, tak ty rámečky byli červený a koukám do alba že i modrý není to nějáká jiná verze třeba?
- MuadDib1982
- Zkušený
Jo, tak to už je fakt dávno, co jsem tohohle rozbalil balíček. Na tohle a na ProSetky se snad nedá zapomenout. Moc pěkné, sám mám doma spoustu těchto karet, ale kromě nových Wings jsou v docela hrozným stavu Tenkrát se válely všude a moc se na bezpečnost nehledělo (aspoň u nás ve škole) Fakt nádhera. Ty barvy jsem taky pochopil až po letech, do té doby jsem měl za to, že to jsou holt jinak barevný verze (4 - ještě jsou zelený) stejný karty.
Šlo by hodit info kolik je v boxu karet? to musí být docela vysoký číslo, ne? Na krabici vidím myslím 15 karet v balíčku.
Šlo by hodit info kolik je v boxu karet? to musí být docela vysoký číslo, ne? Na krabici vidím myslím 15 karet v balíčku.
Detroit Red Wings přes 4.200
Mise 5.000 ks (stav za duben 372/400)
Mise 5.000 ks (stav za duben 372/400)
A nebyli jeste zeleny?Tabaracci píše: Ty fialový jsou verze American
Červený jsou 1. serie verze Canadian, která může bejt buď Canadian English nebo Canadian Billingual
Modrý jsou 2. serie verze Canadian, tzn. druhá série k červenejm. Opět bud ve verzi anglické, nebo anglicko-francouzské.
Pekna rozbalovacka. Ty svitive zlute Crunch Crew mely na zakladce o prestavce na chodbe nejvetsi hodnotu Ja ty starsi, resp. uz muzu asi rict stary karty proste mam rad. Uz delsi dobu hledam nekde za vyhodnou cenu box Pro Set 1991-92 serie II. Sice ty karty vubec nepotrebuju, ale jsou to prvni karty, ktere se mi dostaly do ruky. Tak chci zavzpominat. Brejknout je jen tak pro radost.
parádní nostalgie...je potřeba také připomenout, že tu byly i tyto karty, kterými to u většiny sběratelů všechno vlastně začalo (viz já)
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Můj začátek byl 1994-95 OPC Premier, měl jsem celý base set a nevím z jakého důvodu jsem ho dal jednoho dne pryč, ale vím jistě že si ho jednou zase složím
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
- freddy-NJD26
- Legenda
presneeee hosi..parada taky sem zavzpominal a vubec az ted z tech scanu zjistil ...jak jsi nafotil ty trofeje ze Edddie Belfour vyhral novacka roku a i hned brankare roku..to uz se asi jentak neuvidi,...proste star skoal..stary casy ale "zlaty casy "
Patrik Eliáš - 1 275ks
- Tabaracci
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, byly ještě zelený, ty se snad ale prodávali jen jako takovej mini setík, je jich jen 110 (Score Rookie and Traded).xmkrejci píše: A nebyli jeste zeleny?
jo jo, myslím, že to byl factory set...Tabaracci píše:Jojo, byly ještě zelený, ty se snad ale prodávali jen jako takovej mini setík, je jich jen 110 (Score Rookie and Traded).xmkrejci píše: A nebyli jeste zeleny?
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Freddy- na tu dobu v te sezone, diky jeho statistikam vyslo spousta Belfourovych karet. Jeho vstup do NHL byl impozantni, rok na to finale Stanley cupu...
Tohle byly moje prvni karticky, ktere jsem kupoval. Staly tusim 19 nebo 24 kcs. Tvuj scan jsem rychle sroloval dolu a hadal jmena na kartach, krome LeClaira a O Connora jsem trefil vsechny, takovou mam pamet . Cumel jsem na ne od rana do vecera. Diky za osvezeni .
Tohle byly moje prvni karticky, ktere jsem kupoval. Staly tusim 19 nebo 24 kcs. Tvuj scan jsem rychle sroloval dolu a hadal jmena na kartach, krome LeClaira a O Connora jsem trefil vsechny, takovou mam pamet . Cumel jsem na ne od rana do vecera. Diky za osvezeni .
Pěkná vzpomínka, na tyto karty se nedá zapomenout stále vypadají moc hezky. na tu dobu jedny z nejlepších karet, spousta super hráčů. Stálo by za to někdy sesbírat celou serii.
v boxu bylo 36 balíčků po 15 kartách takže hezkej nášup karetMuadDib1982 píše:Jo, tak to už je fakt dávno, co jsem tohohle rozbalil balíček. Na tohle a na ProSetky se snad nedá zapomenout. Moc pěkné, sám mám doma spoustu těchto karet, ale kromě nových Wings jsou v docela hrozným stavu Tenkrát se válely všude a moc se na bezpečnost nehledělo (aspoň u nás ve škole) Fakt nádhera. Ty barvy jsem taky pochopil až po letech, do té doby jsem měl za to, že to jsou holt jinak barevný verze (4 - ještě jsou zelený) stejný karty.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Ah, yes... 1990's trading card products. Back when collecting was to collect cards, not to make a huge profit or about collecting the latest, hottest, biggest rookies. Thanks a lot for posting! Cool cards for sure (especially the "Bam" and "Wham" cards, unique). The Sharks logo card also looks funny but in a nice way!
Best regards,
-Ethan
Best regards,
-Ethan
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Taky myslím,že se karyt moc povedly a vypadají i teď skvěle, možná i líp než některé nově vyšlé ročníky jiných značek.morrow píše:Pěkná vzpomínka, na tyto karty se nedá zapomenout stále vypadají moc hezky. na tu dobu jedny z nejlepších karet, spousta super hráčů. Stálo by za to někdy sesbírat celou serii.
Hlavně ty neřadové karty... to je prostě nádhera. Kam se hrabou dnešní inserty...
Ach,jaj.Pripomenulo mi to 90te roky.Pamätám si na tie časy,keď som každý deň stravil pri novinovom stanku a čakal kedy samotný majiteľ,alebo predavačka otvorí nejaký nový balíček a keď neboli koruny,tak sme si aspoň prezreli nové karty.Samozrejme predavali aj túto "nostalgickú" sériu.V najbližšej dobe si skúsim otvoriť niečo podobne nostalgické
Je někde uvedena šance vytáhnout kartu Bobbyho Orra?