Mix balíčků z burzy

Odpovědět
Uphon
Veterán
Veterán

Mix balíčků z burzy

Příspěvek od Uphon »

Na burze u Zábranských jsem si koupil několik "lepších" balíčků pro zábavu. Část jsem brejkl ve vlaku po cestě do Ostravy, zbytek padl dnes s Markem (wrc). Zde je výsledek:

Toto se brejkovalo...
Obrázek

Nejprve asi od toho co dopadlo nejhůře až po to nejlepší. Proto jako první tady dávám 10-11 BETWEEN THE PIPES :-)
Obrázek

Trošku mě zklamaly 11-12 BLACK DIAMOND, kde jsem v prvním balíčku chytil alespoň triple-diamond Braydena Schenna...
Obrázek

Ve druhém na mě koukly jen samé bejsky a tradiční karton...
Obrázek

O něco lepší už byly 11-12 PANINI CERTIFIED, kde jsem našel na Throwback Threads Nikolaje Chabibulina... Řadovky vypadají moc pěkně, poprvé je vidím "naživo" a fakt super...
Obrázek

Na loňských 10-11 ZENITH se mi povedl na Epix Ryan Kesler s limitem /100 ... Navíc ještě na insertu Crowford, takže paráda...
Obrázek

A na závěr mé oblíbené 11-12 ARTIFACTS ... hned v prvním balíčku na mě vykoukl karton, tak jsem si říkal, že je to asi v háji. Nakonec nebylo: Gretzky na Emerald /99. Asi nejlepší jméno, na které mohla být v boxu garantovaná paralelka...
Obrázek

Druhý balíček Artifactů byl slabší. Koukl na mě rookie-tučňáček a opět pan Gretzky...
Obrázek

Úplně poslední balíček byl nejlepší, Marek měl šťastnou ruku: Jamie Benn, Jersey Patch /65 ... jindy by to byl možná top boxu, takže spokojenost... Navíc patch krásně tříbarevný s výšivkou...
Obrázek

Na závěr ještě to nejlepší ze všech balíčků:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

KROMĚ ARTIFACTŮ JE VŠE VOLNÉ *typing*
A moc díky Pavlíkovi, který kvůli mým pár balíčkům "kuchnul" box Artifactů :thumbup:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Mix balíčků z burzy

Příspěvek od TwentyTwo »

No troufám si tvrdit, že jak vypadají řadovky Certified na živo nemůžeš soudit, protože jsi tam žádnou neměl ;-) Jde o parallelky Totally Silver. Tak jestli jde o balíček z hot boxu kde mají být samé paralelky? Ale to jsem si představoval spíš mirror red.

Jinak balíčky paráda. Překvapivý vítěz Artifacts :) Ale u nás by asi vyhrál Zenith s Keslerem a Gagnerem

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Aha, to jsem si ani nevšiml ... díky za upozornění, o to více jsem měl šťastnou ruku :lol:
Obrázek

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

Seems like you did fairly decent on those packs from the expo. I think it's funny that you actually included the decoys (fillers) in your scans. *lgh*
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

MaskCollector95 píše:Seems like you did fairly decent on those packs from the expo. I think it's funny that you actually included the decoys (fillers) in your scans. *lgh*
I usually show complete pack :wave: ... It's amazing, for example on 5-cards pack is sometimes 4 or 6 cards :shifty:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“