Toto se brejkovalo...

Nejprve asi od toho co dopadlo nejhůře až po to nejlepší. Proto jako první tady dávám 10-11 BETWEEN THE PIPES

Trošku mě zklamaly 11-12 BLACK DIAMOND, kde jsem v prvním balíčku chytil alespoň triple-diamond Braydena Schenna...

Ve druhém na mě koukly jen samé bejsky a tradiční karton...

O něco lepší už byly 11-12 PANINI CERTIFIED, kde jsem našel na Throwback Threads Nikolaje Chabibulina... Řadovky vypadají moc pěkně, poprvé je vidím "naživo" a fakt super...

Na loňských 10-11 ZENITH se mi povedl na Epix Ryan Kesler s limitem /100 ... Navíc ještě na insertu Crowford, takže paráda...

A na závěr mé oblíbené 11-12 ARTIFACTS ... hned v prvním balíčku na mě vykoukl karton, tak jsem si říkal, že je to asi v háji. Nakonec nebylo: Gretzky na Emerald /99. Asi nejlepší jméno, na které mohla být v boxu garantovaná paralelka...

Druhý balíček Artifactů byl slabší. Koukl na mě rookie-tučňáček a opět pan Gretzky...

Úplně poslední balíček byl nejlepší, Marek měl šťastnou ruku: Jamie Benn, Jersey Patch /65 ... jindy by to byl možná top boxu, takže spokojenost... Navíc patch krásně tříbarevný s výšivkou...

Na závěr ještě to nejlepší ze všech balíčků:

KROMĚ ARTIFACTŮ JE VŠE VOLNÉ

A moc díky Pavlíkovi, který kvůli mým pár balíčkům "kuchnul" box Artifactů