Pro ty z vás, kteří Jericho neznají, můžete mrknout na povedený trailer:
A teď už k breaku - v boxu 36 balíčků po 6 kartách

Nejdříve base set a subsety (vše se povedlo složit komplet):

Teď inserty. Všechny krásně lesklé a dobře provedené, bohužel sken to nezachytí a foťák protestuje

Fallout (1:11 balíčkům, takže jsem chytil v podstatě o jeden navíc), který po sesbírání všech 9 kusů vytvoří ve foli ucelený obrázek.

Survivors (1:17) a Coming Home (1:35)

no a na závěr dvě pecky
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nejdříve karta s kouskem bundy hlavního hrdiny z epizody "long live the mayor". Těch postav tam je hodně a čekal jsem, že vytáhnu nějakého komparzistu, který se v seriálu objevil na 3 vteřiny

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No a pro mě největší pecka, podpisovka a opět velké štěstí, zase Skeet Ulrich (Jake Green v seriálu). Opravdu jsem nečekal, že se tohle povede.

S boxem velká spokojenost, pěkné karty, hezky provedené leslké inzerty, fajn nápad s tím "skládacím" insertem no a k tomu všemu kus kostýmu a podpis hlavní postavy. A box byl navíc za parádní cenu. Jen víc takových produktů.
Vím, že se na mě někteří dívají skrz prsty, že v poslední době to už je ode mě několikátá nehokejová "záležitost", což ale docela nechápu, vždyt na nás na všechny se lidi co nesbírají karty dívají jako na cvoky, že sbíráme hokejisty, tak bychom měli mít s takovou předpojatostí zkušenosti a neměli bychom se tak chovat k ostatním. Já osobně nevidím na nehokejových kartách nic špatného, naopak

Ještě se v boxu dali najít dual "memorabilia" nebo kombinované "memorabilia"+ podpis, ale i bez nich jsem spokojen