Tak nastal čas opět trochu prudit nehokejovým brejkem Včera večer jsem s přítelkyní loupnul boxík mého oblíbeného seriálu a musím říct že paráda. Opravdu to stálo za to, hodně jsme se u toho pobavili, navíc break dopadnul téměř nejlépe jak mohl co se týče obsahu.
Pro ty z vás, kteří Jericho neznají, můžete mrknout na povedený trailer:
A teď už k breaku - v boxu 36 balíčků po 6 kartách
Nejdříve base set a subsety (vše se povedlo složit komplet):
Teď inserty. Všechny krásně lesklé a dobře provedené, bohužel sken to nezachytí a foťák protestuje
Fallout (1:11 balíčkům, takže jsem chytil v podstatě o jeden navíc), který po sesbírání všech 9 kusů vytvoří ve foli ucelený obrázek.
Survivors (1:17) a Coming Home (1:35)
no a na závěr dvě pecky
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nejdříve karta s kouskem bundy hlavního hrdiny z epizody "long live the mayor". Těch postav tam je hodně a čekal jsem, že vytáhnu nějakého komparzistu, který se v seriálu objevil na 3 vteřiny A ono hned hlavní postava Karta se mi navíc designově hodně líbí.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No a pro mě největší pecka, podpisovka a opět velké štěstí, zase Skeet Ulrich (Jake Green v seriálu). Opravdu jsem nečekal, že se tohle povede.
S boxem velká spokojenost, pěkné karty, hezky provedené leslké inzerty, fajn nápad s tím "skládacím" insertem no a k tomu všemu kus kostýmu a podpis hlavní postavy. A box byl navíc za parádní cenu. Jen víc takových produktů.
Vím, že se na mě někteří dívají skrz prsty, že v poslední době to už je ode mě několikátá nehokejová "záležitost", což ale docela nechápu, vždyt na nás na všechny se lidi co nesbírají karty dívají jako na cvoky, že sbíráme hokejisty, tak bychom měli mít s takovou předpojatostí zkušenosti a neměli bychom se tak chovat k ostatním. Já osobně nevidím na nehokejových kartách nic špatného, naopak
Ještě se v boxu dali najít dual "memorabilia" nebo kombinované "memorabilia"+ podpis, ale i bez nich jsem spokojen Ta podpisovka, kterou jsem vytáhnul se ne ebayi pohybuje kolem 40-100 dolarů, ale rozhodně ji neprodám
2007 Inkworks - Jericho Season One box, hit :)
Re: 2007 Inkworks - Jericho Season One box, hit :)
jen jestli nam ted FBI nesestreli forum za to, zes to sem nakopiroval takle pekne vsechno pohromade
Nejsem si jistý, jestli jsem tě pochopil Asi mi to v neděli k večeru tolik nezapaluje už
Super break, díky že jsi ho tu prezentoval. Musí být fajn rozbalovat karty oblíbeného seriálu, já se přiznám, že mi Jericho vůbec nic neříkám, ale ten break mě docela navnadil Karta s kouskem bundy je designově moc povedená
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
sory za offtopic, posledni dobou mam plnou hlavu tech navrhu zakonu (ACTA, SOPA, PIPA) a jejich potencionalniho dopadu na bezneho uzivatele internetu.. ale vecpal sem tam i lehce zastreny podekovani za detailni fotodokumentaci. jak uz jsem psal u tenisovyho brejku - Jericho neznam, nicmene na nehokejovy brejky se kouknu rad, tak sem tu jen chtel nechat nejaky to slovo do pranice. jo a myslim ze v SG byly pohlednejsi heerecky, kdybys premejslel co rozbalit priste (:
Já si říkal, že to bude asi nějaká narážka na SOPU a jim podobné, jen mi nějak nechtělo docvaknout čeho z toho mého brejku by se to mohlo týkat
Jinak dík a určitě když bude příležitost si ještě nějaký nehokejový brejk dám. O SG jsem uvažoval, ale tam jsou tuším boxy jen k těm nejnovějším sériím, které jsem nesledoval, takže by mě to asi moc nebavilo. Já jsem fanda spíše těch starých SG filmů a těch úvodních sérií seriálu Stargate SG1.
Jinak dík a určitě když bude příležitost si ještě nějaký nehokejový brejk dám. O SG jsem uvažoval, ale tam jsou tuším boxy jen k těm nejnovějším sériím, které jsem nesledoval, takže by mě to asi moc nebavilo. Já jsem fanda spíše těch starých SG filmů a těch úvodních sérií seriálu Stargate SG1.
dobrý produkt, a hlavně se mi líbí provedení a jak říkáš i kvalita. už se těším až budu rozbalovat Hvězdné Války nebo Teorii velkého třesku