Legendy Československého hokeje

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: Legendy Československého hokeje

Příspěvek od pavelbart »

Veteran fans hcs píše:
Dampa17 píše:No já taky, sice ne box nebo case jako Ty, ale už hezkých pár dní slintám na nejmenované e-shopu *lgh* nad auto patch The Cup Raye Bourqua, ale tak teď prostě nebude, protože to holt vyhrál boxík ;) ... aneb jestli to pana Hrbka potěší, tak poráží i takový série, jako je The Cup :thumbup:
Teď jste mi trochu vyrazil dech *drink* ,The Cup za 80 dolarů *lgh*
Jo za 80USD bych si klidně ten case od the CUP vzal :D
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Můžeme to zkusit :D
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Překrásné karty :clap: Kdybych byl sběratel Haška, neváhal bych ani vteřinu a musel bych si koupit hned několik boxů.
Pavle, neuvažoval jsi o zkoupení trhu? *rfl*

Joe501

Příspěvek od Joe501 »

Ten Team Letter se mu bude těžko skládat, ale viděl jsem, že na shopu jich má objednaných 30, tak uvidíme kolik z nich jich půjde opravdu na trh *rfl*
Tak pardon, teď jsem to čeknul a už jich tam je jen 14 *lgh*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Můžu Vás zklamat, těch 30 opravdu půjde na shop a je z toho prodaných těch (asi) 16 ks. 10 jde pro mě, mám narozky, a co je lepší dárek než takový box...Nebudu je ale asi otevírat najednou. Zkusím to vydržet a la hans a co vím, tak jeden zdejší člen taky ;)

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

10 boxíků je pěkný "case" ;) a i těch třicet, které pan Hrbek nechal pro Tvůj e-konzum je pěkné číslo ... jenom mě tak napadá, jestli v té desítce máš i nějaký z těch 39 "lepčích"? Myslím, že ty zmizí od pana Hrbka okamžitě ...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Těch chceme vzít 10 ks. A 2 si chci loupnout ;)

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Kromě krásných karet bych chtěl pánům Hrbkovi a Haškovi (a dalším zúčastěným) poděkovat i za to, jakým směrem tentokrát jde charitativní výtěžek z prodeje boxů – pardubická škola Svítání a další.
Protože sám mám doma dvě dvou a půlletý princezny s kombinovaným postižením (naštěstí s dobrým vývojem a celkem pozitivní prognózou), tak moc dobře vím z pozice rodiče, jaký život s handicapem je … Samozřejmě dík patří i těm, kteří koupí boxu svoje peníze do projektu „nalijí“.
Díky … Dampa17 :wave:

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Pane Hrbek, mam jeste par otazek, nedal by jste sem checklist a jake bude plneni boxu?? A jeste ukazku karet s patchem TESLA???
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Já jsem dříve taky říkal, že by měl už skončit apod...
ALe když se na to podíváme, on nikde nevyhořel. Nikdy jsme nemohli říct, ten už na to nemá. Ano, naganský výkon nikdy nepředvede (stejně jako ostatní, o 10 let mladší hráči), ale pořád je to vysoký nadprůměr.
Můj názor byl, že měl skončit po SC v Detroitu, ale to se nepovedlo, a teď je to jedno. Buďme rádi, že nám taková legenda ještě brouzdá po hřištích...Je to český Gordie Howe. Ten hrál v 50ti a audělal tuším 52, 53 bodů za sezónu!!!!

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Tak mě z ničeho nic napadla taková jedna myšlenka :-)
Vydání série He saves, He wins oficiálně proběhlo 3. září = 3.9. = 39 Haškovo číslo... Je to náhoda nebo s tím bylo počítáno a o souvislosti s datem se vědělo :?: :D
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

Jak jsem již někde psala, tak jsem se rozhodla pochlubit s breakem HSHW za oceánem. Hodila jsem to na Sportscardforum a tady si můžete přečíst reakce:
http://www.sportscardforum.com/showthread.php?t=1497523
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

Veteran fans hcs píše:
Molda píše:Holt už ani ten sport není co býval, všichni jsou nenažraní a všichni chtějí více peněz, od hokejistů, přes všechny možné držitele licencí, po firmy no a vlastně i normální lidi :D Tak nezbývá než začít více vydělávat, abych nemusel řešit ceny boxů. :D Každopádně ten sen na podobnou serii legend CS jakou jsem popisoval mi nikdo nevezme *lgh* A třeba se jednou dočkám, i kdyby cena měla být nevím jaká :D
Já to zkusím pořešit asi tak,základní set Legendy CS má v současné době 401 karet,cca po novém roce s p.Kolišem chystáme dotisk cca 60 dalších,legend už více méně regionálních i když spoustu vynikajících hráčů stále v setu nemáme např.V.Kobranov,M.Pivoňka,P.Šrek,E.Uvíra,L.Benýšek nebo R.Dvořák atd.
co se týká nové serie mám nějaké nápady na příští kalendářní rok ale opravdu teď nic prozrazovat nebudu co kdyby mi ten nápad nějaká konkurenční firma chtěla vyfouknout *lgh* *lgh*
mějte se Úprk dek Hrbek
co se týče základního setu, myslím si, že je ještě prostor pro jeho rozšiřování, jen z pohledu fanouška DUKLA Jihlava mi tam chybí spousta legend v jihlavském dresu, např. Jan Klapáč, Jan Hrbatý, Jan Suchý, Milan Chalupa, Jiří Holík, Vladimír Kameš, Bedřich Ščerban atd.. nějaké fotky by se měly dát sehnat si myslím :wave:

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

Dobrý den pane Hrbku,
děkuji za odpověď. Budu velmi rád, pokud by se Vám podařilo nějaké fotky dukláků pro výrobu karet získat, přece jen jsou to borci, kteří psali dějiny legendární jihlavské dukly a proslavili tento klub i v zahraničí :thumbup:

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

Děkuji pane Hrbku,
to víte, karty 1.ligy nikdo nevyrábí a než se Dukla dostane zpět do extraligy ještě asi nějakou dobu potrvá, tak vaše Legendy CS jsou nyní jediná možnost jak si pořídit nové karty s hráči Dukla Jihlava do sbírky :thumbup:

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Ach jo pane Hrbku a to jsem chtěl být do konce roku hodný a nic nekupovat ... holt už malá skromná objednávečka na jeden podepsaný plíšek, které já na rozdíl od většiny rád (Růžův podpis mi do té naganské party chybí) a do páru k ní na tu kartu, co z něj byla vytištěná, šla *cheer* ...
... a abych nebyl vyloženě OT, tak jednoznačně tenhle Váš počin hodnotím opět kladně :thumbup:

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Pane Hrbek, březen klepe na dveře a já netrpělivě očekávám vydání nové série. Nechtěl byste malinko nadzdvihnout pokličku a dát nám trochu čuchnout? :angel:
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

O co se jedná ? Serie nějakýho konkrétního hráče nebo další CS legendy ? Díky za info .
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Ok tedy. Budu muset ještě chvíli utírat slinu v koutku. Díky za odpověď.
Obrázek

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Veteran fans hcs píše: zatím se mi jeví jako nejvhodnější datum vydání 1.dubna,proto prosím mějte ještě strpení.
Nevím, zda Vám to bude na apríla někdo věřit *rfl*
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“