Jo za 80USD bych si klidně ten case od the CUP vzalVeteran fans hcs píše:Teď jste mi trochu vyrazil dech ,The Cup za 80 dolarůDampa17 píše:No já taky, sice ne box nebo case jako Ty, ale už hezkých pár dní slintám na nejmenované e-shopu nad auto patch The Cup Raye Bourqua, ale tak teď prostě nebude, protože to holt vyhrál boxík ... aneb jestli to pana Hrbka potěší, tak poráží i takový série, jako je The Cup
Legendy Československého hokeje
Re: Legendy Československého hokeje
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Můžeme to zkusit
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Překrásné karty Kdybych byl sběratel Haška, neváhal bych ani vteřinu a musel bych si koupit hned několik boxů.
Pavle, neuvažoval jsi o zkoupení trhu?
Pavle, neuvažoval jsi o zkoupení trhu?
Ten Team Letter se mu bude těžko skládat, ale viděl jsem, že na shopu jich má objednaných 30, tak uvidíme kolik z nich jich půjde opravdu na trh
Tak pardon, teď jsem to čeknul a už jich tam je jen 14
Tak pardon, teď jsem to čeknul a už jich tam je jen 14
Můžu Vás zklamat, těch 30 opravdu půjde na shop a je z toho prodaných těch (asi) 16 ks. 10 jde pro mě, mám narozky, a co je lepší dárek než takový box...Nebudu je ale asi otevírat najednou. Zkusím to vydržet a la hans a co vím, tak jeden zdejší člen taky
10 boxíků je pěkný "case" a i těch třicet, které pan Hrbek nechal pro Tvůj e-konzum je pěkné číslo ... jenom mě tak napadá, jestli v té desítce máš i nějaký z těch 39 "lepčích"? Myslím, že ty zmizí od pana Hrbka okamžitě ...
Těch chceme vzít 10 ks. A 2 si chci loupnout
Kromě krásných karet bych chtěl pánům Hrbkovi a Haškovi (a dalším zúčastěným) poděkovat i za to, jakým směrem tentokrát jde charitativní výtěžek z prodeje boxů – pardubická škola Svítání a další.
Protože sám mám doma dvě dvou a půlletý princezny s kombinovaným postižením (naštěstí s dobrým vývojem a celkem pozitivní prognózou), tak moc dobře vím z pozice rodiče, jaký život s handicapem je … Samozřejmě dík patří i těm, kteří koupí boxu svoje peníze do projektu „nalijí“.
Díky … Dampa17
Protože sám mám doma dvě dvou a půlletý princezny s kombinovaným postižením (naštěstí s dobrým vývojem a celkem pozitivní prognózou), tak moc dobře vím z pozice rodiče, jaký život s handicapem je … Samozřejmě dík patří i těm, kteří koupí boxu svoje peníze do projektu „nalijí“.
Díky … Dampa17
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pane Hrbek, mam jeste par otazek, nedal by jste sem checklist a jake bude plneni boxu?? A jeste ukazku karet s patchem TESLA???
Já jsem dříve taky říkal, že by měl už skončit apod...
ALe když se na to podíváme, on nikde nevyhořel. Nikdy jsme nemohli říct, ten už na to nemá. Ano, naganský výkon nikdy nepředvede (stejně jako ostatní, o 10 let mladší hráči), ale pořád je to vysoký nadprůměr.
Můj názor byl, že měl skončit po SC v Detroitu, ale to se nepovedlo, a teď je to jedno. Buďme rádi, že nám taková legenda ještě brouzdá po hřištích...Je to český Gordie Howe. Ten hrál v 50ti a audělal tuším 52, 53 bodů za sezónu!!!!
ALe když se na to podíváme, on nikde nevyhořel. Nikdy jsme nemohli říct, ten už na to nemá. Ano, naganský výkon nikdy nepředvede (stejně jako ostatní, o 10 let mladší hráči), ale pořád je to vysoký nadprůměr.
Můj názor byl, že měl skončit po SC v Detroitu, ale to se nepovedlo, a teď je to jedno. Buďme rádi, že nám taková legenda ještě brouzdá po hřištích...Je to český Gordie Howe. Ten hrál v 50ti a audělal tuším 52, 53 bodů za sezónu!!!!
Tak mě z ničeho nic napadla taková jedna myšlenka
Vydání série He saves, He wins oficiálně proběhlo 3. září = 3.9. = 39 Haškovo číslo... Je to náhoda nebo s tím bylo počítáno a o souvislosti s datem se vědělo
Vydání série He saves, He wins oficiálně proběhlo 3. září = 3.9. = 39 Haškovo číslo... Je to náhoda nebo s tím bylo počítáno a o souvislosti s datem se vědělo
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem již někde psala, tak jsem se rozhodla pochlubit s breakem HSHW za oceánem. Hodila jsem to na Sportscardforum a tady si můžete přečíst reakce:
http://www.sportscardforum.com/showthread.php?t=1497523
http://www.sportscardforum.com/showthread.php?t=1497523
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
co se týče základního setu, myslím si, že je ještě prostor pro jeho rozšiřování, jen z pohledu fanouška DUKLA Jihlava mi tam chybí spousta legend v jihlavském dresu, např. Jan Klapáč, Jan Hrbatý, Jan Suchý, Milan Chalupa, Jiří Holík, Vladimír Kameš, Bedřich Ščerban atd.. nějaké fotky by se měly dát sehnat si myslímVeteran fans hcs píše:Já to zkusím pořešit asi tak,základní set Legendy CS má v současné době 401 karet,cca po novém roce s p.Kolišem chystáme dotisk cca 60 dalších,legend už více méně regionálních i když spoustu vynikajících hráčů stále v setu nemáme např.V.Kobranov,M.Pivoňka,P.Šrek,E.Uvíra,L.Benýšek nebo R.Dvořák atd.Molda píše:Holt už ani ten sport není co býval, všichni jsou nenažraní a všichni chtějí více peněz, od hokejistů, přes všechny možné držitele licencí, po firmy no a vlastně i normální lidi Tak nezbývá než začít více vydělávat, abych nemusel řešit ceny boxů. Každopádně ten sen na podobnou serii legend CS jakou jsem popisoval mi nikdo nevezme A třeba se jednou dočkám, i kdyby cena měla být nevím jaká
co se týká nové serie mám nějaké nápady na příští kalendářní rok ale opravdu teď nic prozrazovat nebudu co kdyby mi ten nápad nějaká konkurenční firma chtěla vyfouknout
mějte se Úprk dek Hrbek
Dobrý den pane Hrbku,
děkuji za odpověď. Budu velmi rád, pokud by se Vám podařilo nějaké fotky dukláků pro výrobu karet získat, přece jen jsou to borci, kteří psali dějiny legendární jihlavské dukly a proslavili tento klub i v zahraničí
děkuji za odpověď. Budu velmi rád, pokud by se Vám podařilo nějaké fotky dukláků pro výrobu karet získat, přece jen jsou to borci, kteří psali dějiny legendární jihlavské dukly a proslavili tento klub i v zahraničí
Děkuji pane Hrbku,
to víte, karty 1.ligy nikdo nevyrábí a než se Dukla dostane zpět do extraligy ještě asi nějakou dobu potrvá, tak vaše Legendy CS jsou nyní jediná možnost jak si pořídit nové karty s hráči Dukla Jihlava do sbírky
to víte, karty 1.ligy nikdo nevyrábí a než se Dukla dostane zpět do extraligy ještě asi nějakou dobu potrvá, tak vaše Legendy CS jsou nyní jediná možnost jak si pořídit nové karty s hráči Dukla Jihlava do sbírky
Ach jo pane Hrbku a to jsem chtěl být do konce roku hodný a nic nekupovat ... holt už malá skromná objednávečka na jeden podepsaný plíšek, které já na rozdíl od většiny rád (Růžův podpis mi do té naganské party chybí) a do páru k ní na tu kartu, co z něj byla vytištěná, šla ...
... a abych nebyl vyloženě OT, tak jednoznačně tenhle Váš počin hodnotím opět kladně
... a abych nebyl vyloženě OT, tak jednoznačně tenhle Váš počin hodnotím opět kladně
Pane Hrbek, březen klepe na dveře a já netrpělivě očekávám vydání nové série. Nechtěl byste malinko nadzdvihnout pokličku a dát nám trochu čuchnout?
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
O co se jedná ? Serie nějakýho konkrétního hráče nebo další CS legendy ? Díky za info .
Ok tedy. Budu muset ještě chvíli utírat slinu v koutku. Díky za odpověď.
Nevím, zda Vám to bude na apríla někdo věřitVeteran fans hcs píše: zatím se mi jeví jako nejvhodnější datum vydání 1.dubna,proto prosím mějte ještě strpení.
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství