Velký vánoční break MK Repre , ELH SportZoo

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2022.
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Velký vánoční break MK Repre , ELH SportZoo

Příspěvek od SugarRay »

Zdravim po delší době všechny lidi z fóra , letošní vánoce jsou pro český sběratele neskutečně štědrý co se týče počtu a kvality vydaných sérií , vánoce pro nás začali už na konci listopadu kdy vyšli parádní MK Repre Hobby boxy , pokračovalo to nadupanou Extraligou od SportZoo a zakončuje to skvělá série Chance ligy od firmy Goal Cards . Človek by si to chtěl posbírat / otvírat všechno , protože ty série jsou nádherný , ale kde na to má člověk brát ?

MK Reprezenatce 2022

Otvíral jsem 4 hobby boxy a podle mě je tohle zatim nejlepší série Repre od MK , v hobby boxech jsou jenom paralel karty , inserty , podpisy , memorabilie , ale hodně zajímavě vypadají i retail a blaster boxy protože tam jsou zase uplně jiný inserty který v hobby boxech nejsou , klasický řadovky a uplně jiný druhy paralel karet , takže zkusim ještě i tyhle boxy .
V hobby jsou paralel / 88 s takovym pozadim alá Metal Universe , Green / 46 , takový zvláštní / 17 a ještě zvláštnější 1 of 1 , kterou jsem jednu chytil .
Bronzový medailsiti z MS moc pěkný , Draft Prospects taky povedený .
Podpisovky na takovym hrubšim papíře s matnou fotkou , matnym pozadim což ja asi ideální na podpisový karty , líbí se mi , ale v boxech jich je hrozně málo , já měl jenom dvě protože pokud máte podpepsanou jsy tak už klasická podpisovka v boxu neni - dvě memo jeden podpis v boxu jak je deklerováno je tudíž docela zavádějící , no ale budiž .
Dál máme karty Czech Emblem , karty s českym národnim znakem , který jsou podepsaný jenom ve verzi 1 of 1 což je hrozná škoda , kdyby se povedlo podepsat od každýho hráče třeba 25 karet tak je to naprostá bomba takhle ty paralel verze nedávaj moc smysl .Ale nápad super , provedení taky .
Co považuju ale za naprosto geniální jsou stick karty - Game Used Stick v jednoduchym ale luksusním designu limity / 40 a / 10 , bílo - šedivej podklad s červenou nebo modrou linkou , čili v národních barvách - nádherný karty , jsou tam i name platy 1 of 1 , za mě nejhezčí karty série .
Pak Special Force stick karty , který maj zase uplně jinej look než Game Used Stick a nejsou tam současný hráči repre ale legendy z let minulých , taky hodně povedený karty a zajímavý jména zase i tady jsou name plate 1 of 1 .
Moc hezký jsou i podpesaný JSY jmenovky hráčů .
Já osobně hodnotim tuhle sérii hodně kladně , ale určitě bych byl pro to aby se MK vykašlali na Gamers a sloučili ty série do jedný a udělali od příštího ročníku jednou nabušenou série Reprezentace se všim co už prošli a vymysleli , současný hráči i legendy tudíž víc podpisovek v boxech , soustředit se na jednu sérii a ty boxy zmizí tak rychle že se nebudou stačit divit , protože potenciál tady je obrovskej to už MK ukázali .
Tahle současná série za mě 9,1 / 10

Plusy - Velký počet paralel karet v sérii, naprosto geniální stick karty současných hráčů český reprezentace , pěkný podpisovky s parádním checklistem a designem v pozadí s českou vlajkou za hráčem , podepsaný jsy s jednotlivými písmeny z jmenovek hráčů .
Zajímavý Special Forces karty .

Mínusy - Hrozně málo klasických podpisovek v sérii což je dáno tim že MK soustředí hodně usílí a času na získávání podpisů pro další svojí sérii - Gamers což je hrozná škoda , příště by to chtělo vrhnout všechny prostředky a čas do jedný série kde by byl ten koncept třeba tři podpisy / tři memo na hobby box s cenou mezi 3 - 4 tisíci kč klidně a neni o čem jak se řiká .

Obrázek3 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek4 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek5 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek7 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek8 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek9 by Ladislav Suchy, on Flickr

1 of 1 a / 17 paralelky Adama Musila

Obrázek10 by Ladislav Suchy, on Flickr

1x Promo Balíček , tady jsou vidět i ukázky insertů z retail boxů .

Obrázek6 by Ladislav Suchy, on Flickr

Obrázek11 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek1 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek2 by Ladislav Suchy, on Flickr

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1x MK Gamers , zkusil jsem jeden box , když jsem si byl v Litvínově pro fólie Ultra Pro , Nestrašil Printing Plate 1 of 1 a Jaroslav Pouzar podpis , pěknej obsah .
Obrázek22 by Ladislav Suchy, on Flickr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Protože jsem chtěl doplnit řadovky ze série 1 minulýho ročníku Extraligy tak jsem vzal na Black Friday na eshopu SportZoo dva boxy Premium , chtěl jsem jenom ty base karty ale byl jsem obsahem moc mile překvapenej , chytil jsem stick kartu lotyše Džerkalse a naprosto luksusní case hit Jsy auto Roberta Říčky , kterej patří k mym nejoblíbenějšim hráčum v ELH . Dál pak parádní dva podpisy - Pech a Ševc , z Litvínova jsem z obou boxů vytáhnul jenom dvě řadovky !?! A navíc Hrbse už mam , takže jsem rozšířil sbírku o jednu kartu Chezy *rfl* ale vzhledem k obsahu těch boxů to vůbec nevadí .

Obrázek21 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek20 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek19 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek17 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek18 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek16 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek14 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek13 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek12 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek15 by Ladislav Suchy, on Flickr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak a teď se dostáváme k tomu nejlepšímu , nová série SportZoo ELH 22 / 23 , vzal jsem jeden case Exclusive , pak ještě další dva , celkem jsem teda otvíral 10 x Exclusive , plus jeden Premium a jeden Retail na zkoušku a na sesbírání base setu . Takže jdeme na to .
Musim říct že na nový ročník ELH jsem se hrozně těšil , sledoval jsem každý nový představení insertů , řadovek prostě všeho co SportZoo postupně lidem představovalo a hltal jsem to každý den .
Prostě čekal jsem letos hodně a musim říct že SportZoo nezklamali , letos představili parádní sérii , v luksusnim designu s daleko lepšim plněnim ve všech verzích série a novými inserty .
Mám hodně dobrý dojem z řadovek , jejichž design se mě osobně líbí mnohem víc než minulou sezonu , paralel karty jsou tentokrát s limitem v předu na kartě což se mi líbí taky mnohem víc než když je limit vzadu na kartě , jinak koncept je opět stejný gold / 19 , red / 49 , blue / 99 .
Tady by možná stálo za to udělat nějakou změnu konceptu paralel karet v sérii , něco třeba ve stylu MVP nebo Artifacts od UD .
Nějak to ozvláštnit udělat třeba / 100 a / 25 , klidně i 1 of 1 black nebo tak něco , nebo podepesanou base paralel / 5 atd. tady jde moje jediná výtka k celý sérii , 1 of 1 base paralelku má už dneska v podstatě každá série i Chance liga , tak proč to neudělat i u ELH ??
Vrací se opět League Best - legendy ELH opět ve stejnym designu jako v minulém ročníků u insertů i podpisových karet což je dobře , protože to člověk může takhle postupně dosbírávat ty karty , který jsou pořád stejný a potáhnou se asi napříč sériema i dál .
Opět hodně zajímavý jména pro fajnšmekry naší ligy . V casu jsem měl jednu League Best podpisovku a bohužel zrovna redemption Petra Nedvěda .
Dál se vrací i Team Power který se mi taky líbí mnohem víc než v předchozí sérii 21 / 22 .
Přepracovaný jsou inserty Magic of the Goalie , který jsou prostě nádherný a v podpisový verzi naprosto dokonalý , krásný jsou i inserty Blizzard .

Co mi v nový kolekci jak říkají lidé ze SportZoo vyrazilo pojistky jsou podpisový karty ať už jsou to klasický Authentic signature který jsou ve stylu SPA , jemný , čistý , jednoduchý ale geniální , ve stylu UD ICE podpesaný Blizzard nebo Magic of the Goalie ty karty prostě nemaj chybu , všechno hard signed sharp looking cards jak se řiká v zámoří , klobouk dolu před SportZoo že tohle zmákli . Aby toho nebylo málo tak jsou tu ještě Team power triple podpisovky zase hard signed s limitem / 25 jsou v sérii co by case hit a jsou fenomenální !!

Dál se letos hodně povedli podepsaný Jsy karty v limitu / 25 , tady jsou lepší kousky jsy s podpisem přímo na kartě opět !!
Flaming stick ty jediný se mi líbili designově víc v minulý sezoně , ale i tyhle jsou moc hezký , doladěný do klubových barev u každýho hráče , když trefíte i pěknej kousek hokejky tak jsou ty karty dech beroucí . Zase je šance i když malá na name plate u těchto karet 1 of 1 jmenovku .
Rookies naprosto nádherný tuhle sezonu , stejně jako Unique Marks karty s nejlepšíma kouskama z dresů z našivek log týmů , jmenovek , čísel atd.
Já nevim , těžko k tomu něco víc dodávat , tahle série si určitě zaslouží absolutní hodnocení za mě osobně je to 10 / 10 vzhledem k tomu v jak rekordnim čase zvládli lidi ze SportZoo dát dohromady hard signed podpisy v takovym množství napříč kluby a vydat to ještě před vánoci , za tohle klobouk dolů .

SportZoo 22 / 23 S.1 za mě bez debat 10 / 10 . A naprostá bomba !!

Plusy - Lidé ze SportZoo pochopili co znamená case hit viz Team Power Triple Auto , naprosto TOP karty !! NÁDHERNÝ podpisový karty v celý sérii , který nemaj konkurenci u nás , parádní karty Unique Marks , Stick karty i podpepsaný jsy karty , u hlavních insertů paralel verze . Celkově naprosto po všech stránkách zlomová série karet naší ELH , jistě se dá namítnout že tady jsou rezervy , dají se udělat i jiný karty ale musíte to opravdu brát tak že v rámci možností časových i tý cenový hladiny za který se ty boxy prodávaj se to snad už líp udělat ani nedalo . Rozmanitost karet .
Luksusní balení karet - gold balíček u Exclusive boxů moc pěkný provedení .
Šiřoký záběr hráčů na podpisovkách , který jsou přímo na kartě né na samolepkách !! Přijatelná cena boxů .

Mínusy - mám jen jeden a to jsou ty paralel karty , tam je ještě prostor pro zlepšení nebo pro překopání celýho toho konceptu paralel karet .

Retail box - box vyloženě na sesbírání base setu a insertů , co je tady exkluzivní jsou blue paralelky / 99 , v boxu jsem měl jednu jsy kartu - D.Lakatoš .

Obrázek42 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek43 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek44 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek45 by Ladislav Suchy, on Flickr

Premium boxy jsou plněný mnohem líp než minulou sezonu , já měl v boxu 3 podpisy a spoustu limitovaných karet .

Obrázek23 by Ladislav Suchy, on Flickr

Obrázek24 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek25 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek26 by Ladislav Suchy, on Flickr

Obsah 10ti boxů Exclusive :

Obrázek27 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek28 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek29 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek30 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek31 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek32 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek33 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek34 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek35 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek36 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek37 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek38 by Ladislav Suchy, on Flickr
Ještě jsem zapoměl zmínit že podpisovky Authentic Signature jsou v limitech / 150 , /100 a / 50 jak který hráč .

Obrázek39 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek40 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek41 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek

Tomas_PN
Zkušený
Zkušený

Re: Velký vánoční break MK Repre , ELH SportZoo

Příspěvek od Tomas_PN »

Karty paráda, najviac sa mi páčia podpisovky Magic of the Goalie :clap:
Ale chválim hlavne popis celej otváračky, mám rad ked zberatelia napíšu svoje pocity a nie len uploadnu fotky :thumbup:

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Pěkná presentace i komentáře. Díky.

Naše karty moc nesbírám, ale tohle se mi hodně líbí. Nejvíc pak karty Motoru *cl*...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Ty krabe! Ty ses teda vyřádil. :clap:

Obsahově super trefy, hlavně pardubický Řeka na té jersey/auto /25, ten kousek je parádní, ne všude se jim povedl takový tříbarevný kousek.

Nesouhlasím s tebou s tou "kritikou" paralelek od SportZoo. Za mě je to naopak skvělý, že není hromada 1/1 a podobných karet, protože když sbírám hráče, nemusím se po nich pídit a pak nenažraným lidem, co si myslí, že si mohou říct za 1/1 oraženou řadovku klidně 2000 Kč. To je prostě bullshit.

Jinak s hodnocením sérií s tebou vesměs souhlasím. Moje jediná výtka ke SportZoo je kvalita karet, resp. rohů karet. Řadovky, všechny paralelky, inserty (všechny tyto druhy karet mi už prošly rukama), ale ono i ty memo karty (ty jsem viděl jen ve videích a na fotkách), mají dost náchylné rohy a hromada jich je drbnutých.

Za mě nejlepší karta letošních SportZoo 22/23 první série jsou inserty Blizzard ve všech verzích i s podpisem. Škoda té kvality rohů, jinak fakt za mě nejlepší karta, designově se mi ohromně líbí a ten efekt na ní je krásný. Mám doma Adama Musila, už mám na cestě poslední Blue variantu a mám to komplet. Z nich jsem fakt nadšený. :thumbup:

Pokud jde o repre, to je trochu jiná káva. Tam mám problém s tou hromadou paralelek. Je toho fakt moc, když přičtu ještě trilion karet oražených na Expu, tak to je s prominutím k pos.rání. :D Ale karty jsou v mnoha ohledech povedené, každopádně Extraliga je letos podstatně povedenější, přičemž ty technologie i design jsou z MK repre i SportZoo v mnoha ohledech podobné, někdy takřka až identické. Bronze inserty a podpisovky letos fakt povedené. Měl jsem opět obojí v ruce a fakt pěkný, za mě nejlepší karty letoší série. Memo se mi naopak moc nelíbí. Emblem je čistá kopírka pana Hrbka, Special Forces jsou na můj vkus přeplácané a standardní memo se oproti loňsku moc neliší. Na štěstí tam nemám nikoho, koho bych chtěl do sbírky. :lol:

A ještě k repre. Kdybys byl ochotný pustit 1/1 Adama Musila, určitě bych ti byl vděčný a uvítal bych ji do sbírky. Ale jak jsem psal výše, za tyhle karty fakt nedávám tisíce. Takhle za mě ty 1/1 karty vypadat nemají, mělo by tam být něco navíc, když už je to 1/1. :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

HogoFogo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HogoFogo »

Čau,
díky za předvánoční brejčík :thumbup:

Myslím, že máš mraky parádních karet, které skončí ve sbírce nebo jako palivo k výměně třeba zrovna litvínovských řadovek *mrk*

Co se týká hodnocení, karty jsou fakt nádherné. Úplně si nemyslím, že by to bylo zlomové. To by ostatní série už byly jen slabší, ale karty jsou parádní, o tom žádná. Také mně nevadí, že v sérii nejsou 1/1 verze řadovek. Sám jsem je u OFS sbíral a dělal svůj tým a opravdu to není sranda a ne jen kvůli tomu, co psal právě Bianco. Jen si představ, že bys šel do jedniček celého týmu... pokud máš jednoho hráče, tak se to dá. Ale v pohodě. Myslím si, že je fajn, když ty série nejsou "stejné". Jedna má něco, co nemá ta druhá a třetí taky není stejná a přesto je parádní.

Takže ještě jednou díky a snad se na tu 1/1 s Martinem domluvíte ... :thumbup:

Jeff Friesen 39
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jeff Friesen 39 »

Ahoj Láďo, mám pro tebe ty 1/1 Litvínova na výměnu za Spartu, ale nemám šanci ti poslat fotky, můžeš mi prosím tě poslat tvůj email. Děkuji moc Jirka

elektrikar
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od elektrikar »

Ahoj,

takový menší brejk za pár výplat *rfl* , gratuluji k obsahu *gc*

Musím říct že původně jsem chtěl ten hobby box repre taky koupit ale jak vyšel později a vyšli i jiné věci, rozmyslel jsem si to. To že v každém boxu nebude ta klasická podpisovka mě trochu zklamalo. Luxusně vypadají ty bronze medalists.

No a extraliga ta se povedla, oproti loňsku lepší plnění, dřívější vydání. Podepsaný Magic of the goalie luxusní
chyběnka
na vymenu
sbírka :
EHLERS

MOST WANTED:
"YEAR OF THE DRAGON" Signature (x/19)
YOTD-12 Pavel Kantor (G) TRI
YOTD-22 Vladimír Svačina TRI
YOTD-24 Ethan Werek TRI

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2022“