MK Reprezenatce 2022
Otvíral jsem 4 hobby boxy a podle mě je tohle zatim nejlepší série Repre od MK , v hobby boxech jsou jenom paralel karty , inserty , podpisy , memorabilie , ale hodně zajímavě vypadají i retail a blaster boxy protože tam jsou zase uplně jiný inserty který v hobby boxech nejsou , klasický řadovky a uplně jiný druhy paralel karet , takže zkusim ještě i tyhle boxy .
V hobby jsou paralel / 88 s takovym pozadim alá Metal Universe , Green / 46 , takový zvláštní / 17 a ještě zvláštnější 1 of 1 , kterou jsem jednu chytil .
Bronzový medailsiti z MS moc pěkný , Draft Prospects taky povedený .
Podpisovky na takovym hrubšim papíře s matnou fotkou , matnym pozadim což ja asi ideální na podpisový karty , líbí se mi , ale v boxech jich je hrozně málo , já měl jenom dvě protože pokud máte podpepsanou jsy tak už klasická podpisovka v boxu neni - dvě memo jeden podpis v boxu jak je deklerováno je tudíž docela zavádějící , no ale budiž .
Dál máme karty Czech Emblem , karty s českym národnim znakem , který jsou podepsaný jenom ve verzi 1 of 1 což je hrozná škoda , kdyby se povedlo podepsat od každýho hráče třeba 25 karet tak je to naprostá bomba takhle ty paralel verze nedávaj moc smysl .Ale nápad super , provedení taky .
Co považuju ale za naprosto geniální jsou stick karty - Game Used Stick v jednoduchym ale luksusním designu limity / 40 a / 10 , bílo - šedivej podklad s červenou nebo modrou linkou , čili v národních barvách - nádherný karty , jsou tam i name platy 1 of 1 , za mě nejhezčí karty série .
Pak Special Force stick karty , který maj zase uplně jinej look než Game Used Stick a nejsou tam současný hráči repre ale legendy z let minulých , taky hodně povedený karty a zajímavý jména zase i tady jsou name plate 1 of 1 .
Moc hezký jsou i podpesaný JSY jmenovky hráčů .
Já osobně hodnotim tuhle sérii hodně kladně , ale určitě bych byl pro to aby se MK vykašlali na Gamers a sloučili ty série do jedný a udělali od příštího ročníku jednou nabušenou série Reprezentace se všim co už prošli a vymysleli , současný hráči i legendy tudíž víc podpisovek v boxech , soustředit se na jednu sérii a ty boxy zmizí tak rychle že se nebudou stačit divit , protože potenciál tady je obrovskej to už MK ukázali .
Tahle současná série za mě 9,1 / 10
Plusy - Velký počet paralel karet v sérii, naprosto geniální stick karty současných hráčů český reprezentace , pěkný podpisovky s parádním checklistem a designem v pozadí s českou vlajkou za hráčem , podepsaný jsy s jednotlivými písmeny z jmenovek hráčů .
Zajímavý Special Forces karty .
Mínusy - Hrozně málo klasických podpisovek v sérii což je dáno tim že MK soustředí hodně usílí a času na získávání podpisů pro další svojí sérii - Gamers což je hrozná škoda , příště by to chtělo vrhnout všechny prostředky a čas do jedný série kde by byl ten koncept třeba tři podpisy / tři memo na hobby box s cenou mezi 3 - 4 tisíci kč klidně a neni o čem jak se řiká .

1 of 1 a / 17 paralelky Adama Musila

1x Promo Balíček , tady jsou vidět i ukázky insertů z retail boxů .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1x MK Gamers , zkusil jsem jeden box , když jsem si byl v Litvínově pro fólie Ultra Pro , Nestrašil Printing Plate 1 of 1 a Jaroslav Pouzar podpis , pěknej obsah .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Protože jsem chtěl doplnit řadovky ze série 1 minulýho ročníku Extraligy tak jsem vzal na Black Friday na eshopu SportZoo dva boxy Premium , chtěl jsem jenom ty base karty ale byl jsem obsahem moc mile překvapenej , chytil jsem stick kartu lotyše Džerkalse a naprosto luksusní case hit Jsy auto Roberta Říčky , kterej patří k mym nejoblíbenějšim hráčum v ELH . Dál pak parádní dva podpisy - Pech a Ševc , z Litvínova jsem z obou boxů vytáhnul jenom dvě řadovky !?! A navíc Hrbse už mam , takže jsem rozšířil sbírku o jednu kartu Chezy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak a teď se dostáváme k tomu nejlepšímu , nová série SportZoo ELH 22 / 23 , vzal jsem jeden case Exclusive , pak ještě další dva , celkem jsem teda otvíral 10 x Exclusive , plus jeden Premium a jeden Retail na zkoušku a na sesbírání base setu . Takže jdeme na to .
Musim říct že na nový ročník ELH jsem se hrozně těšil , sledoval jsem každý nový představení insertů , řadovek prostě všeho co SportZoo postupně lidem představovalo a hltal jsem to každý den .
Prostě čekal jsem letos hodně a musim říct že SportZoo nezklamali , letos představili parádní sérii , v luksusnim designu s daleko lepšim plněnim ve všech verzích série a novými inserty .
Mám hodně dobrý dojem z řadovek , jejichž design se mě osobně líbí mnohem víc než minulou sezonu , paralel karty jsou tentokrát s limitem v předu na kartě což se mi líbí taky mnohem víc než když je limit vzadu na kartě , jinak koncept je opět stejný gold / 19 , red / 49 , blue / 99 .
Tady by možná stálo za to udělat nějakou změnu konceptu paralel karet v sérii , něco třeba ve stylu MVP nebo Artifacts od UD .
Nějak to ozvláštnit udělat třeba / 100 a / 25 , klidně i 1 of 1 black nebo tak něco , nebo podepesanou base paralel / 5 atd. tady jde moje jediná výtka k celý sérii , 1 of 1 base paralelku má už dneska v podstatě každá série i Chance liga , tak proč to neudělat i u ELH ??
Vrací se opět League Best - legendy ELH opět ve stejnym designu jako v minulém ročníků u insertů i podpisových karet což je dobře , protože to člověk může takhle postupně dosbírávat ty karty , který jsou pořád stejný a potáhnou se asi napříč sériema i dál .
Opět hodně zajímavý jména pro fajnšmekry naší ligy . V casu jsem měl jednu League Best podpisovku a bohužel zrovna redemption Petra Nedvěda .
Dál se vrací i Team Power který se mi taky líbí mnohem víc než v předchozí sérii 21 / 22 .
Přepracovaný jsou inserty Magic of the Goalie , který jsou prostě nádherný a v podpisový verzi naprosto dokonalý , krásný jsou i inserty Blizzard .
Co mi v nový kolekci jak říkají lidé ze SportZoo vyrazilo pojistky jsou podpisový karty ať už jsou to klasický Authentic signature který jsou ve stylu SPA , jemný , čistý , jednoduchý ale geniální , ve stylu UD ICE podpesaný Blizzard nebo Magic of the Goalie ty karty prostě nemaj chybu , všechno hard signed sharp looking cards jak se řiká v zámoří , klobouk dolu před SportZoo že tohle zmákli . Aby toho nebylo málo tak jsou tu ještě Team power triple podpisovky zase hard signed s limitem / 25 jsou v sérii co by case hit a jsou fenomenální !!
Dál se letos hodně povedli podepsaný Jsy karty v limitu / 25 , tady jsou lepší kousky jsy s podpisem přímo na kartě opět !!
Flaming stick ty jediný se mi líbili designově víc v minulý sezoně , ale i tyhle jsou moc hezký , doladěný do klubových barev u každýho hráče , když trefíte i pěknej kousek hokejky tak jsou ty karty dech beroucí . Zase je šance i když malá na name plate u těchto karet 1 of 1 jmenovku .
Rookies naprosto nádherný tuhle sezonu , stejně jako Unique Marks karty s nejlepšíma kouskama z dresů z našivek log týmů , jmenovek , čísel atd.
Já nevim , těžko k tomu něco víc dodávat , tahle série si určitě zaslouží absolutní hodnocení za mě osobně je to 10 / 10 vzhledem k tomu v jak rekordnim čase zvládli lidi ze SportZoo dát dohromady hard signed podpisy v takovym množství napříč kluby a vydat to ještě před vánoci , za tohle klobouk dolů .
SportZoo 22 / 23 S.1 za mě bez debat 10 / 10 . A naprostá bomba !!
Plusy - Lidé ze SportZoo pochopili co znamená case hit viz Team Power Triple Auto , naprosto TOP karty !! NÁDHERNÝ podpisový karty v celý sérii , který nemaj konkurenci u nás , parádní karty Unique Marks , Stick karty i podpepsaný jsy karty , u hlavních insertů paralel verze . Celkově naprosto po všech stránkách zlomová série karet naší ELH , jistě se dá namítnout že tady jsou rezervy , dají se udělat i jiný karty ale musíte to opravdu brát tak že v rámci možností časových i tý cenový hladiny za který se ty boxy prodávaj se to snad už líp udělat ani nedalo . Rozmanitost karet .
Luksusní balení karet - gold balíček u Exclusive boxů moc pěkný provedení .
Šiřoký záběr hráčů na podpisovkách , který jsou přímo na kartě né na samolepkách !! Přijatelná cena boxů .
Mínusy - mám jen jeden a to jsou ty paralel karty , tam je ještě prostor pro zlepšení nebo pro překopání celýho toho konceptu paralel karet .
Retail box - box vyloženě na sesbírání base setu a insertů , co je tady exkluzivní jsou blue paralelky / 99 , v boxu jsem měl jednu jsy kartu - D.Lakatoš .

Premium boxy jsou plněný mnohem líp než minulou sezonu , já měl v boxu 3 podpisy a spoustu limitovaných karet .

Obsah 10ti boxů Exclusive :

Ještě jsem zapoměl zmínit že podpisovky Authentic Signature jsou v limitech / 150 , /100 a / 50 jak který hráč .