řadové karty /9 ks/
- velké plus za zajímavý komentář na zadní straně karet

retro parallel /9 ks/
- musím uznat, že se mi nápad s retro designem vážně líbil.
- dost jmen ze základního setu se objevilo i na retro parallel .. náhoda ? úmysl ?

paralelky /29 a 2 x /9
- slušná jména
- výrobce zřejmě změnil avizované plnění, na OFS stránkách jsou Red paralelky 3+3, u mě 2+2

inzerty vol. 1
- Emotion vpravo je /9

inzerty vol. 2
- Čiliak super, Málek /9 - karta vypadá vážně hezky

hity - tohle se moc nepovedlo
- mám ten pocit, že mi v boxu chyběla jedna single auto /29

bonus od RHK - pro mě nejslabší jméno z možných

no a konečně hit - printing plate se nekonal, ale byla hezká dual podpisovka

Na závěr by to chtělo nějaké shrnutí... přiznám se, že nejsem nějaký odborník přes OFS. Po dlouhé době jsem breakoval až loni 2.sérii, která mi přišla taková... prostě lepší..
Na jedné straně oceňuji, že ubylo paralelních verzí, v boxu je více inzertů a třeba Dotted verze /9 je hodně originální. Emotion za mě palec dolů, naopak Masked Men nebo Stats Die Cut jsou pěkně udělané. Podpisovky vypadají na živo vážne super, naopak jersey karty ve stávající podobě se mi opravdu nelíbí.
K samotnému provedení karet co se týče kvality nemám výtek a rozmanitost inzertů je asi o dvacet levelů nad nedávno zveřejněným náhledem německých karet...
...ale v boxech mi chybí možnost získat opravdu nějakou "pecku". Klidně kartu, která bude 1:30 v Collector's boxu, ale něco, co by mě donutilo si koupit druhý box. V loňské 2.sérii podobné karty byly. Osobně Printing Plate nepovažuji za pravé kartičky, i když je pravda, že ve sbírce Šatana jich mám několik. Možná absence opravdového case hitu v letošní sérii ji z mého pohledu staví i přes mnohá zlepšení za loňské "dvojku"
JINAK VŠE JE VOLNÉ !!!