2017-18 I.série COLLECTOR'S BOX RHK

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2017.
sabres911
Hvězda
Hvězda

2017-18 I.série COLLECTOR'S BOX RHK

Příspěvek od sabres911 »

Já jsem odolal soutěži o dres a breaknul jsem jeden CC box od RHK.

řadové karty /9 ks/
- velké plus za zajímavý komentář na zadní straně karet
Obrázek

retro parallel /9 ks/
- musím uznat, že se mi nápad s retro designem vážně líbil.
- dost jmen ze základního setu se objevilo i na retro parallel .. náhoda ? úmysl ?
Obrázek

paralelky /29 a 2 x /9
- slušná jména
- výrobce zřejmě změnil avizované plnění, na OFS stránkách jsou Red paralelky 3+3, u mě 2+2 *nevim*

Obrázek

inzerty vol. 1
- Emotion vpravo je /9
Obrázek

inzerty vol. 2
- Čiliak super, Málek /9 - karta vypadá vážně hezky
Obrázek

hity - tohle se moc nepovedlo
- mám ten pocit, že mi v boxu chyběla jedna single auto /29
Obrázek

bonus od RHK - pro mě nejslabší jméno z možných
Obrázek

no a konečně hit - printing plate se nekonal, ale byla hezká dual podpisovka

Obrázek

Na závěr by to chtělo nějaké shrnutí... přiznám se, že nejsem nějaký odborník přes OFS. Po dlouhé době jsem breakoval až loni 2.sérii, která mi přišla taková... prostě lepší..

Na jedné straně oceňuji, že ubylo paralelních verzí, v boxu je více inzertů a třeba Dotted verze /9 je hodně originální. Emotion za mě palec dolů, naopak Masked Men nebo Stats Die Cut jsou pěkně udělané. Podpisovky vypadají na živo vážne super, naopak jersey karty ve stávající podobě se mi opravdu nelíbí.

K samotnému provedení karet co se týče kvality nemám výtek a rozmanitost inzertů je asi o dvacet levelů nad nedávno zveřejněným náhledem německých karet...

...ale v boxech mi chybí možnost získat opravdu nějakou "pecku". Klidně kartu, která bude 1:30 v Collector's boxu, ale něco, co by mě donutilo si koupit druhý box. V loňské 2.sérii podobné karty byly. Osobně Printing Plate nepovažuji za pravé kartičky, i když je pravda, že ve sbírce Šatana jich mám několik. Možná absence opravdového case hitu v letošní sérii ji z mého pohledu staví i přes mnohá zlepšení za loňské "dvojku"

JINAK VŠE JE VOLNÉ !!!
Naposledy upravil(a) sabres911 dne stř 08. lis 2017 19:00:53, celkem upraveno 3 x.

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Re: 2017-18 I.série COLLECTOR'S BOX RHK

Příspěvek od smiesek »

sabres911 píše:resp. nechybí, jen je pořádně přilepená na "jersey" kartu, bohužel ji nejde odlepit *nevim*
to neodlepuj, to jsou takové barevné jersey kartičky *cheer*

Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

smiesek píše:
sabres911 píše:resp. nechybí, jen je pořádně přilepená na "jersey" kartu, bohužel ji nejde odlepit *nevim*
to neodlepuj, to jsou takové barevné jersey kartičky *cheer*

haha, já už příspěvěk upravil, ale byla jsi rychlejší. Měl jsem jen chvilku a jakmile jsem viděl /29, bral jsem Humla jako chybějící Red paralelku *rfl*

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Sejbrsi ty pecky co bude jedna na case nebo dva budou určitě zase ve druhý sérii jako vždy , v jedničce obvykle nejsou .
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

SugarRay píše:Sejbrsi ty pecky co bude jedna na case nebo dva budou určitě zase ve druhý sérii jako vždy , v jedničce obvykle nejsou .
Jak píšu, série si díky kvalitnímu provedení a novým nápadům určitě spoustu sběratelů najde, s těmi německými kartami se to nedá srovnávat. Jsem rád, že OFS ve spolupráci s p.Hrbkem na kartách opravdu zapracovali, ten progres je vidět, ale fakt, že v boxech nemůžu najít nějaký "case hit", kartičku, kvůli které začnu skákat metr do výšky a pobíhat po bytě mě od koupi druhého boxu odradí. Fakt, že hitu budou ve druhé sérii mě max. donutí počkat 1/2 roku. Je to podobné, jako bys chtěl koupit auto, ale to opravdu vyladěné by prodávali až za půl roku. Počkáš...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já s tebou souhlasim jenom jsem konstatoval jak to je , je škoda že takový karty nejsou i v jedničce , nechápu proč , nemusela by to být nějaká game used petelice , stačil by nějakej insert , nebo něco jako byl ten Garant - manufactured patch , cokoliv .
Obrázek

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Karty vesmes vsechny hezke, to ale u tech double podpisovek nikdo drive nevidel tu hruzu useknutych hlav? Za useknutou hlavu, useknout jednu ruku...

spalekmichal
Opora
Opora

Příspěvek od spalekmichal »

Myslím, že boxík se poměrně vydařil.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

to zette: jako určitě by to šlo udělat lépe, ale když máš tu dual podpisovku v ruce, první, na co koukáš /teda alespoň já/ jsou podpisy a ta kartička "live" vypadá fakt hezky. Sice samolepky, ale neruší...

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

sabres911 píše:ubylo paralelních verzí
*myslim* já Ti ani nevím, sice nejsi první, od koho to čtu, ale řekla bych, že dle počtu to zůstalo stejné, naopak snad ještě jedna je navíc, pro mě tedy neubylo

Loni
- base, red, blue, emerald, purple

Letos
základní - base, red, blue
anniversary (retro) - base, red, blue

Jelikož fotografie jsou stejné, povídání na zadní straně taky, tak by se to dalo považovat na nepsané paralelky *placnuti*

Ale to už je každého věc *ano*

---

A ještě jste se nikdo nezmínil, jak vnímáte změnu vkládání karet v rámci CC boxů do pěnové vycpávky?
Za mě to působí hezky, ale přece jen bych uvítala ještě alespoň krabičku. Měla jsem strach, abych některé kartičce neublížila a nebo nebylo ublíženo při vkládání, nechtěla bych být tím, kdo to tam vkládá, a nebo si to hold neumím představit jak se to vlastně plní/dělá? *ne*
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

smiesek píše:
sabres911 píše:ubylo paralelních verzí
sice nejsi první, od koho to čtu
Přesně tak - podobnou blbost tady někde vyplodil i pavelbart. Přitom stačí jen počítat..

A co se týče case hitů - někoho samozřejmě printing plates neoslovují - taky je nemám moc v lásce, ale co třeba
double signature gold/3 ? Jen na burze se mě na dvojičku s Bartošákem nebo Škarkem ptalo asi 5 lidí..
Takže poptávka by měla převyšovat nabídku. Pro mě jsou tyhle karty jednoznačně to nejvzácnější z celé první serie.
A useknuté hlavy? Taky se mi to úplně nelíbí, ale tu kartu asi rozměrově nelze nafouknout, je to díky velikosti
podpisů boj s místem. A není to věc úplně neobvyklá - najděte si řadové karty UD SPx 2011/12...

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

33mc píše:...A useknuté hlavy? Taky se mi to úplně nelíbí, ale tu kartu asi rozměrově nelze nafouknout, je to díky velikosti
podpisů boj s místem. A není to věc úplně neobvyklá - najděte si řadové karty UD SPx 2011/12...
No tady mohla jít helma směle pod ražbu, nebylo myslím nutné hlavu říznout pod linku, místo by bylo.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To 33mc - jakou blbost jsem vyplodil? My v boxech jiny paralel nez blue a red nemeli:). Jestli mas na mysl pocty paralelek v boxu, ty ja jsem nikde neresil...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

SugarRay píše:Já s tebou souhlasim jenom jsem konstatoval jak to je , je škoda že takový karty nejsou i v jedničce , nechápu proč , nemusela by to být nějaká game used petelice , stačil by nějakej insert , nebo něco jako byl ten Garant - manufactured patch , cokoliv .
Sugy ja osobne bych treba hrozne nerad manufactura patch jako case hit. V dnesni dobe mi to prijde jako uplny nesmysl a jestli mit case hit takovy, tak za me klidne zadny. Ale jinak souhlas. Uz loji jsem rikal, ze serii chybi neco jako case hit. Klidne i insert ve stylu clear cut u ud series. Ale je fakt, ze ty podpisy /3 a /6 urcite lakadlem jsou.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

pavelbart píše:To 33mc - jakou blbost jsem vyplodil? My v boxech jiny paralel nez blue a red nemeli:). Jestli mas na mysl pocty paralelek v boxu, ty ja jsem nikde neresil...
Martin to myslel tak, že letos tam máš BASE, RED, BLUE + to samý v RETRO, takže 3 + 3 verze = 6 ... A loni bylo BASE, RED, BLUE, EMERALD, PURPLE = 5 , takže se vlastně počet paralelek eště o 1 zvýšil ! A to je ten "nesmysl" :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak asi kazdy mluvi o necem jinem. Ja jsem kvitoval, ze uz neni "deset" paralelnich karet radovek. Retro je samo o sobe psane v checklistu jako paralel. Takze jeho dalsi verze je paralelka paralelky, jako napr. Opc retro, retro rainbow apod. Ale neni to dalsi verze radovky. Ja jsem neresil skutecny pocet toho co clovek vytahne, ale paralelky radovek. Tady aby se clovek bal neco napsat tvl... prtože je tady proste par lidi, co jen cekaji az nekdo neco napise, vytrhnou z kontextu a uz poucuji, nekdy nadavaji, někdy i zesmesnuji...

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

pavelbart píše:Tak asi kazdy mluvi o necem jinem. Ja jsem kvitoval, ze uz neni "deset" paralelnich karet radovek. Retro je samo o sobe psane v checklistu jako paralel. Takze jeho dalsi verze je paralelka paralelky, jako napr. Opc retro, retro rainbow apod. Ale neni to dalsi verze radovky. Ja jsem neresil skutecny pocet toho co clovek vytahne, ale paralelky radovek. Tady aby se clovek bal neco napsat tvl... prtože je tady proste par lidi, co jen cekaji az nekdo neco napise, vytrhnou z kontextu a uz poucuji, nekdy nadavaji, někdy i zesmesnuji...
Takže ještě jednou ( a je to přesně tak jak píše Steven ) - psal jsi (sekce Novinky 2.11. 15.00.08), že ubylo paralelek, přitom je letos de facto o jednu navíc. Co z toho je vytržené z kontextu ?

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nechavam bez komentare. Kdo chtel, uz pred chvili pochopil co jsem chtel rici.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Dobre, tak tedy konkretni otazka - kolik je tedy podle Tebe letos druhu paralelek?

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Dle mého... Jedním slovem - čtyři. :) ;)
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2017“