PS: snad jsem to napsal nějak srozumitelně, je dost pozdě a navíc jsem se vrátil z hospůdky

Veteran fans hcs píše:poprvé příspívám do tohoto tématu a zároveň naposledy.
tahle elektronická šaráda mě nikdy nenahradí klasické rozbalování boxů.
zatím se k tomuto nesnížilo Panini, tedy pokud vím.
za mě Vážení manažeři z UD, Jděte s epacky do p....................
No, a v nepodepsané verzi je tam shield Eichela!!! Takže možná v boxech je nepodepsaný shield Connora a podepsaný Eichel???raid3n píše:Jen doplnění k diskuzi, co Upper Deck dal stranou pro ePacky - toto už tam někdo z ePacku vytáhnul![]()
No vidíš, na toho jsem zapomněl. A to jsou navíc ty 05-06 retro verze, kdyby tam byly i ty "hlavní", tak to by bylo kruté. Teď koukám, že těch shieldů je tam víc, to se mi ani nenačetlo předtímsuperman66 píše:No, a v nepodepsané verzi je tam shield Eichela!!! Takže možná v boxech je nepodepsaný shield Connora a podepsaný Eichel???raid3n píše:Jen doplnění k diskuzi, co Upper Deck dal stranou pro ePacky - toto už tam někdo z ePacku vytáhnul![]()
![]()
Ale těžko hádat že...
Jen taková poznámečka, podepsaný Eichel stoprocentně nebude ani v e-Packách ani ve fyzických boxechsuperman66 píše:No, a v nepodepsané verzi je tam shield Eichela!!! Takže možná v boxech je nepodepsaný shield Connora a podepsaný Eichel???raid3n píše:Jen doplnění k diskuzi, co Upper Deck dal stranou pro ePacky - toto už tam někdo z ePacku vytáhnul![]()
![]()
Ale těžko hádat že...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host