na tom nevidím nic tak složitého ke spočítání. Když firma UD sdělila, že 20 % produkce karet jde do e-packů, tak kolik je 20 % z 10 karet...? Logicky odvozuju, že jsou to dvě karty...Diego píše: ... před dvěma dny sem viděl z epacku vytahnout Young guns limit /10 high gloss jak to ma UD rozdelene kolik jich jde do epacku a kolik do normalnich boxu?
pavelbart píše: To je podle mě jinak, odeslal jsem si těch cca 18, 20 insertů z celého boxu UD Series 1 a stálo to 9.5USD. Těch 0,25 je tuším až nějaký additional fee. A za 9,50 po US mi to přijde sakra hodně...
okorec píše:Otvárate ešte tie free-packy? Ako ste na tom?
Ja na to poctivo každý deň kliknem a kariet už je 138... zatiaľ 5 kariet je trojmo.
Samozrejme žiadny inzert iba base. Dôvod prečo to otváram je, že dúfam, že do budúcnosti tie freepacky obmedzia napr. na jeden pri registrácii, ale že umožnia trejdovať aj base karty priamo na stránke upperdeckepack.
A to řekli kdy? Protože pochybuji, že když vyšla Serie 1, že to o tom někde byla zmínka... U Series 2 to už všichni čekali, ok. Ale u tý jedničky to byl velký podraz.Tony Lapacka píše:na tom nevidím nic tak složitého ke spočítání. Když firma UD sdělila, že 20 % produkce karet jde do e-packů, tak kolik je 20 % z 10 karet...? Logicky odvozuju, že jsou to dvě karty...Diego píše: ... před dvěma dny sem viděl z epacku vytahnout Young guns limit /10 high gloss jak to ma UD rozdelene kolik jich jde do epacku a kolik do normalnich boxu?
Takže napíšu ještě na UD, ale myslím, že je čas udělat papá zeleným doláčkům. Díky UD!!!
Thank you for the email request. In looking at this user’s account we do not see any shipping requests that have occurred. We also have no record on file of either of the two reference numbers mentioned: XXX or XX. We do not have access to the PayPal account of Upper Deck, so we are not able to verify those charges exist or reverse them if they are for shipment requests.
As far as the shipping failing, maybe ask the user to remove the + sign in his phone number. As for the charges, as mentioned, there is no record in the ePack system of those charges occurring. Thank you.
A jak je napsané plnění reálných boxů vždyť to nemůže pak sedět ne? Na boxu je napsané plnění které v případě že je karet jen 80% nemůže sedět. Třeba nemám pravdu ale tak i tak je to naprd.Tony Lapacka píše:na tom nevidím nic tak složitého ke spočítání. Když firma UD sdělila, že 20 % produkce karet jde do e-packů, tak kolik je 20 % z 10 karet...? Logicky odvozuju, že jsou to dvě karty...Diego píše: ... před dvěma dny sem viděl z epacku vytahnout Young guns limit /10 high gloss jak to ma UD rozdelene kolik jich jde do epacku a kolik do normalnich boxu?
Omlouvám se že kážu, ale Tomáši počítač přece dokážete naprogramovat aby dělal to co chcete.Tie píše:Já to nechápuJe to 1:500 reálným balíčkům a je přeci jedno jestli je náklad 80:20 reálný ku epack, kde kartu nacházím zase v poměru 1:500 epackům. Pokud hrají fér, tak prostě ten poměr udělají z těch 80%, aby to sedělo. To samé u epacku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host