Upper Deck e-Pack

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
Odpovědět
Diego
Opora
Opora

Re: Upper Deck e-Pack

Příspěvek od Diego »

Tak teď už tomu vubec nerozumim možná už to tu bylo řešeno ale napíšu to ... před dvěma dny sem viděl z epacku vytahnout Young guns limit /10 high gloss jak to ma UD rozdelene kolik jich jde do epacku a kolik do normalnich boxu? To když někdo vytaha ten počet YG /100 tak dostane jeste jednu /100 foil verzi ? :D :D To je hnus velebnosti jdu blejt. :sick:
Obrázek

Obrázek

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Diego píše: ... před dvěma dny sem viděl z epacku vytahnout Young guns limit /10 high gloss jak to ma UD rozdelene kolik jich jde do epacku a kolik do normalnich boxu?
na tom nevidím nic tak složitého ke spočítání. Když firma UD sdělila, že 20 % produkce karet jde do e-packů, tak kolik je 20 % z 10 karet...? Logicky odvozuju, že jsou to dvě karty...
Hobby od roku 1994.

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

pavelbart píše: To je podle mě jinak, odeslal jsem si těch cca 18, 20 insertů z celého boxu UD Series 1 a stálo to 9.5USD. Těch 0,25 je tuším až nějaký additional fee. A za 9,50 po US mi to přijde sakra hodně...

Pošta ze stránky UD je asi dražší, když si to nechá člověk poslat na nějakou adresu, ale když si to nechá poslat na stránku COMC tak to má zdarma. Vyzkoušel jsem za Vás.
Hobby od roku 1994.

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

okorec píše:Otvárate ešte tie free-packy? Ako ste na tom?

Ja na to poctivo každý deň kliknem a kariet už je 138 :) ... zatiaľ 5 kariet je trojmo.

Samozrejme žiadny inzert iba base. Dôvod prečo to otváram je, že dúfam, že do budúcnosti tie freepacky obmedzia napr. na jeden pri registrácii, ale že umožnia trejdovať aj base karty priamo na stránke upperdeckepack.

Taky otvírám pouze free packy :D mám 126 virtuálních karet, z toho 25 2krát a 3 3krát :) jestli půjdou i tyto vyměňovat, bude to super, ale počítám, že se to bude vztahovat jen na ty lepší karty...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tony Lapacka píše:
Diego píše: ... před dvěma dny sem viděl z epacku vytahnout Young guns limit /10 high gloss jak to ma UD rozdelene kolik jich jde do epacku a kolik do normalnich boxu?
na tom nevidím nic tak složitého ke spočítání. Když firma UD sdělila, že 20 % produkce karet jde do e-packů, tak kolik je 20 % z 10 karet...? Logicky odvozuju, že jsou to dvě karty...
A to řekli kdy? Protože pochybuji, že když vyšla Serie 1, že to o tom někde byla zmínka... U Series 2 to už všichni čekali, ok. Ale u tý jedničky to byl velký podraz.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

Poslal někdo karty které vytáhnul na COMC ?? Jak to funguje??
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrostik »

Ja som si dal preposlat na comc, vsetko v poriadku, mas to na svojom ucte, bud mozes dat karty rovno na predaj cez comc (co sa moc neoplati, kedze je tam toho na mraky a za minimalne sumy) alebo si to mozes dat poslat domov (na to potrebujes mat ale nejake peniaze na comc ucte, nedalo sa mi to stiahnut cez paypal)
Eric Lindros - 3600+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Vtipné. Tak jsem si chtěl poslat kartičky k sobě, hodilo mi to nějaký error, takže se odeslání nepovedlo - dvakrát. Nicméně částka 2x 9USD mi byla stržena z paypalu. Napsal jsem na ten UD Epack support a tohle je odpověď:

Thank you for the email request. In looking at this user’s account we do not see any shipping requests that have occurred. We also have no record on file of either of the two reference numbers mentioned: XXX or XX. We do not have access to the PayPal account of Upper Deck, so we are not able to verify those charges exist or reverse them if they are for shipment requests.

As far as the shipping failing, maybe ask the user to remove the + sign in his phone number. As for the charges, as mentioned, there is no record in the ePack system of those charges occurring. Thank you.
Takže napíšu ještě na UD, ale myslím, že je čas udělat papá zeleným doláčkům. Díky UD!!! :crazy: *pnch* *bang*
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

Diego
Opora
Opora

Příspěvek od Diego »

Tony Lapacka píše:
A jak je napsané plnění reálných boxů vždyť to nemůže pak sedět ne? Na boxu je napsané plnění které v případě že je karet jen 80% nemůže sedět. Třeba nemám pravdu ale tak i tak je to naprd. *bang*
Obrázek

Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Proč by to nesedělo? Ten poměr vkládání je pořád stejný...

Diego
Opora
Opora

Příspěvek od Diego »

Asi mas pravdu. *cl*
Obrázek

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Myslim, ze dieguv dotaz je opravneny, protoze case hity maji psane stejne pomery jako loni a to epacky nebyly. Ja myslim, ze by bylo fer kdyby udelali produkt vzdy jen na epack a jiny naopak ne. Nebyl by prostor pro spekulace. Navic pri tom mnozstvi co vydavaj by to bylo docela i fajn. Ale soucasny stav mne osobne fer pro sberatele neprijde. Pokud je na krabici 1:500 balickum a nepise se, zda se do toho pocitaj i epacky, pak je to spatne a ten prostor pro spekulaci je logicky. Pokud to ud vyresilo tim, ze vytisklo vice karet, pak to taky dobre neni. Jen je davalvuje.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Diego
Opora
Opora

Příspěvek od Diego »

Ja pořád přemýšlel jak to napsat aby to bylo pochopitelné :D .... Díky Pavle tak nějak sem to myslel ;) Prostě je to dle mého nefér vůči sběratelům ....
Obrázek

Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Já to nechápu :D Je to 1:500 reálným balíčkům a je přeci jedno jestli je náklad 80:20 reálný ku epack, kde kartu nacházím zase v poměru 1:500 epackům. Pokud hrají fér, tak prostě ten poměr udělají z těch 80%, aby to sedělo. To samé u epacku.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Tie píše:Já to nechápu :D Je to 1:500 reálným balíčkům a je přeci jedno jestli je náklad 80:20 reálný ku epack, kde kartu nacházím zase v poměru 1:500 epackům. Pokud hrají fér, tak prostě ten poměr udělají z těch 80%, aby to sedělo. To samé u epacku.
Omlouvám se že kážu, ale Tomáši počítač přece dokážete naprogramovat aby dělal to co chcete.
u toho strojního nebo ručního balení je ten moment překvapení a hlavně ovlivnění daleko ne pravděpodobnější.

vím že to je jako plést jabka s hruškama, ale měl jsem kamaráda který dělal servis výherních automatů a ten vždycky říkal, tak pane šéf na kolik procent to chcete nastavit?

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Pane Hrbku, ale to je snad ještě na horší debatu... To je to, podle mě, úplně nejhorší.... Protože to vlastně je výherní automat, který navíc ze začátku musí hodně dávat, aby lidi nalákal, to je jasné.
A k původní otázce Toma.

Tome - loni bylo na krabici 1:500 (příklad). Nebyly epacky. Teď tam je 1:500. A nikde není napsáno, jak je to v epacku - asi taky 1:500. Ale co se teda změnilo? Pokud je 20% karet v epacku - vyrobili o 20% méně boxů a jen je přesunuli do e formy?? Pak se nic neděje, ale o tom asi pochybuješ i ty... Nebo vydali více karet? Něco je jinak, ale UD nikde (podle mě) nenapsalo, jak. Možná se pletu, upřímně, koukám jen do této diskuze, o epacku jsem četl na UD webu jen po vydání, nějak mě to nezajímá, protože tomu nevěřím a podle mě to není košer. Možná se pletu, ale rozdělit "původní" produkt na klasický a epack bez jasného vysvětlení co jsem kam vložil, může být, a u Series 1 rozhodně byl, pěkným podrazem na sběratele.

Vezmi si příklad - udělám naše červené balíčky jak fyzické, tak 6 ks epack (20% navíc). Ale budu prodávat dál těch 30 ks co děláme každý měsíc a budu garantovat cca stejné hity (UD garantuje úplně stejné hity). Samozřejmě u 30-ti nákladového produktu je to jasně viditelné, ale jak dostanu dobré karty do těch epacků? A kolik jich vlastně na webu budu mít - vyprodá se někdy vůbec ten produkt? Jak si Vy ověříte, že jsem jich vystavil 6 a ne 60? Tak logicky musím oslabit těch 30 balíčků. Bez toho bych tam hity přece nikdy nedostal...
Chápeš? :) Prostě něco je jinak, ale UD neřeklo jak. Sorry, ale říct 20% produkce šlo do epacků - to je nic neříkající.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ty vole Tie ty to děláš schválně nebo co ? Podle mě je to takhle - jak jsem to i já blbec pochopil , lidi co otvíraly kejsy UD s1 sami psaly že oproti dřívějšku ubylo ve fyzických boxech Exclusive karet těch s limitem 100 i těch desítkových HG , dám příklad dřív bylo na kejs 12 exclusive , 4 HG , teď polovina takže žádný že poměr vkládání zůstal stejnej , ve fyzických boxech ubylo hitů to je celá věda , část se rozmělnila v epack projektu kde jsou virtuální řadovky , jenom vata , jednu JSY ubraly už předem ale to daly vědět , evidetně to věděly už dávno dopředu že budou epacky , další výplň a hit pro epacky , který ale musí existovat i reálně na rozdíl od řadovek .
Čili díky epacku se zmenšila šance na tyhle hity v boxech fyzických . Takže ten poměr nemůže být stejnej , kapiš ??
A další věc , kolik existuje , virtuálních epacků ?, víš to že tvrdíš že poměr vkládání těch karet je stejnej pane chytrej ?
Teoreticky jich může být nekonečno no ne ??
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Takhle to chápu já,. no :D

"Tome - loni bylo na krabici 1:500 (příklad). Nebyly epacky. Teď tam je 1:500. A nikde není napsáno, jak je to v epacku - asi taky 1:500. Ale co se teda změnilo? Pokud je 20% karet v epacku - vyrobili o 20% méně boxů a jen je přesunuli do e formy??"

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jestli v UD S1 ty karty prostě nebyly tak to asi nesedí , když plno lidí nemělo v boxu ani exclusivku , která byla vždycky jedna na box , jak je to teda možný ? a to samí HG, základní problém vidim v tom že epack neexistuje do tý doby než někomu jebne a nepošle na ten UD účet 5 dolarů nebo kolik stojí balíček a tim ho vlastně vytvoří , rozumíš mi ne ?
Do tý doby neexistoval , to neni jako když leží box nebo balíček už vyrobenej někde v kamený prodejně , ty epacky jsou nějak evidovaný , číslovaný ? To je asi blbost ne ? Já nevim , já se ptam , kdy se jako vyprodaj ? UD řekne najednou dost už nám peníze neposílejte , je vyprodáno *rfl*
Insertů i Young Guns můžou mít předpřipraveno mraky , podle mě hodně limitovaných karet ubylo ve fyzických boxech , minimálně u UD S1 , to je už teď jasný a jak řiká Pavel nikdo o tom nevěděl při vydání tý serie .
Obrázek

milanbiker1
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od milanbiker1 »

Tak ja to mam asi stejne jako většina,karta v ruce je proste uplne něco jiného nez nejaky obrazek na pc.Mi se uz nekdy "zajida" menit nebo prodávat karty na netu /ale to jinak dnes ani nejde/ nejlepší jsou ta osobní setkani s ostatnimi *rfl*

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“