He Saves, He Wins - 1x pack

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Re: He Saves, He Wins - 1x pack

Příspěvek od hokejcards »

necak píše:Nemůžu si pomoct, ale přečtení této diskuze mě prostě nemůže nechat chladným... Strašně mě štve, že jsem propásl boxíky těch legend, které se mi strašně líbily, karty Ivana Hlinky sice nic moc, ale palec nahoru za ten nápad nechat vzpomenou na tak gigantickou ikonu. Haškovy karty paráda, i když "Dominátora" moc nemusím - za to vše má pan Hrbek mé velké uznání! :thumbup:

Proto tak trochu nechápu jeho velmi útočné a agresivní výpady v tomto tématu. Já mám, například, také trošku delší vedení (tím nechci nijak urazit uživatele hokejcards), ale kdyby se mnou někdo jednal takto povýšeně a neurvale, asi bych dal také najevo nesouhlas... Myslím si, že to nemáte zapotřebí, pane Hrbek... *drink*

Díky za podporu necak *h-s* . Nepsal jsem nic proti nikomu, jen jsem se ptal a řešil co mi je nejasné. Že mi ten...ten...vydavatel tyká a sám mi pak napíše že mu mám psát PANE, to je teda vrchol. Sám obdivuji co dokáže s kartami vyvádět za kusy a že to jsou pěkné karty a taky jsem proti nim nic špatného nepsal. To jednání se mnou je ale k zamyšlení u někoho kdo je u ostatních považován jako profesionál...dost jste mě zklamal! Škoda že za takovými super kartami se schovává někdo jako Vy. Hodně jsem zvažoval jestli po tomhle box koupit, nakonec jsem ho koupil.
Obrázek

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Kdyby si osobně znal pana Hrbka, tak toto nikdy nenapíšeš. Ale to sem nepatří.

Hans už to psal jednou! Své osobní problémy si řeš s panem Hrbkem přes SZ a né tady veřejně. Díky!
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

hokejcards píše:Díky za podporu necak *h-s* . Nepsal jsem nic proti nikomu, jen jsem se ptal a řešil co mi je nejasné. Že mi ten...ten...vydavatel tyká a sám mi pak napíše že mu mám psát PANE, to je teda vrchol. Sám obdivuji co dokáže s kartami vyvádět za kusy a že to jsou pěkné karty a taky jsem proti nim nic špatného nepsal. To jednání se mnou je ale k zamyšlení u někoho kdo je u ostatních považován jako profesionál...dost jste mě zklamal! Škoda že za takovými super kartami se schovává někdo jako Vy. Hodně jsem zvažoval jestli po tomhle box koupit, nakonec jsem ho koupil.
Vážený pane,za svými kartami si stojím,rozhodně se za nimi neschovávám,výroba karet je můj největší koníček a dělám ho s láskou.
pod své příspěvky se podepisuji jménem,neschovávám se za přezdívky
Pokud jsem Vás urazil,tímto se Vám zde veřejně omlouvám!

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Felipe: To nikdo neříká, že ne. Ale ty kdyby jsi si přečetl od začátku co se tu psalo, tak pochopíš že svou pravdu mam a jeho jednání není moc příjemné po obyčejné otázce. Že nikdo nenapíše jemu, aby to řešil mimo, ale jen do mě. Nemam jméno pro sběratele tak jsem špatnej. Škoda!

Veteran fans hcs: Přezdívky tu má každý a není povinnost se podepisovat u každého příspěvku jak koukám na ostatní. Já Vám věřim že to děláte s láskou, to nikdo nevyvrací. Jen to psaní mě naštvalo nic špatného jsem zprvu neudělal. OK, omluvu přijímám. *h-s*
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Prosím všechny zúčastněné v tomto příspěvku, aby se zdržely osobních poznámek, od toho máme skutečně SZ.
Obě strany chápu, myslím ale, že došlo i trochu k nedorozumění, hokejcards (myslím), že jen správně nepochopil plnění produktů. Každopádně, pokud byste v podobném duchu pokračovali, topic zamkneme. Osobní problém je na foru plném lidí samozřejmostí, neměl by ale přerůstat ve veřejné části, od toho máme SZ.
Díky za pochopení.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

hokejcards
Hvězda
Hvězda

pavelbart píše:Prosím všechny zúčastněné v tomto příspěvku, aby se zdržely osobních poznámek, od toho máme skutečně SZ.
Obě strany chápu, myslím ale, že došlo i trochu k nedorozumění, hokejcards (myslím), že jen správně nepochopil plnění produktů. Každopádně, pokud byste v podobném duchu pokračovali, topic zamkneme. Osobní problém je na foru plném lidí samozřejmostí, neměl by ale přerůstat ve veřejné části, od toho máme SZ.
Díky za pochopení.

Tak tak. Přijetím omluvy jsem to ukončil.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“