necak píše:Nemůžu si pomoct, ale přečtení této diskuze mě prostě nemůže nechat chladným... Strašně mě štve, že jsem propásl boxíky těch legend, které se mi strašně líbily, karty Ivana Hlinky sice nic moc, ale palec nahoru za ten nápad nechat vzpomenou na tak gigantickou ikonu. Haškovy karty paráda, i když "Dominátora" moc nemusím - za to vše má pan Hrbek mé velké uznání!
Proto tak trochu nechápu jeho velmi útočné a agresivní výpady v tomto tématu. Já mám, například, také trošku delší vedení (tím nechci nijak urazit uživatele hokejcards), ale kdyby se mnou někdo jednal takto povýšeně a neurvale, asi bych dal také najevo nesouhlas... Myslím si, že to nemáte zapotřebí, pane Hrbek...
Díky za podporu necak . Nepsal jsem nic proti nikomu, jen jsem se ptal a řešil co mi je nejasné. Že mi ten...ten...vydavatel tyká a sám mi pak napíše že mu mám psát PANE, to je teda vrchol. Sám obdivuji co dokáže s kartami vyvádět za kusy a že to jsou pěkné karty a taky jsem proti nim nic špatného nepsal. To jednání se mnou je ale k zamyšlení u někoho kdo je u ostatních považován jako profesionál...dost jste mě zklamal! Škoda že za takovými super kartami se schovává někdo jako Vy. Hodně jsem zvažoval jestli po tomhle box koupit, nakonec jsem ho koupil.