12x Hašek He saves, He wins box.

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2011.
pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: 12x Hašek He saves, He wins box.

Příspěvek od pavelbart »

Já se lekl že u nás... ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

no tak je docela špatný jestli to nakupujou lidi s účelem zisku aby to pak prodávali za dvojnásobek ty boxy...a asi to tak stejně bohužel dopadne *pnch*
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

No bohužel něčemu takovému se asi vyhnout nedá. Každej není sběratelskej šílenec, že si pro radost koupí 12 boxů jako Pavlík. S něčím takovým u tak limitovaného produktu se dalo počítat. Může nás to štvát, můžeme být smutný, ale nic víc s tím asi neuděláme. Ale ten nápad prodávat to jenom prověřeným zákazníkům, se mi dost líbí.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hans píše:No bohužel něčemu takovému se asi vyhnout nedá. Každej není sběratelskej šílenec, že si pro radost koupí 12 boxů jako Pavlík. S něčím takovým u tak limitovaného produktu se dalo počítat. Může nás to štvát, můžeme být smutný, ale nic víc s tím asi neuděláme. Ale ten nápad prodávat to jenom prověřeným zákazníkům, se mi dost líbí.
Jenže to není tak jednoduchý, nějak to vymyslíme - snad.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

No, dva dny jsou celkem hukot, tak rychle jsem to taky asi nečekal, ale na druhou stranu mi bylo jasný, že pokud se nerozhoupám dost rychle, tak ani ten jeden ušmudlaný sirotek pro Dampu nezůstane ... takže jsem rád, že za cenu následujícího půstu jsem poslední peniažky na ten jeden kousek, který krásně zapadne do mého mišmaše, našel. A už se ho nemůžu dočkati ...

A co se týče nějakého omezení, ono je to podle mě dost těžký jak to nastavit, aby se zase třeba nestalo, že to Pavlovi nakonec zůstane ležet. Snad možná nějaký předprodej pro definovanou skupinu (definice je závislá na prodejci) dle počtu boxíků, které Pavel třeba s panem Hrbkem domluví a k tomu něco dalšího, co půjde do volného prodeje ... ale jinak nevím. Holt jak praví jedno staré přísloví "Kdo zaváhá, neotvírá ..."

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Např.: http://www.ebay.com/itm/Dominik-HASEK-H ... 1c1e9d455a

A dokonce v popisu s Raid3novými fotkami (tudíž někdo místní)... *hammer*
Obrázek

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

No já myslím, že když se nákup omezi na 2 boxy "na hlavu" tak se s tím už ani nějak "kupčit" nedá...:-)

Škoda, že té série nevydali víc - klidně 500 boxů by ty karty "unesly".

Každopádně Dominator je asi jediný star player, jehož kartičky jsou u nás schopné vyvolat podobné věci...
Hobby od roku 1994.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Ještě Jarda ;)

ruska masina
Nováček
Nováček

Příspěvek od ruska masina »

Ja jsem rozbalil 2 boxy a jakozto sberatel vsech cennych karet nasich hracu jsem ZAJASAL :P :P
Nasel jsem z napisu TESLA pismeno "E" s podpisy Haska a Stastneho. Limitace 1/1. Nadhera !!
Nevite, jak se sem da vlozit obrazek?? Nebo to musi byt nekde na webu a tady se dava jen odkaz?

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

Ahoj uz se tesim az tu kartu uvidim a myslim,ze nejenom ja. Jsi asi prvni kdo tuhle kartu ma.Ja jsem tady "novej" tak ti s tou fotkou bohuzel neporadim.Marek

Killa Hawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Killa Hawk »

Omezil bych to určitě aby se zase nestalo že si jeden člověk koupí polovinu ze všech boxů na shopu :D :D

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

ruska masina píše:Ja jsem rozbalil 2 boxy a jakozto sberatel vsech cennych karet nasich hracu jsem ZAJASAL :P :P
Nasel jsem z napisu TESLA pismeno "E" s podpisy Haska a Stastneho. Limitace 1/1. Nadhera !!
Nevite, jak se sem da vlozit obrazek?? Nebo to musi byt nekde na webu a tady se dava jen odkaz?
Tak ten obrázek nahraj na rajče.net a pak sem hoď link a nebo to ještě jde přes photobucket.com ale to jsem nezkoušel takže posoudit nemohu, jinak gratuluji k 1/1! *gp*

ruska masina
Nováček
Nováček

Příspěvek od ruska masina »

tak tady je ten slibeny emblem:

Obrázek

a zadni strana

Obrázek

p.s. CORFIX - diky za navod na obrazky !!!

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Tak to je opravdová lahůdečka....všechny karty vedle sebe musí vypadat opravdu famózně
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

DzEjDy píše:Např.: http://www.ebay.com/itm/Dominik-HASEK-H ... 1c1e9d455a

Tohle je myslim čech co žije v USA. Bral jsem od něj nějaké sběratelské věci jako mince Habs ražené v Kanadě a tak...
A je i na aukru...
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Zemli
Veterán
Veterán

Příspěvek od Zemli »

jarosenko píše:
DzEjDy píše:Např.: http://www.ebay.com/itm/Dominik-HASEK-H ... 1c1e9d455a

Tohle je myslim čech co žije v USA. Bral jsem od něj nějaké sběratelské věci jako mince Habs ražené v Kanadě a tak...
A je i na aukru...
nechci křivdit ale...
hokej399 píše:Ahoj budou jeste nejake boxy v prodeji?Kamos mne posila dva"sametove" a jeden plechovy sem do USA a uz se nemuzu dockat.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Zemli píše:nechci křivdit ale...
Jj, prodávat za takovou cenu a zároveň schánět další boxy mně přijde přinejmenším zvláštní... :roll:

A tím místní jsem myslel někdo z fóra, ne nutně přímo z Čech.
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

DzEjDy píše:
Zemli píše:nechci křivdit ale...
Jj, prodávat za takovou cenu a zároveň schánět další boxy mně přijde přinejmenším zvláštní... :roll:

A tím místní jsem myslel někdo z fóra, ne nutně přímo z Čech.
Já vim jak jsi to myslel! A zvláštní to je no...
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

Ahoj ten co prodaval ten box na Ebay jsem byl ja.Omlouvam se,ze jsem pouzil fotky z netu,ale mel jsem jednu fotku a hodne dotazu od amiku jake karty v tom boxu mohou mit,jestli jim je nemohu ukazat.Budu mit celkem tri boxy a jeden jsem chtel prodat.A ta cena za jakou jsem to dal nebyla zas tak moc na"kseft",protoze po odecteni 9,5% za prodej a nejake procento pro PayPal by to zas takovy "vyvar" nebyl a ani si nemyslim,ze bych nekoho na aukru nebo Ebay nejak natahl na cene za cokoliv jako to delaji nekteri "sberatele' co maji nekolik registraci a prihazuji si na sve vlastni aukce.Jsem zvedavy na vas nazor.Zatim ahoj Marek

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Nejvíc se mi líbí, jak rychle Tě tady lidi odhalili a donutili k přiznání. Bod pro Tebe, žes tak učinil. K tomu boxu, osobně si myslím, že 6 kil není zas takovej vejvar... Obhajovat to ale poplatkama? *rfl* Jako ta cena, za kterou to nabízíš, za tu to mohl klidně prodávat pan Hrbek a lidi by to stejně kupovali. Protože je to fakt pěknej produkt. Mohl jsi s tím ale podle mě chvilku počkat. ještě to nemáš v ruce a už to někde nabízíš? Měl sis nejdřív box brejknout a pak zvážit, co uděláš s tím dalším.
Každopádně by se k Tobě měl vyjádřit především pan Hrbek, tomu kazíš radost z práce... A Raid3na ses mohl zeptat. Rozhodně jsi ale věděl, že by se mu nelíbil účel, za jakým to chceš. Tak ses neptal. Každopádně po tom, co jsi udělal si nemyslím, že se Ti tady na fóru podaří zjistit informace vedoucí k dalším boxům.

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2011“