12x Hašek He saves, He wins box.
Re: 12x Hašek He saves, He wins box.
Já se lekl že u nás...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- hokejcards
- Hvězda
no tak je docela špatný jestli to nakupujou lidi s účelem zisku aby to pak prodávali za dvojnásobek ty boxy...a asi to tak stejně bohužel dopadne
No bohužel něčemu takovému se asi vyhnout nedá. Každej není sběratelskej šílenec, že si pro radost koupí 12 boxů jako Pavlík. S něčím takovým u tak limitovaného produktu se dalo počítat. Může nás to štvát, můžeme být smutný, ale nic víc s tím asi neuděláme. Ale ten nápad prodávat to jenom prověřeným zákazníkům, se mi dost líbí.
Jenže to není tak jednoduchý, nějak to vymyslíme - snad.Hans píše:No bohužel něčemu takovému se asi vyhnout nedá. Každej není sběratelskej šílenec, že si pro radost koupí 12 boxů jako Pavlík. S něčím takovým u tak limitovaného produktu se dalo počítat. Může nás to štvát, můžeme být smutný, ale nic víc s tím asi neuděláme. Ale ten nápad prodávat to jenom prověřeným zákazníkům, se mi dost líbí.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
No, dva dny jsou celkem hukot, tak rychle jsem to taky asi nečekal, ale na druhou stranu mi bylo jasný, že pokud se nerozhoupám dost rychle, tak ani ten jeden ušmudlaný sirotek pro Dampu nezůstane ... takže jsem rád, že za cenu následujícího půstu jsem poslední peniažky na ten jeden kousek, který krásně zapadne do mého mišmaše, našel. A už se ho nemůžu dočkati ...
A co se týče nějakého omezení, ono je to podle mě dost těžký jak to nastavit, aby se zase třeba nestalo, že to Pavlovi nakonec zůstane ležet. Snad možná nějaký předprodej pro definovanou skupinu (definice je závislá na prodejci) dle počtu boxíků, které Pavel třeba s panem Hrbkem domluví a k tomu něco dalšího, co půjde do volného prodeje ... ale jinak nevím. Holt jak praví jedno staré přísloví "Kdo zaváhá, neotvírá ..."
A co se týče nějakého omezení, ono je to podle mě dost těžký jak to nastavit, aby se zase třeba nestalo, že to Pavlovi nakonec zůstane ležet. Snad možná nějaký předprodej pro definovanou skupinu (definice je závislá na prodejci) dle počtu boxíků, které Pavel třeba s panem Hrbkem domluví a k tomu něco dalšího, co půjde do volného prodeje ... ale jinak nevím. Holt jak praví jedno staré přísloví "Kdo zaváhá, neotvírá ..."
Např.: http://www.ebay.com/itm/Dominik-HASEK-H ... 1c1e9d455a
A dokonce v popisu s Raid3novými fotkami (tudíž někdo místní)...
- Tony Lapacka
- Hvězda
No já myslím, že když se nákup omezi na 2 boxy "na hlavu" tak se s tím už ani nějak "kupčit" nedá...
Škoda, že té série nevydali víc - klidně 500 boxů by ty karty "unesly".
Každopádně Dominator je asi jediný star player, jehož kartičky jsou u nás schopné vyvolat podobné věci...
Škoda, že té série nevydali víc - klidně 500 boxů by ty karty "unesly".
Každopádně Dominator je asi jediný star player, jehož kartičky jsou u nás schopné vyvolat podobné věci...
Hobby od roku 1994.
Ještě Jarda
- ruska masina
- Nováček
Ja jsem rozbalil 2 boxy a jakozto sberatel vsech cennych karet nasich hracu jsem ZAJASAL
Nasel jsem z napisu TESLA pismeno "E" s podpisy Haska a Stastneho. Limitace 1/1. Nadhera !!
Nevite, jak se sem da vlozit obrazek?? Nebo to musi byt nekde na webu a tady se dava jen odkaz?
Nasel jsem z napisu TESLA pismeno "E" s podpisy Haska a Stastneho. Limitace 1/1. Nadhera !!
Nevite, jak se sem da vlozit obrazek?? Nebo to musi byt nekde na webu a tady se dava jen odkaz?
Ahoj uz se tesim az tu kartu uvidim a myslim,ze nejenom ja. Jsi asi prvni kdo tuhle kartu ma.Ja jsem tady "novej" tak ti s tou fotkou bohuzel neporadim.Marek
-
- Nováček
Omezil bych to určitě aby se zase nestalo že si jeden člověk koupí polovinu ze všech boxů na shopu
Tak ten obrázek nahraj na rajče.net a pak sem hoď link a nebo to ještě jde přes photobucket.com ale to jsem nezkoušel takže posoudit nemohu, jinak gratuluji k 1/1!ruska masina píše:Ja jsem rozbalil 2 boxy a jakozto sberatel vsech cennych karet nasich hracu jsem ZAJASAL
- ruska masina
- Nováček
tak tady je ten slibeny emblem:
a zadni strana
p.s. CORFIX - diky za navod na obrazky !!!
a zadni strana
p.s. CORFIX - diky za navod na obrazky !!!
Tak to je opravdová lahůdečka....všechny karty vedle sebe musí vypadat opravdu famózně
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je myslim čech co žije v USA. Bral jsem od něj nějaké sběratelské věci jako mince Habs ražené v Kanadě a tak...DzEjDy píše:Např.: http://www.ebay.com/itm/Dominik-HASEK-H ... 1c1e9d455a
A je i na aukru...
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
nechci křivdit ale...jarosenko píše:Tohle je myslim čech co žije v USA. Bral jsem od něj nějaké sběratelské věci jako mince Habs ražené v Kanadě a tak...DzEjDy píše:Např.: http://www.ebay.com/itm/Dominik-HASEK-H ... 1c1e9d455a
A je i na aukru...
hokej399 píše:Ahoj budou jeste nejake boxy v prodeji?Kamos mne posila dva"sametove" a jeden plechovy sem do USA a uz se nemuzu dockat.
Jj, prodávat za takovou cenu a zároveň schánět další boxy mně přijde přinejmenším zvláštní...Zemli píše:nechci křivdit ale...
A tím místní jsem myslel někdo z fóra, ne nutně přímo z Čech.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já vim jak jsi to myslel! A zvláštní to je no...DzEjDy píše:Jj, prodávat za takovou cenu a zároveň schánět další boxy mně přijde přinejmenším zvláštní...Zemli píše:nechci křivdit ale...
A tím místní jsem myslel někdo z fóra, ne nutně přímo z Čech.
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Ahoj ten co prodaval ten box na Ebay jsem byl ja.Omlouvam se,ze jsem pouzil fotky z netu,ale mel jsem jednu fotku a hodne dotazu od amiku jake karty v tom boxu mohou mit,jestli jim je nemohu ukazat.Budu mit celkem tri boxy a jeden jsem chtel prodat.A ta cena za jakou jsem to dal nebyla zas tak moc na"kseft",protoze po odecteni 9,5% za prodej a nejake procento pro PayPal by to zas takovy "vyvar" nebyl a ani si nemyslim,ze bych nekoho na aukru nebo Ebay nejak natahl na cene za cokoliv jako to delaji nekteri "sberatele' co maji nekolik registraci a prihazuji si na sve vlastni aukce.Jsem zvedavy na vas nazor.Zatim ahoj Marek
Nejvíc se mi líbí, jak rychle Tě tady lidi odhalili a donutili k přiznání. Bod pro Tebe, žes tak učinil. K tomu boxu, osobně si myslím, že 6 kil není zas takovej vejvar... Obhajovat to ale poplatkama? Jako ta cena, za kterou to nabízíš, za tu to mohl klidně prodávat pan Hrbek a lidi by to stejně kupovali. Protože je to fakt pěknej produkt. Mohl jsi s tím ale podle mě chvilku počkat. ještě to nemáš v ruce a už to někde nabízíš? Měl sis nejdřív box brejknout a pak zvážit, co uděláš s tím dalším.
Každopádně by se k Tobě měl vyjádřit především pan Hrbek, tomu kazíš radost z práce... A Raid3na ses mohl zeptat. Rozhodně jsi ale věděl, že by se mu nelíbil účel, za jakým to chceš. Tak ses neptal. Každopádně po tom, co jsi udělal si nemyslím, že se Ti tady na fóru podaří zjistit informace vedoucí k dalším boxům.
Každopádně by se k Tobě měl vyjádřit především pan Hrbek, tomu kazíš radost z práce... A Raid3na ses mohl zeptat. Rozhodně jsi ale věděl, že by se mu nelíbil účel, za jakým to chceš. Tak ses neptal. Každopádně po tom, co jsi udělal si nemyslím, že se Ti tady na fóru podaří zjistit informace vedoucí k dalším boxům.