95-96 Select

Boxy otevřené sběrateli v měsíci srpnu 2011.
Odpovědět
Joe501

95-96 Select

Příspěvek od Joe501 »

Po delší době jsem měl možnost zase něco breaknout. Tentokrát přišla zásilka trochu později, než jsem předpokládal a díky tomu bylo i místo breaku trochu netradiční, ikdyž v podstatě přímo vybízí k další aktivitě. Takže tentokrát jsem otvíral na rybách :D Ovšem má to i svá úskalí, která popíšu o něco dále... Ještě dodám, že jsem otvíral tradičně s bratrem.

Delší dobu jsem chtěl otevřít box 95-96 Select Certified. Takže objednány dva boxy (20 balíčků po pěti kartách) s cílem zkompletovat celou sérii, čítající 144 karet base setu, což se mi nepodařilo a chybí mi ještě 16 karet. Doufal jsem také v jeden Gold Team (vkládaný 1:41).

Ukázka base karet:
Obrázek
Obrázek

Rookies:
Obrázek

Mirror Gold z obou boxů:
Obrázek

Inserty první box: Hned ve druhém balíčku měl bratr kliku a trefil ho! Mimoto ještě dvakrát Double Strike (1:31) a v podstatě garantovaný Certified Future (1:18).

CF: Peter Forsberg
Obrázek

DS: Ron Francis a Alexei Zhamnov
ObrázekObrázek

GT: Jaromír Jágr *cheer*
ObrázekObrázek

Po tomhle nášupu jsem už neměl vůbec chuť otevřít druhý box, protože logicky nemohl být lepší! :(

Inserty druhý box: Lepší skutečně nebyl, ale určitě nezklamal. Opravdu škoda, že jsem neotevíral obráceně... Nejprve mé cvičené oko odhalilo černou krabičku s nápisem Case Chase. V prvním boxu byl ve stejných místech strčen kartonek, jehož význam jsem pochopil až po tomto nálezu. Krabičku jsem si nechal pěkně na konec a hned v prvním balíčku jsem už z kousku vykukující karty věděl, že mám druhý Gold Team!!! *lgh*

CF: Brian Holzinger
Obrázek

GT: Pavel Bure
ObrázekObrázek

CCH: V záhadné krabičce byla ukryta paralelní verze Double Strike a na ní Keith Primeau
Obrázek

A ještě krátce k úskalím breakování na rybách. V momentě, kdy bratr držel Jardu na Gold Teamu, a já na ní přes jeho rameno zíral, zabrala ryba. Zíral jsem ještě o něco víc, když bratrova reakce byla taková, že Jarda i s ostatníma kartama z balíčku letěl do křoví a bratr s již volnýma rukama letěl po prutu!?! :shock: Jarda to přežil a okamžitě putoval do slídy, ale bratr záběr prošvihl. Poté už jsem si na něj dával pozor a otevíraly jsme pěkně na střídačku, jeden ruce na kartách, druhý na prutech *cl*

Závěrem mi to nedá a pro úplnost musím vložit ještě tři hity co jsem vytáhl z Vltavy! Asi byly rybky zvědavé, co to na tom břehu děláme *rfl*

3. 68cm
Obrázek

2. 78cm
Obrázek

a

1. 83cm (15kg)
Obrázek

Všechny karty putují do PC (něco časem k mání bude v příslušné sekci…) a všechny ryby putovaly zpět do vody, protože Pavel nemá na shopu pořádnej toploader :lol: :wave:

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 95-96 Select

Příspěvek od Dampa17 »

Hézký ... jak ty karty, tak ti kapříci :thumbup: a myslím, že v toploaderech by jim bylo kousek těsno ... :lol:

marty80
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od marty80 »

Tenhle box jsem breakoval také, ale takové štístko na Gold Team jsem tedy opravdu neměl *rfl* moc gratuluji, oba boxy naprosto perfektní...a kapříci jakbysmet *rfl*

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Kapříci připluli ;) pěkný úlovky a co se týče karet tak to je bomba vyndat Jardu s Burem *cheer*
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Tak to byly opravdu super boxy. 2x Gold Team a k tomu ještě Double Strike Gold, paráda :thumbup:

GoFlyersGo
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GoFlyersGo »

veľká paráda, milujem tieto karty z polovice 90 rokov, podľa mňa tie top ročníky pre kartičkárov, keby si nevedel, čo z Burem, ja by som ťa ho vedel zbaviť ;-)
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
Obrázek
R.I.P. Pavol #38

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Super, jsem rád, že to nakonec dopadlo takhle... :thumbup:
JJ, holt ty toploadery jsou na prd *lgh*

Ryby jsou skvělý - kde jste prosím tě chytali??? Jinak box break na rybách, to tady ještě určitě nebylo:-)))
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

Boxy byly myslím velice slušně naplněny.Výsledek super.A co teprv ty ryby *rfl* když si vzpomenu co chytím vždycky já *lgh*
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kubi12 »

Dvakrát gold team a double strike gold jsou parádní hity, moc se mi ty karty líbí, což se o zbytku karet z této série říci nedá, ale tyhle pecky mne opravdu dostaly *gp*
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

Joe501

Příspěvek od Joe501 »

GoFlyersGo píše:veľká paráda, milujem tieto karty z polovice 90 rokov, podľa mňa tie top ročníky pre kartičkárov, keby si nevedel, čo z Burem, ja by som ťa ho vedel zbaviť ;-)
Chvíli se s ním ještě pomazlím a pak ti dám vědět ;)

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

Nevím proč, ale tyhle karty se mi jaksi nelíbí.. :? Ty Double strike ještě ujdou, ale ten zbytek je jakýsi podivný. :D
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

Joe501

Příspěvek od Joe501 »

pavelbart píše:Super, jsem rád, že to nakonec dopadlo takhle... :thumbup:

Ryby jsou skvělý - kde jste prosím tě chytali??? Jinak box break na rybách, to tady ještě určitě nebylo:-)))
Povedlo se to moc dobře! Ty Gold týmy mě hodně potěšily *thks*

Z ryb jsem měl radost o něco větší, přeci jen trvá dýl, než je z tý vody dostaneš :P
Chytali jsme na Vltavě, mezi ... a ..., 200m proti proudu od ... :roll:
Něco ale prozradím. Všichni byli chycený na 3 zrníčka kukuřice Bonduelle *rfl*
Naposledy upravil(a) Joe501 dne pon 29. srp 2011 18:48:29, celkem upraveno 1 x.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Joe501 píše:
pavelbart píše:Super, jsem rád, že to nakonec dopadlo takhle... :thumbup:

Povedlo se to moc dobře! Ty Gold týmy mě hodně potěšily *thks*

Z ryb jsem měl radost o něco větší, přeci jen trvá dýl, než je z tý vody dostaneš :P
Chytali jsme na Vltavě, mezi ... a ..., 200m proti proudu od ... :roll:
Něco ale prozradím. Všichni byly chycený na 3 zrníčka kukuřice Bonduelle *rfl*
Na tu kukuřici bys chytil i mě, tu mám rád ;) Nehledej v tom prosím žádný skrytý homosexuální význam. ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

No vidíš, to já zase tvrdím, že kukuřice patří do siláže a ne slušnejm lidem na talíř ... *lgh* ... ale proti chuti ;)

Molda
Legenda
Legenda

Re:

Příspěvek od Molda »

trtrtr píše:Nevím proč, ale tyhle karty se mi jaksi nelíbí.. :? Ty Double strike ještě ujdou, ale ten zbytek je jakýsi podivný. :D
A jen tak pro zajímavost - držel si je někdy v ruce? :D

milan 70
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od milan 70 »

Výborný break, krásné karty, pro mě osobně nádherná série.

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Jo, tyhle karty jsou parádní - ono se to tak efektně nenaskenuje, když je na tom ta folie. Navíc výborné boxy, takže gratulace!
Hobby od roku 1994.

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Re: Re:

Příspěvek od trtrtr »

A jen tak pro zajímavost - držel si je někdy v ruce? :D
:D Jo, držel, mám jich několik ve sbírce NYI :) Ten materiál je skvělý, aleasi mám nějaký divný vkus, ale fakt se mi jaksi nezamlouvají.. *hammer*

EDIT: Špatně vložená citace.. *bang*
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dampa17 píše:No vidíš, to já zase tvrdím, že kukuřice patří do siláže a ne slušnejm lidem na talíř ... *lgh* ... ale proti chuti ;)
Teda Dampo, teď si mi úplně zkazil chuť :D

Odpovědět

Zpět na „Srpen/August 2011“