95-96 Select
95-96 Select
Po delší době jsem měl možnost zase něco breaknout. Tentokrát přišla zásilka trochu později, než jsem předpokládal a díky tomu bylo i místo breaku trochu netradiční, ikdyž v podstatě přímo vybízí k další aktivitě. Takže tentokrát jsem otvíral na rybách Ovšem má to i svá úskalí, která popíšu o něco dále... Ještě dodám, že jsem otvíral tradičně s bratrem.
Delší dobu jsem chtěl otevřít box 95-96 Select Certified. Takže objednány dva boxy (20 balíčků po pěti kartách) s cílem zkompletovat celou sérii, čítající 144 karet base setu, což se mi nepodařilo a chybí mi ještě 16 karet. Doufal jsem také v jeden Gold Team (vkládaný 1:41).
Ukázka base karet:
Rookies:
Mirror Gold z obou boxů:
Inserty první box: Hned ve druhém balíčku měl bratr kliku a trefil ho! Mimoto ještě dvakrát Double Strike (1:31) a v podstatě garantovaný Certified Future (1:18).
CF: Peter Forsberg
DS: Ron Francis a Alexei Zhamnov
GT: Jaromír Jágr
Po tomhle nášupu jsem už neměl vůbec chuť otevřít druhý box, protože logicky nemohl být lepší!
Inserty druhý box: Lepší skutečně nebyl, ale určitě nezklamal. Opravdu škoda, že jsem neotevíral obráceně... Nejprve mé cvičené oko odhalilo černou krabičku s nápisem Case Chase. V prvním boxu byl ve stejných místech strčen kartonek, jehož význam jsem pochopil až po tomto nálezu. Krabičku jsem si nechal pěkně na konec a hned v prvním balíčku jsem už z kousku vykukující karty věděl, že mám druhý Gold Team!!!
CF: Brian Holzinger
GT: Pavel Bure
CCH: V záhadné krabičce byla ukryta paralelní verze Double Strike a na ní Keith Primeau
A ještě krátce k úskalím breakování na rybách. V momentě, kdy bratr držel Jardu na Gold Teamu, a já na ní přes jeho rameno zíral, zabrala ryba. Zíral jsem ještě o něco víc, když bratrova reakce byla taková, že Jarda i s ostatníma kartama z balíčku letěl do křoví a bratr s již volnýma rukama letěl po prutu!?! Jarda to přežil a okamžitě putoval do slídy, ale bratr záběr prošvihl. Poté už jsem si na něj dával pozor a otevíraly jsme pěkně na střídačku, jeden ruce na kartách, druhý na prutech
Závěrem mi to nedá a pro úplnost musím vložit ještě tři hity co jsem vytáhl z Vltavy! Asi byly rybky zvědavé, co to na tom břehu děláme
3. 68cm
2. 78cm
a
1. 83cm (15kg)
Všechny karty putují do PC (něco časem k mání bude v příslušné sekci…) a všechny ryby putovaly zpět do vody, protože Pavel nemá na shopu pořádnej toploader
Delší dobu jsem chtěl otevřít box 95-96 Select Certified. Takže objednány dva boxy (20 balíčků po pěti kartách) s cílem zkompletovat celou sérii, čítající 144 karet base setu, což se mi nepodařilo a chybí mi ještě 16 karet. Doufal jsem také v jeden Gold Team (vkládaný 1:41).
Ukázka base karet:
Rookies:
Mirror Gold z obou boxů:
Inserty první box: Hned ve druhém balíčku měl bratr kliku a trefil ho! Mimoto ještě dvakrát Double Strike (1:31) a v podstatě garantovaný Certified Future (1:18).
CF: Peter Forsberg
DS: Ron Francis a Alexei Zhamnov
GT: Jaromír Jágr
Po tomhle nášupu jsem už neměl vůbec chuť otevřít druhý box, protože logicky nemohl být lepší!
Inserty druhý box: Lepší skutečně nebyl, ale určitě nezklamal. Opravdu škoda, že jsem neotevíral obráceně... Nejprve mé cvičené oko odhalilo černou krabičku s nápisem Case Chase. V prvním boxu byl ve stejných místech strčen kartonek, jehož význam jsem pochopil až po tomto nálezu. Krabičku jsem si nechal pěkně na konec a hned v prvním balíčku jsem už z kousku vykukující karty věděl, že mám druhý Gold Team!!!
CF: Brian Holzinger
GT: Pavel Bure
CCH: V záhadné krabičce byla ukryta paralelní verze Double Strike a na ní Keith Primeau
A ještě krátce k úskalím breakování na rybách. V momentě, kdy bratr držel Jardu na Gold Teamu, a já na ní přes jeho rameno zíral, zabrala ryba. Zíral jsem ještě o něco víc, když bratrova reakce byla taková, že Jarda i s ostatníma kartama z balíčku letěl do křoví a bratr s již volnýma rukama letěl po prutu!?! Jarda to přežil a okamžitě putoval do slídy, ale bratr záběr prošvihl. Poté už jsem si na něj dával pozor a otevíraly jsme pěkně na střídačku, jeden ruce na kartách, druhý na prutech
Závěrem mi to nedá a pro úplnost musím vložit ještě tři hity co jsem vytáhl z Vltavy! Asi byly rybky zvědavé, co to na tom břehu děláme
3. 68cm
2. 78cm
a
1. 83cm (15kg)
Všechny karty putují do PC (něco časem k mání bude v příslušné sekci…) a všechny ryby putovaly zpět do vody, protože Pavel nemá na shopu pořádnej toploader
Re: 95-96 Select
Hézký ... jak ty karty, tak ti kapříci a myslím, že v toploaderech by jim bylo kousek těsno ...
Tenhle box jsem breakoval také, ale takové štístko na Gold Team jsem tedy opravdu neměl moc gratuluji, oba boxy naprosto perfektní...a kapříci jakbysmet
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kapříci připluli pěkný úlovky a co se týče karet tak to je bomba vyndat Jardu s Burem
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to byly opravdu super boxy. 2x Gold Team a k tomu ještě Double Strike Gold, paráda
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
veľká paráda, milujem tieto karty z polovice 90 rokov, podľa mňa tie top ročníky pre kartičkárov, keby si nevedel, čo z Burem, ja by som ťa ho vedel zbaviť
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Super, jsem rád, že to nakonec dopadlo takhle...
JJ, holt ty toploadery jsou na prd
Ryby jsou skvělý - kde jste prosím tě chytali??? Jinak box break na rybách, to tady ještě určitě nebylo:-)))
Ryby jsou skvělý - kde jste prosím tě chytali??? Jinak box break na rybách, to tady ještě určitě nebylo:-)))
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Gustavsson50
- Hvězda
Boxy byly myslím velice slušně naplněny.Výsledek super.A co teprv ty ryby když si vzpomenu co chytím vždycky já
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Dvakrát gold team a double strike gold jsou parádní hity, moc se mi ty karty líbí, což se o zbytku karet z této série říci nedá, ale tyhle pecky mne opravdu dostaly
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
Chvíli se s ním ještě pomazlím a pak ti dám vědětGoFlyersGo píše:veľká paráda, milujem tieto karty z polovice 90 rokov, podľa mňa tie top ročníky pre kartičkárov, keby si nevedel, čo z Burem, ja by som ťa ho vedel zbaviť
Povedlo se to moc dobře! Ty Gold týmy mě hodně potěšilypavelbart píše:Super, jsem rád, že to nakonec dopadlo takhle...
Z ryb jsem měl radost o něco větší, přeci jen trvá dýl, než je z tý vody dostaneš
Chytali jsme na Vltavě, mezi ... a ..., 200m proti proudu od ...
Něco ale prozradím. Všichni byli chycený na 3 zrníčka kukuřice Bonduelle
Naposledy upravil(a) Joe501 dne pon 29. srp 2011 18:48:29, celkem upraveno 1 x.
Na tu kukuřici bys chytil i mě, tu mám rád Nehledej v tom prosím žádný skrytý homosexuální význam.Joe501 píše:Povedlo se to moc dobře! Ty Gold týmy mě hodně potěšilypavelbart píše:Super, jsem rád, že to nakonec dopadlo takhle...
Z ryb jsem měl radost o něco větší, přeci jen trvá dýl, než je z tý vody dostaneš
Chytali jsme na Vltavě, mezi ... a ..., 200m proti proudu od ...
Něco ale prozradím. Všichni byly chycený na 3 zrníčka kukuřice Bonduelle
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
No vidíš, to já zase tvrdím, že kukuřice patří do siláže a ne slušnejm lidem na talíř ... ... ale proti chuti
Výborný break, krásné karty, pro mě osobně nádherná série.
- Tony Lapacka
- Hvězda
Jo, tyhle karty jsou parádní - ono se to tak efektně nenaskenuje, když je na tom ta folie. Navíc výborné boxy, takže gratulace!
Hobby od roku 1994.
Re: Re:
Jo, držel, mám jich několik ve sbírce NYI Ten materiál je skvělý, aleasi mám nějaký divný vkus, ale fakt se mi jaksi nezamlouvají..A jen tak pro zajímavost - držel si je někdy v ruce?
EDIT: Špatně vložená citace..
Sbírám karty Ricka DiPietra
DiPietro: 302/XXX
Islanders: 834?/XXX
Teda Dampo, teď si mi úplně zkazil chuťDampa17 píše:No vidíš, to já zase tvrdím, že kukuřice patří do siláže a ne slušnejm lidem na talíř ... ... ale proti chuti