Legendy Československého hokeje

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
ma-me
Veterán
Veterán

Re: Legendy Československého hokeje

Příspěvek od ma-me »

Super, poprosím o info až půjdou karty Jágra někam do aukce nebo půjdou jinak ven. Rád bych alespoň ty Royal Salute skompletoval *cheer*

Děkuji :thumbup:
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

:wave: Zdravím,

pane Hrbek, prosím pěkné, kolik bylo asi vyrobeno v nákladu na ks hokejových karet SAMPLE na jednu kartičku hokejisty? Všechny limitované verze z řad karet LEGENDY CS mají svou SAMPLE kartu, či je pouze u RETRO EMBLEM karet?

Děkuji za informace :thumbup:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Taky bych měl jeden takový malý dotaz - dostala se mi do rukou karta Wear From Bench pana Hlinky a přemýšlel jsem, co znamená písmenko L na přelepu holderu, ve kterém je karta vložena? Mě napadlo první písmeno křestního jména paní Hlinkové, když jsem to konzultoval s Pavlem, tak toho napadlo L jako Legendy. Takže se chci zeptat, kdeže je pravda? Předem díky za odpověď a za sebe musím říct, že z téhle karty jsem opravdu nadšený ... :thumbup:

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Zajímavé, ale musím tedy říct, že být na Hašanově místě, asi bych se nikdy nedokopal k tomu takový svkost dát pryč, ať už na karty nebo do aukce i kdybych věděl, že je to třeba na sebelepší účely, bylo by mi té mé památky líto :D O to lepší je, že se k tomu Hašan odhodlal a budou z něj karty a myslím, že určitě fajn karty. (Ačkoliv nejsem zastáncem sérií věnovaným jen jednomu hráči, ale co nadělám :D, určitě drtivá většina lidí bude z té série nadšena)

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Olalaaaaa :D tak na tuhle sérii o Dominikovi se obzvláště těším :P :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kubi12 »

Neřekl bych do Dominátora, že by byl schopen něco takového pro fanoušky udělat, palec nahoru, mile mě překvapil *gp*
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Ty jo tak to bude pecka. Ani nevím že něco chystáte s Hašanem. Asi mi to někde uniklo :oops: Je někde nějaké info?? Jako kolik bude boxů a kolik karet v něm. A z čeho se bude skládat série?? Jako fanouška Pardubek mě to docela zajímá :-)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Tak tohle až uvidí 33mm ... řekl bych, že bude radostí slzet *cry-a*
Jinak samozřejmě super z pohledu sběratele hokejových karet :thumbup: a říkám si, jestli Pavel nebude muset prodat obchod *lgh*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Už vyřizuji velký úvěr... :D
A nevím, jestli ses Dampo nespletl, 33mc sbírá Jágra ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Nespletl ... vím, že 33mc sbírá Jágra, ale taky hraný dresy a vidět rozčmikat něco takovýho, co Hašan drží v ruce, to ho musí hodně "těšit"

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

... doufám, že nebylo moc pilin, ale i ty by se daly dát do karet *lgh*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dampa17 píše:Nespletl ... vím, že 33mc sbírá Jágra, ale taky hraný dresy a vidět rozčmikat něco takovýho, co Hašan drží v ruce, to ho musí hodně "těšit"
Aha, no to mě nenapadlo - sorry ;) No jo, to musí být muka něco takhle vidět... :D
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

to zas bude útrata za karty :lol:

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

To on jen tak hraje *lgh* , myslím, že kdyby bylo na něm, tak by i tak ty nůžky k němu nepustil ;)

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Asi si budu muset udělat Vánoce už v září. A asi nejenon sobě. Už se vidím jak mým blízkým vysvětluji že jsem jim jako dárek koupil hokejové karty a rovnou za ně i ty boxy robalil a uložil u sebe do sbírky :D . O tohle bude velká rvačka, takže brousím lokty už teď...
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

No já nejspíše budu obdivně sledovat jaké kousky či boxy z této serie budou lidem chodit a budu i nádále čekat a doufat, že se od HD (Hrbek Deck :D ) dočkám nějaké vymazlené série, která by lehce připomínala legendy CS nebo RNE, s tím, že box by měl cca 20-25 balíčků, v každém balíčku 5-8 karet. V každém boxu by bylo řekněme 20 insertů (nejlépe 4-5 druhů), třeba i nějaká ta paralelka no a jako třešnička na dortu třeba 2 podpisovky a 1-2 dresovky, či stick karty apod a třeba šance v jednom z X boxů nalézt printing plate. Je to hezký sen, tak uvidíme, jestli se ho někdy dočkám *lgh*

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Těším se těším :!:
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Molda píše:No já nejspíše budu obdivně sledovat jaké kousky či boxy z této serie budou lidem chodit a budu i nádále čekat a doufat, že se od HD (Hrbek Deck :D ) dočkám nějaké vymazlené série, která by lehce připomínala legendy CS nebo RNE, s tím, že box by měl cca 20-25 balíčků, v každém balíčku 5-8 karet. V každém boxu by bylo řekněme 20 insertů (nejlépe 4-5 druhů), třeba i nějaká ta paralelka no a jako třešnička na dortu třeba 2 podpisovky a 1-2 dresovky, či stick karty apod a třeba šance v jednom z X boxů nalézt printing plate. Je to hezký sen, tak uvidíme, jestli se ho někdy dočkám *lgh*
Moldo, ti jsi ale hodně náročný :D Ikdyž mě by se to samozřejmě líbilo taky. Myslím ale, že takový box by musel stát 2 až 3.000, -kč.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

A to jsou řadovky tak drahé? :D Vždyť v podstatě jedna z variant tuším legend CS i RNE, obashovala velké množství emblémů i podpisovek a přitom stala kolem 1000 kč nebo něco malo více. Stačilo by přidat více řadovek a pár insertů, klidně ubrat několik podpisovek a emblemů. Mě by bohatě stačilo i jedno AU a jedna jersey na box. To přeci nemůže cenu zvednout o dva tisíce nahoru na nějaké tři tisíce. A pokud ano, tak je něco špatně. Třeba boxy Pacific - já vím, že v době vydání se prodávali za víc než teď, ale i kdyby se prodávali už tehda za cenu za jakou dnes (tedy většinou cca 700-1200 kč) tak i přesto by to výrobci pokrylo výrobní náklady a ještě by vydělal. Chápu, že výroba téhle české série není v takovém množství, a tak je náročnější, ale i přesto... Připadá mi, že UD,Panini atd prostě všechny firmy, které dělají karty, mají na svých produktech brutální marži a ten rozdíl mezi výrobními náklady a prodejní cenou je podle mě šílený, jenže nemají důvod ceny snižovat, protože tak jsou už prostě ustáleny a lidi boxy stejně hromadně kupují i za ty vysoké ceny, a tak si říkají proč bychom ty ceny měnili.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Ono je taky potřeba brát ohled na to, co vlastně všechno bez té licence jde dělat. Set o 200 kartách asi není žádná sranda vymyslet. Klubové legendy kde se to konečné číslo vyšplhalo hodně vysoko už tady byly, repre legendy kde ten base set má 56 karet a bylo použito všechno co bylo k dispozici už tady taky byly, takže co teď? Myslím si že to pan Hrbek bude mít s nápady na nové série čím dál tím těžší a jedna z možných cest je po které jde nyní, a to že dělá minisérie jednotlivým velikánům českého hokeje.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“