Děkuji
Legendy Československého hokeje
Re: Legendy Československého hokeje
Super, poprosím o info až půjdou karty Jágra někam do aukce nebo půjdou jinak ven. Rád bych alespoň ty Royal Salute skompletoval
Děkuji
Děkuji
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
pane Hrbek, prosím pěkné, kolik bylo asi vyrobeno v nákladu na ks hokejových karet SAMPLE na jednu kartičku hokejisty? Všechny limitované verze z řad karet LEGENDY CS mají svou SAMPLE kartu, či je pouze u RETRO EMBLEM karet?
Děkuji za informace
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet
<<" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Taky bych měl jeden takový malý dotaz - dostala se mi do rukou karta Wear From Bench pana Hlinky a přemýšlel jsem, co znamená písmenko L na přelepu holderu, ve kterém je karta vložena? Mě napadlo první písmeno křestního jména paní Hlinkové, když jsem to konzultoval s Pavlem, tak toho napadlo L jako Legendy. Takže se chci zeptat, kdeže je pravda? Předem díky za odpověď a za sebe musím říct, že z téhle karty jsem opravdu nadšený ... 
Zajímavé, ale musím tedy říct, že být na Hašanově místě, asi bych se nikdy nedokopal k tomu takový svkost dát pryč, ať už na karty nebo do aukce i kdybych věděl, že je to třeba na sebelepší účely, bylo by mi té mé památky líto
O to lepší je, že se k tomu Hašan odhodlal a budou z něj karty a myslím, že určitě fajn karty. (Ačkoliv nejsem zastáncem sérií věnovaným jen jednomu hráči, ale co nadělám
, určitě drtivá většina lidí bude z té série nadšena)
- Bianconero
- Legenda

Olalaaaaa
tak na tuhle sérii o Dominikovi se obzvláště těším

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Neřekl bych do Dominátora, že by byl schopen něco takového pro fanoušky udělat, palec nahoru, mile mě překvapil 

Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
- jarosenko
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Ty jo tak to bude pecka. Ani nevím že něco chystáte s Hašanem. Asi mi to někde uniklo
Je někde nějaké info?? Jako kolik bude boxů a kolik karet v něm. A z čeho se bude skládat série?? Jako fanouška Pardubek mě to docela zajímá 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Tak tohle až uvidí 33mm ... řekl bych, že bude radostí slzet
Jinak samozřejmě super z pohledu sběratele hokejových karet
a říkám si, jestli Pavel nebude muset prodat obchod 
Jinak samozřejmě super z pohledu sběratele hokejových karet
Už vyřizuji velký úvěr... 
A nevím, jestli ses Dampo nespletl, 33mc sbírá Jágra
A nevím, jestli ses Dampo nespletl, 33mc sbírá Jágra
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Nespletl ... vím, že 33mc sbírá Jágra, ale taky hraný dresy a vidět rozčmikat něco takovýho, co Hašan drží v ruce, to ho musí hodně "těšit"
... doufám, že nebylo moc pilin, ale i ty by se daly dát do karet 
Aha, no to mě nenapadlo - sorryDampa17 píše:Nespletl ... vím, že 33mc sbírá Jágra, ale taky hraný dresy a vidět rozčmikat něco takovýho, co Hašan drží v ruce, to ho musí hodně "těšit"
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
to zas bude útrata za karty 
To on jen tak hraje
, myslím, že kdyby bylo na něm, tak by i tak ty nůžky k němu nepustil 
Asi si budu muset udělat Vánoce už v září. A asi nejenon sobě. Už se vidím jak mým blízkým vysvětluji že jsem jim jako dárek koupil hokejové karty a rovnou za ně i ty boxy robalil a uložil u sebe do sbírky
. O tohle bude velká rvačka, takže brousím lokty už teď...
No já nejspíše budu obdivně sledovat jaké kousky či boxy z této serie budou lidem chodit a budu i nádále čekat a doufat, že se od HD (Hrbek Deck
) dočkám nějaké vymazlené série, která by lehce připomínala legendy CS nebo RNE, s tím, že box by měl cca 20-25 balíčků, v každém balíčku 5-8 karet. V každém boxu by bylo řekněme 20 insertů (nejlépe 4-5 druhů), třeba i nějaká ta paralelka no a jako třešnička na dortu třeba 2 podpisovky a 1-2 dresovky, či stick karty apod a třeba šance v jednom z X boxů nalézt printing plate. Je to hezký sen, tak uvidíme, jestli se ho někdy dočkám 
Těším se těším 
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Moldo, ti jsi ale hodně náročnýMolda píše:No já nejspíše budu obdivně sledovat jaké kousky či boxy z této serie budou lidem chodit a budu i nádále čekat a doufat, že se od HD (Hrbek Deck) dočkám nějaké vymazlené série, která by lehce připomínala legendy CS nebo RNE, s tím, že box by měl cca 20-25 balíčků, v každém balíčku 5-8 karet. V každém boxu by bylo řekněme 20 insertů (nejlépe 4-5 druhů), třeba i nějaká ta paralelka no a jako třešnička na dortu třeba 2 podpisovky a 1-2 dresovky, či stick karty apod a třeba šance v jednom z X boxů nalézt printing plate. Je to hezký sen, tak uvidíme, jestli se ho někdy dočkám
A to jsou řadovky tak drahé?
Vždyť v podstatě jedna z variant tuším legend CS i RNE, obashovala velké množství emblémů i podpisovek a přitom stala kolem 1000 kč nebo něco malo více. Stačilo by přidat více řadovek a pár insertů, klidně ubrat několik podpisovek a emblemů. Mě by bohatě stačilo i jedno AU a jedna jersey na box. To přeci nemůže cenu zvednout o dva tisíce nahoru na nějaké tři tisíce. A pokud ano, tak je něco špatně. Třeba boxy Pacific - já vím, že v době vydání se prodávali za víc než teď, ale i kdyby se prodávali už tehda za cenu za jakou dnes (tedy většinou cca 700-1200 kč) tak i přesto by to výrobci pokrylo výrobní náklady a ještě by vydělal. Chápu, že výroba téhle české série není v takovém množství, a tak je náročnější, ale i přesto... Připadá mi, že UD,Panini atd prostě všechny firmy, které dělají karty, mají na svých produktech brutální marži a ten rozdíl mezi výrobními náklady a prodejní cenou je podle mě šílený, jenže nemají důvod ceny snižovat, protože tak jsou už prostě ustáleny a lidi boxy stejně hromadně kupují i za ty vysoké ceny, a tak si říkají proč bychom ty ceny měnili.
Ono je taky potřeba brát ohled na to, co vlastně všechno bez té licence jde dělat. Set o 200 kartách asi není žádná sranda vymyslet. Klubové legendy kde se to konečné číslo vyšplhalo hodně vysoko už tady byly, repre legendy kde ten base set má 56 karet a bylo použito všechno co bylo k dispozici už tady taky byly, takže co teď? Myslím si že to pan Hrbek bude mít s nápady na nové série čím dál tím těžší a jedna z možných cest je po které jde nyní, a to že dělá minisérie jednotlivým velikánům českého hokeje.