Spartacus War of Damned Exclusives Hit!

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2013.

Vadí Vám v sekci box break otvíračky jiných než hokejových produktů?

1) Ano
28
26%
2) Ne
78
74%

Celkem hlasů: 106

rmiller
Legenda
Legenda

Re: Spartacus War of Damned Exclusives Hit!

Příspěvek od rmiller »

Bianconero píše:
PROCHEY píše:Jde asi o to, že někomu připadá zvláštní sbírat jiné, než sportovní karty. Od toho příspěvku o onanii, bych se ale rád distancoval.
Však to je v pořádku ;) Ale myslím si, že to bylo už probrané už u předchozího Michalova příspěvku podobného ražení a nemusí se to otevírat znova. Ale neee, Viktorek se nám musí opět předvést a začít dělat dusno. Měl by sis ho Peťo uklidnit, protože se tobě a Honzovi snaží zavděčit víc než je zdrávo.
Poměrně nevím co to plácáš, já mám svojí hlavu.... jo sem tam sympatizuju s procheym a staalem ale pořád mám svůj nazor, ano sezonu jsem založil špatně ale pořád je to hokej...

Prostě mě tu osobně vytáčí ty karty Spartacuse a to, že Michal zde nediskutuje o hokeji ale bud o Spartacovy nebo o jeho známce, to mi nikdo do hlavy nevtloukl, to mám ze své pro tebe asi debilní hlavy... hold jsem takovej, navíc teď fakt nemám nijak veselou náladu, čili jsem to už nechtěl více či méně přehlížet.... a někde si "vybít" vztek... ano nejsem jako staal či Prochey a ani nechci... :D Jediná věc co nás spojuje s Procheym je válečné zranění... *h-s*
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Michal věděl, co bude následovat, když to sem dá... Taky to přišlo, věřím, že je za to i rád. Nejde pořád jen chválit... Je důležité umět přijmout i kritiku a taky nějaký to škádlení. Zrovna Michal, kterej se tady kočkoval s p. Hrubkem, by měl být schopen to přijmout. :)

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

Michal píše:
jediné, co mě trošku překvapilo je Tie - o tobě jsem si myslel víc. :)
Mě by zajímalo co si myslíš o sobě.... když tohle napíšeš tak už to fakt nechápu... odpověd typu o tobě jsem si myslel víc je fakt do nebe volající.... dobře tak se pochlub spartacem a úspěchama... ale kdybys na foru normálně diskutoval, rak nepípnu ale ty se tu zjevíš jen v těchto případech... a to je to, co mi vadí.
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Víťo...kamaráde...nepsal jsem možna proto, že jsem se teď ty DVA měsíce učil, a je konec sezóny...?
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

pokuď vím, Bianconnero se taky učil jak ďábel *cl*

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Michale, nevím, co je špatného na mém názoru. Trochu víc znamená, že když tu nechci trpět podobné brejky, že jsem omezenej? Nic proti tobě, ale tohle se mi nelíbí, aby se z toho dělala taková osobní věc. Mysli si, co chceš, pro mě jsi skvělej kluk a borec, že máš tu anatomii, o které jsem toho už slyšel od jinžých mediků spoustu, ale já opravdu napsal jen názor na nehokejové brejky.

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Mě zas Tie překvapil mile. Nikomu nepochlebuje, tak to má být, když názor, tak upřímnej a od čověka jako je Tie si toho vážím. Především proto, jakou osobností tady na fóru je a jakou zde zastává funkci. :thumbup:

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Vidim nadpis a kdyz me nezajima, tak tam nejdu... Jak to tady v posledni dobe vidim, at to zase nedopadne tak, ze vznikne treti forum...

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Tie píše:Michale, nevím, co je špatného na mém názoru. Trochu víc znamená, že když tu nechci trpět podobné brejky, že jsem omezenej? Nic proti tobě, ale tohle se mi nelíbí, aby se z toho dělala taková osobní věc. Mysli si, co chceš, pro mě jsi skvělej kluk a borec, že máš tu anatomii, o které jsem toho už slyšel od jinžých mediků spoustu, ale já opravdu napsal jen názor na nehokejové brejky.
Tiei, je rozdíl mezi názorem a názorem. To bys měl jako redaktor dobře vědět, takže jistě pochopíš, že svůj příspěvek jsi mohl napsat jako normální člověk a ne jako místní ,,iniciálnící" klasickým dobytčím stylem. :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

Sc4mp
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sc4mp »

je smutné, že ty nejdiskutovanějsí témy tu na fóru jsou ty, kde se uživatelé spolu dohadují, osočují se a stejně to nikdy nikam nevede ...

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Michal píše: Co se kostýmu týče, tak nevím v čem je přesně problém, zavídíte, že ho mám? Závidíte, že na něj mám...? Nevím co se řeší za problém. :)

Napsal někdo, kdo mi asi 2 měsíce dlužil pajcku... :thumbup:

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

zette píše:Vidim nadpis a kdyz me nezajima, tak tam nejdu... Jak to tady v posledni dobe vidim, at to zase nedopadne tak, ze vznikne treti forum...
Založíme nějaký, zette? :D

Jinak fakt nevím, o co vám tady chlapci jde? Snad to není ve stylu: Udělejme, Michalovi peklo, že s náma nejel na Slapy,

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Já osobně byl rád, že nejel. Tím se netajím. Dále jsem pak jen vyjádřil svůj názor. Jestli ale porušuju nějaká nepsaná pravidla tohoto fóra tím, že nechválím vše, co vidím, pak mě raději zabanujte.

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Honzo, nejde o zavareni, ani o pomstu. Jen nazor na ty karty, kozich. Sam kazdej vi, ze sem Michala vzdy branil a podporoval, nez ze z neho stal Spartacus.
JV *cl*

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Hans píše:
zette píše:Vidim nadpis a kdyz me nezajima, tak tam nejdu... Jak to tady v posledni dobe vidim, at to zase nedopadne tak, ze vznikne treti forum...
Založíme nějaký, zette? :D

Jinak fakt nevím, o co vám tady chlapci jde? Snad to není ve stylu: Udělejme, Michalovi peklo, že s náma nejel na Slapy,

Ja se do vetsich akci nepoustim *rfl*

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Hansi, mě osobně vadí, že to s hokejovými kartami nemá co dělat a řešení Staala dát to do chatu mi přijde adekvátní.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Ok, dobře. A víte kolik je tady témat, která nesouvisí s hokejovejma kartama? Promažeme je všechny a budeme se tu striktně bavit o hokeji a kartách? Vím, že Michala je občas dost. Taky sám může potvrdit, že jsme spolu vedli hodně debat v soukromých zprávách, ale tohle mi zavání šikanou, nezlobte se na mně.

simon gol
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od simon gol »

Kluci,ale vemte si kolik je tu brejků hokejových karet a když sem někdo dá brejk nehokejového boxu tak to berte jako zpestření a když to někoho nudí tak ať na to nekouká...Takový je můj názor
Sbírám: Kari Lehtonen,Corey Crawford
Vedlejší sbírka: Phil Esposito,Panini Classic Signatures 12/13

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Hele Hansi, přece jsme rozumní lidi, co je špatného, když to bude v chatu, kam všechny ty nehokejové věci patří a kde se řeší? Já osobně to vnímám jako téma na úrovni PC her nebo Oblíbených filmů nebo F1... prostě do chatu. Nevím, jak jsi přišel na šikanu? To, že se sejde pár odpůrců takového brejku a ty máš jiný názor? Možná to chce někdy respektovat i ostatní hlasy.

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

Nevím, pokud dobře koukám nelíbí se to čtyřem lidem, prohlédlo mnohem víc a nic proti tomu nemají. Pořád to jsou sběratelské karty. Proč se na koukáte? Připadá mi to jako osobní spor.
Kdysi jsem sem dával box Nascaru a nikdo nic nanamítal....
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2013“