Poměrně nevím co to plácáš, já mám svojí hlavu.... jo sem tam sympatizuju s procheym a staalem ale pořád mám svůj nazor, ano sezonu jsem založil špatně ale pořád je to hokej...Bianconero píše:Však to je v pořádkuPROCHEY píše:Jde asi o to, že někomu připadá zvláštní sbírat jiné, než sportovní karty. Od toho příspěvku o onanii, bych se ale rád distancoval.Ale myslím si, že to bylo už probrané už u předchozího Michalova příspěvku podobného ražení a nemusí se to otevírat znova. Ale neee, Viktorek se nám musí opět předvést a začít dělat dusno. Měl by sis ho Peťo uklidnit, protože se tobě a Honzovi snaží zavděčit víc než je zdrávo.
Prostě mě tu osobně vytáčí ty karty Spartacuse a to, že Michal zde nediskutuje o hokeji ale bud o Spartacovy nebo o jeho známce, to mi nikdo do hlavy nevtloukl, to mám ze své pro tebe asi debilní hlavy... hold jsem takovej, navíc teď fakt nemám nijak veselou náladu, čili jsem to už nechtěl více či méně přehlížet.... a někde si "vybít" vztek... ano nejsem jako staal či Prochey a ani nechci...