Burza Praha
Re: Burza Praha
bych usporadal burtovou party
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
A seděl bys v čele....rmiller píše:bych usporadal burtovou party

Jen abych nezapomněl, Matěj 22 má taky sympatickou a příjemnou přítelkyni, dneska mě zarazilo, kolik tam bylo bab:-) Jen tak dál:-)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Bianconero
- Legenda
Díky, snažil jsem se, aby to dávalo smysljarosenko píše:Jinak Bianconero dobrá řeč z Pána Prstenů. Luxusní předělávkaJo a zeptej se bráchy jaké to je se oběsit na páse v autě
![]()
Určo ti to vysvětlí

Hansi, hoď prosím pak tu kartu třeba do breaků, docela rád bych onu krasavici viděl, zvlášť když jde SaadaHans píše: No asi s ní budu otvírat boxy častějí, protože v jejím balíčku Brandon Saad (Chicago Blackhawks) Future Watch Patch /100 - 3 barvy.

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Burza super! Ikdyž jsem musel vypadnout dřív. Jeli jsme s manželkou a malým nakupovat a v půli nákupu mi volali, že musím do práce. Takže se nákup úměrně zkrátil.
Ještě, že mi nevolali, když jsem byl na burze. To bych byl smutný.
Mě hlavně dostal Staal. Tři karty Warda 1/1 a další pecky. Hlavně, že před prázdninama. Končím s nakupovám a tak.
Samozřejmě, že sem rád potkal nové lidi. Jen tak dál, ať je nás víc. Chce to PTH, aby jsme mohli více pokecat. Takže přátelé, kamarádi. Zase za měsíc.

Mě hlavně dostal Staal. Tři karty Warda 1/1 a další pecky. Hlavně, že před prázdninama. Končím s nakupovám a tak.

Samozřejmě, že sem rád potkal nové lidi. Jen tak dál, ať je nás víc. Chce to PTH, aby jsme mohli více pokecat. Takže přátelé, kamarádi. Zase za měsíc.

-
- Hvězda
Ty jo to si mě taky dostal, jak si přišel s tím že se deš rozloučit,Felipe píše:Burza super! Ikdyž jsem musel vypadnout dřív. Jeli jsme s manželkou a malým nakupovat a v půli nákupu mi volali, že musím do práce. Takže se nákup úměrně zkrátil.Ještě, že mi nevolali, když jsem byl na burze. To bych byl smutný.
Mě hlavně dostal Staal. Tři karty Warda 1/1 a další pecky. Hlavně, že před prázdninama. Končím s nakupovám a tak.![]()

Jo, ještě jsem Tě musel vychovávat. 

Míro opravil bych tě. Odcházel jsem před jedenáctou. To máš skoro hodinku rozdíl, ale to je jen detail. 

Díkypavelbart píše:Jen abych nezapomněl, Matěj 22 má taky sympatickou a příjemnou přítelkyni, dneska mě zarazilo, kolik tam bylo bab:-) Jen tak dál:-)

pavelbart píše:
Jinak Marty80 má moc milou a příjemnou paní a teda oba dva nevypadají na to, že by měli mít nějaký děti...![]()
Rád bych tam taky někdy pokecal, ale fakt to nejde, snad kdyby třeba za mě zaskočil Hans

jinak paní se tam líbilo a asi prý pojede příště opět se mnou

joooo to se hned ptala, když ty karty viděla
ale já to nějak zabrblal a řekl ji to na burze, ale debatili jsme tam všichni dohromady, tak ji to nějak uniklo 
ještě mi z burzy zbylo na boty, že bych paní koupil, ale chytil mě v tramvaji revizor, a já samozřejmě jednou vesničan jedu na černo a hups
to jsem byl smutný, co jsem za to mohl mít za kartu
a paní byla smutná že zbylo málo na boty 

ještě mi z burzy zbylo na boty, že bych paní koupil, ale chytil mě v tramvaji revizor, a já samozřejmě jednou vesničan jedu na černo a hups

-
- Hvězda
marty80 píše:, ale chytil mě v tramvaji revizor, a já samozřejmě jednou vesničan jedu na černo a hupsto jsem byl smutný, co jsem za to mohl mít za kartu
a paní byla smutná že zbylo málo na boty

-
- Hvězda
Na ty fota si asi zapoměl co?jarosenko píše:PS: Fota budou zítra

- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ne jen jsem línej
Ale dám je sem 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Taky tady jsou poslední fotky z burzy 

Superman a Staal

Míra

Uphon a Michal

Twenty

Valento

Irbe

HCards

Míša

Pan Prochey jak jinak než s pivem v ruce

Superman a Staal

Míra

Uphon a Michal

Twenty

Valento

Irbe

HCards

Míša

Pan Prochey jak jinak než s pivem v ruce

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
lol tam mam creepy face na ty posledni fotce 

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
Zdá se mi to, nebo vypadáme všichni jako idioti na těch fotkách? 

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
-
- Hvězda
a jak vypadám já, jak kdybych vyběhl z ústavu
Za to může ale Milan mu to trvalo než mě to blejsklo
a ještě z metru ten blesk mě oslnil

- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vypadáme jak nějaký ucha co sbírají hokejový kartičkyUphon píše:Zdá se mi to, nebo vypadáme všichni jako idioti na těch fotkách?