Burza Praha

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
rmiller
Legenda
Legenda

Re: Burza Praha

Příspěvek od rmiller »

bych usporadal burtovou party
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

rmiller píše:bych usporadal burtovou party
A seděl bys v čele.... :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jen abych nezapomněl, Matěj 22 má taky sympatickou a příjemnou přítelkyni, dneska mě zarazilo, kolik tam bylo bab:-) Jen tak dál:-)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

jarosenko píše:Jinak Bianconero dobrá řeč z Pána Prstenů. Luxusní předělávka *lgh* Jo a zeptej se bráchy jaké to je se oběsit na páse v autě *rfl* *rfl* Určo ti to vysvětlí :-D
Díky, snažil jsem se, aby to dávalo smysl :D :D ... Brácha už referoval :D je to umělec :D :D
Hans píše: No asi s ní budu otvírat boxy častějí, protože v jejím balíčku Brandon Saad (Chicago Blackhawks) Future Watch Patch /100 - 3 barvy.
Hansi, hoď prosím pak tu kartu třeba do breaků, docela rád bych onu krasavici viděl, zvlášť když jde Saada 8-) :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Burza super! Ikdyž jsem musel vypadnout dřív. Jeli jsme s manželkou a malým nakupovat a v půli nákupu mi volali, že musím do práce. Takže se nákup úměrně zkrátil. :D Ještě, že mi nevolali, když jsem byl na burze. To bych byl smutný.
Mě hlavně dostal Staal. Tři karty Warda 1/1 a další pecky. Hlavně, že před prázdninama. Končím s nakupovám a tak. *lgh*
Samozřejmě, že sem rád potkal nové lidi. Jen tak dál, ať je nás víc. Chce to PTH, aby jsme mohli více pokecat. Takže přátelé, kamarádi. Zase za měsíc.
Obrázek

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

Felipe píše:Burza super! Ikdyž jsem musel vypadnout dřív. Jeli jsme s manželkou a malým nakupovat a v půli nákupu mi volali, že musím do práce. Takže se nákup úměrně zkrátil. :D Ještě, že mi nevolali, když jsem byl na burze. To bych byl smutný.
Mě hlavně dostal Staal. Tři karty Warda 1/1 a další pecky. Hlavně, že před prázdninama. Končím s nakupovám a tak. *lgh*
Samozřejmě, že sem rád potkal nové lidi. Jen tak dál, ať je nás víc. Chce to PTH, aby jsme mohli více pokecat. Takže přátelé, kamarádi. Zase za měsíc.
Ty jo to si mě taky dostal, jak si přišel s tím že se deš rozloučit, *rfl* a já myslel že se deš s někým vítat že si ho ještě neviděl a ty už si to v 10 balil. Pak se mi ještě smáli i kluci na obědu :D *lgh*

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Jo, ještě jsem Tě musel vychovávat. *rfl*

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Míro opravil bych tě. Odcházel jsem před jedenáctou. To máš skoro hodinku rozdíl, ale to je jen detail. *lgh*
Obrázek

melory
Nováček
Nováček

Příspěvek od melory »

pavelbart píše:Jen abych nezapomněl, Matěj 22 má taky sympatickou a příjemnou přítelkyni, dneska mě zarazilo, kolik tam bylo bab:-) Jen tak dál:-)
Díky :) Aspon, ze ja jsem sympaticka, kdyz Kesler neni :D Byla to moje prvni burza a musim rict, ze jsem si to uzila, ikdyz nekteri prodejci byli otraveni jen z toho, ze jsem se jich ptala na cenu. Dovezla jsem si ale mj. prvni podpisovku Keslera, takze jsem maximalne spokojena :) Taky jsem rada, ze jsem poznala dalsi lidi z fora, bylo to fain :thumbup:

marty80
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od marty80 »

pavelbart píše:
Jinak Marty80 má moc milou a příjemnou paní a teda oba dva nevypadají na to, že by měli mít nějaký děti... :thumbup:
Rád bych tam taky někdy pokecal, ale fakt to nejde, snad kdyby třeba za mě zaskočil Hans :D
:lol: :lol: :lol: tak mi ty naše ratolesti berem příště s sebou :lol: :lol: :lol:
jinak paní se tam líbilo a asi prý pojede příště opět se mnou :clap:

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

marty hlavně jí neříkej kolik tě stáli ty karty co jsme ti s Pavlem dali. :D
Obrázek

marty80
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od marty80 »

joooo to se hned ptala, když ty karty viděla *rfl* ale já to nějak zabrblal a řekl ji to na burze, ale debatili jsme tam všichni dohromady, tak ji to nějak uniklo :-)
ještě mi z burzy zbylo na boty, že bych paní koupil, ale chytil mě v tramvaji revizor, a já samozřejmě jednou vesničan jedu na černo a hups :lol: to jsem byl smutný, co jsem za to mohl mít za kartu :lol: a paní byla smutná že zbylo málo na boty :lol:

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

marty80 píše:, ale chytil mě v tramvaji revizor, a já samozřejmě jednou vesničan jedu na černo a hups :lol: to jsem byl smutný, co jsem za to mohl mít za kartu :lol: a paní byla smutná že zbylo málo na boty :lol:
*rfl* *rfl* *rfl* Ještě že jsem jel autem, jestli bych jel travaji nebo metrem po Praze tak bych si listek 100% taky nekoupil :D nebo koupil jeden a stejně si ho nepíchl abych kdyby mě potkal revizor byl trochu jištěnej, ale co sem tak slyšel tak většinou je to stejně k prdu :D

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

jarosenko píše:PS: Fota budou zítra ;)
Na ty fota si asi zapoměl co? :D Sem si na to teďka vzpoměl když sem viděl fota na fb od Míši :wave:

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Ne jen jsem línej *lgh* Ale dám je sem ;)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Taky tady jsou poslední fotky z burzy :-)

Obrázek

Superman a Staal
Obrázek

Míra
Obrázek

Obrázek

Uphon a Michal
Obrázek

Twenty
Obrázek

Valento
Obrázek

Irbe
Obrázek

HCards
Obrázek

Míša
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Pan Prochey jak jinak než s pivem v ruce :-D
Obrázek
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

lol tam mam creepy face na ty posledni fotce :D
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Zdá se mi to, nebo vypadáme všichni jako idioti na těch fotkách? *lgh*
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

a jak vypadám já, jak kdybych vyběhl z ústavu :D *rfl* Za to může ale Milan mu to trvalo než mě to blejsklo :D a ještě z metru ten blesk mě oslnil :D :D

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Uphon píše:Zdá se mi to, nebo vypadáme všichni jako idioti na těch fotkách? *lgh*
Vypadáme jak nějaký ucha co sbírají hokejový kartičky :D

Odpovědět

Zpět na „Burzy“