2x UD 15/16 - NA ZAPLAKANIE

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2015.
Odpovědět
Kerci
Nováček
Nováček

2x UD 15/16 - NA ZAPLAKANIE

Příspěvek od Kerci »

Obsah tu, posudte sami:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Hodnotenie:

Za tie peniaze / najdeny obsah 20 %. Tento produkt je fakt loteria, nekupoval som ho vyslovene kvoli McDavidovi, ale nenasiel som ani Domiho, Larkina ci Panarina, skor som chcel najst nieco zo serie Clearcut. Korunu k vcerajsiemu vecernemu brejku nasadil duplikat Game Jersey......nadaval som jak pes......a takisto hodnotim negativne prave iba jednu Game Jersey na jeden box, co ma iba jeden dovod a to vyrobit este viac boxov prave kvoli McDavidovi.......Pred nakupom boxov som zvazoval kupu Kuznetsova YG Exclusives a este by mi aj 100 eur ostalo a ze som to mal sakra urobit........lutoval som velmi.......Vcera som to ani nechcel postovat lebo by som dostal ban....

Jedine pozitivum tohto brejku vidim v tom, ze som nevydrzal a otvoril skor, ze ked tam bude nieco dobre tak je to jedno kedy otvorim. Inak by to bol velmi skazeny stedry den, takto sa uz tesim na otvaranie Lega so synom.
S boxami som po vcerajsku definitivne skoncil, tak som to slubil aj zene a tento slub splnim. Jediny box kde mam svoje iste je ta oranzova obalka z USA / Kanady kde si kupim co chem, hlavne paralelky......uz len tymto smerom sa bude uberat moja zbierka.

Az na Ovcu je vsetko k dispozicii. PM

mmaier
Zkušený
Zkušený

Re: 2x UD 15/16 - NA ZAPLAKANIE

Příspěvek od mmaier »

Ale klid, ta jersey není duplikát, jedna je bílá a druhá modrá *lgh* . Mohlo to být horší, obě stejné barvy. Jinak na Dallas dobrý, stalo se mi, že jsem neměl v boxu ani řadovku :lol: .

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Ty dvě stejné JSY by mě asi taky trochu nas... ale co se tyka toho zbytku,tak ja bych byl třeba spokojený - tři golmani na YG. I ty ostatní inzerty se celkem podařily.Za mě dobrý *cl*

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Nechápu moc to rozhořčení, v boxech bylo vše, co bylo garantováno :) jména mohly být určitě lepší, ale klidně to mohlo dopadnout i hůř a Ebs je na případnou výměnu hodně v pohodě :) já bych byl s obsahem docela spokojenej, tento produkt je stejně zaměřený především na parádní řadovky a pak samozřejmě na YG, navíc letošní inserty hodnotím jako jedny z nejlepších za poslední dobu. Celkově vzato bych hodnotil jako takový slušný průměr...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Deive, to rozhořčení je zjevné hlavně kvůli ceně. McDavid vyšponoval cenu nahoru. Mít takový box za loňské peníze, tak dobré :thumbup: Zkrátka za letošní cenu je loňský obsahový standard málo.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

To je pravda, cenu jsem nebral v potaz, na druhou stranu tím, že si někdo koupí box, tak automaticky tu cenu akceptuje :)
Obrázek

MOST WANTED:

Bianconero
Legenda
Legenda

Já k tomu mám snad jen to, že do letošních UDček jdou jen ti největší hazardeři a hráči, co mají choutky získat super kartu McDavida, aby ji zpeněžili. A pak samozřejmě zapřísáhlí sběratelé každoročních setů UD S1/2 :) Pro ostatní to fakt letos nemá absolutně žádný smysl. Na trhu jsou lepší produkty a vyplatí se jít spíš do loňských sérií než do letošních.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Otevírat UD 1 s cílem vydělat je fakt blbost, při ceně 3000 /box ho brát jen kvůli šanci na McDavida (cca 1:6) a co z toho ? Prodat ho za 200 usd (175 usd čistá ruka) - cca 4400,-Kč se moc neoplatí *rfl* ... svůj starší box break hodím na web za chvilku.

Bianconero
Legenda
Legenda

Tak ale lidé do toho v obecné míře tak jdou. Chtějí vytáhnout ty velké hvězdy a věří, že je zpeněží (dříve či později). Při tom je to velká volovina. Už jen fakt, že ten box, jak několikrát psal Pavel, šel s dalším a dalším týdnem nahoru, mluví sám za sebe.

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Bianconero píše:Já k tomu mám snad jen to, že do letošních UDček jdou jen ti největší hazardeři a hráči, co mají choutky získat super kartu McDavida, aby ji zpeněžili. A pak samozřejmě zapřísáhlí sběratelé každoročních setů UD S1/2 :) Pro ostatní to fakt letos nemá absolutně žádný smysl. Na trhu jsou lepší produkty a vyplatí se jít spíš do loňských sérií než do letošních.
Souhlas Bianco, to co píšeš se nijak nevylučuje s tím co jsem psal já :) já bych do letošních UDček šel jen kdybych chtěl sesbírat base set, který je tradičně skvělý, ty záběry na kartách jsou dle mého jednoznačně nejlepší ze všech sérií, ale pokud má někdo jinou motivaci, tak je to fakt hazard...
Obrázek

MOST WANTED:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tyto boxy byly tuším ještě za tu nižší cenu a to nebyl takový rozdíl proti loňsku.
To bylo pár stovek (1, 2?? - už nevím).
Já rozbalil 8 boxů, neměl jsem jedinou Clear Cut, neměl jsem McD. Ale mě jsem Panarina, Maxe Domiho...
Je to blbý, ale tyhle boxy opravdu byly spíš lepší průměr, jak píše Deiv. Bylo tam co tam má být ty RC mohou být mnohem horší. McDavid nemůže být v každém boxu, bohužel má na ceny (a hlavně ještě bude mít) obrovský vliv.
Já to lidi chápu, že chcete na každým boxu vydělat, ale z logicky věci - kdyby to tak bylo, tak by to přece taky nešlo. To by cena karet nebyla už žádná. My rozbalujeme pravidelně, někdy to je průser, někdy super, někdy průměr. Ale při tom množství na tom nejsme průměrně nijak zle. Tipnu 0:0. Holt když někdo vezme dva boxy jednou za čas a není tam nic, co by mu vyrazilo dech (což je dnes tak 1:10 až 20 boxům) znechutí jej to. Ale boxy nikdy nebyly výdělečné a věřím, že nikdy nebudou...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

pavelbart píše:Ale boxy nikdy nebyly výdělečné a věřím, že nikdy nebudou...
*lgh* *lgh* Ale no tak....

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Aááá pamětníci se ozvali:-). Beru posledních 10, 15 let... a myslím speciálně produkty UD. Třeba Pro Set 1990 nemusí být vůbec prodělečný ani dnes...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Kerci
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kerci »

Ja som isiel do toho s tym ze to vacsinou dopada takto, videl som na youtube aj otvarat niekolko caseov a bolo tam prt......spatne som rad ze som nasiel Ovcu na shining, ale dozral ma ten duplikat Eberleho.

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2015“