Hodnotenie:
Za tie peniaze / najdeny obsah 20 %. Tento produkt je fakt loteria, nekupoval som ho vyslovene kvoli McDavidovi, ale nenasiel som ani Domiho, Larkina ci Panarina, skor som chcel najst nieco zo serie Clearcut. Korunu k vcerajsiemu vecernemu brejku nasadil duplikat Game Jersey......nadaval som jak pes......a takisto hodnotim negativne prave iba jednu Game Jersey na jeden box, co ma iba jeden dovod a to vyrobit este viac boxov prave kvoli McDavidovi.......Pred nakupom boxov som zvazoval kupu Kuznetsova YG Exclusives a este by mi aj 100 eur ostalo a ze som to mal sakra urobit........lutoval som velmi.......Vcera som to ani nechcel postovat lebo by som dostal ban....
Jedine pozitivum tohto brejku vidim v tom, ze som nevydrzal a otvoril skor, ze ked tam bude nieco dobre tak je to jedno kedy otvorim. Inak by to bol velmi skazeny stedry den, takto sa uz tesim na otvaranie Lega so synom.
S boxami som po vcerajsku definitivne skoncil, tak som to slubil aj zene a tento slub splnim. Jediny box kde mam svoje iste je ta oranzova obalka z USA / Kanady kde si kupim co chem, hlavne paralelky......uz len tymto smerom sa bude uberat moja zbierka.
Az na Ovcu je vsetko k dispozicii. PM