http://prezsez.wordpress.com/2011/09/22 ... eep-quiet/
.. z jednoho dresu, rukavice,betonu prostě čehokoliv vyrobíš x-stovek kousků kartiček. Broda nebo Barilko patří k hráčům, kteří mají v ITG každoročně minimum karet (většinou se jedná o SP do 9 ks) = můžeš stříhat z jednoho kousku výstroje roky. Rozhodně si nemyslím, že by karty končily v "šuplíku nějakýho zazobanýho fakana".. já si je třeba s chutí kupuji a je super mít doma kousek z dob, kdy hráči po 3 sezónách nedostávali 7M/sezónu. Na hraný dres ze 30.,40.let opravdu nemám a jsem rád, že ITG dodává na trh jiné kartičky než Upper Deck. Navíc to není tak, že by byl jeden kus výstroje Barilka, Maurice Richarda atd.necak píše:Co dodat, zase došlo ke zničení několika nádherných exponátů hokejové historie! Mně osobně tohle stříhání přijde trochu jako hyenismus... Když si představím, že se to třeba jednou bude jen tak muchlat a povalovat v šuplíku nějakýho zazobanýho americkýho fakana, je mi smutno!
Zdeňku, my se známe dlouho a i díky tobě jsem se vrátil ke kartičkám, no a pak začal HockeyCollector a HockeyCards.cz a poznal jsem spoustu fajn lidí včetně jednoho z mých nejlepších kamarádů, splnil si spoustu snů, ale fakt nemůžu souhlasit s tvým názorem, i když ti ho samozřejmě neberu.Tony Lapacka píše:Podpořil bych názor uživatele Necak - je to jenom ničení hokejové historie.
Proč do toho taháš Gretzkyho? Nemyslíš si, že je trošku rozdíl rozstříhat dres nebo beton, který měl hráč před 50-70 lety jeden na celou sezonu a dres, který měl Wayne na sobě třeba jenom jednou? Víš třeba o tom, že od 90. let je zvykem, že hráči mají X nových dresů na sezonu a střídají je skoro na každý zápas? A viděl jsi s nad někdy Waynovo Jersey sestříhanou z jeho dresu Oilers? Já teda ne... Navíc v době, kdy chytal Sawchuk a další hvězdy jeho formátu hráli hokejisté hokej za velký hnědý a ne za multimiliony jako dneska, takže všechny jejich dresy a výstroje by se měly někde důstojně uchovávat a ne stříhat pro komerční účely (tedy pokud na tom nejrejžují jejich famílie, čemuž bych se ani nedivil). A co mě tu osočuješ, že se do někoho navážím kvůli jeho národnosti - o to mi vůbec nejde! Narážel jsem na to, že se tyhle karty dostanou spíš k 10letýmu Američanovi než 40letýmu ortodoxnímu sběrateli z Čech, nebo to snad není pravda? Mysli prosím, než něco napíšeš...sabres911 píše:PS: Ty ve sbírce nemáš žádnou Gretzkyho jersey ? Nepřijde ti divné, když výrobce ničí kus historie NHL, resp. relikvii patřící největšímu hráči NHL a karta se pak válí v albu nějakého Čecha ? Amík, Čech, Kanaďan, prostě kdokoliv má z kartiček radost, proto je sbírá. V zámoří si ITG Ultimate rozhodně nekupují 10ti leté děti. A navážet se do někoho jenom kvůli tomu, že je Amík mi přijde trošku ubohé, ne?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti