spojím 2 breaky do jednoho

Např. serii "Masks"

Pak to přišlo, jersey karty a podpisovky. Jo končně někdo z Vítkovic a hned Malič (7/70)!!!

V boxu jsem našel i 3 legendy (Richard Šmehlík (87) a 2x Vlastimila Hajšmana (88;112 - je volná) a jednu buyback kartu Zdeňka Venera s jeho podpisem

Jo tenhle box mě cca po 10 letech utvrdil v tom, že zase začnu sbírat hokejové karty! Netrvalo dlouho a objednal jsem hobby box Masked Stories. A tam se děly věci

Začnu podpisovkama, první kartička co jsem vybalil z boxu a hned sám veliký Dominátor (27/39)! Následovaný Markem Čiliakem v limitaci 3/9

Poté přišlo něco, na co jsem se hrozně těšil a doufal, že v boxu naleznu. Ano jsou to kousky výstroje. Konkrétně beton od Petra Břízy a lapačka Petra Přikryla! Za tyto karty jsem neskutečně rád a mám z nich obrovskou radost.

Vytáhl jsem si i jednu printing plate card (Petr Franěk - yellow), kdyby měl někdo zájem ozvěte se. Další karta, která mi udělala radost byla Magic Moments s Romanem Turkem. Paradní nápad na kartu!

Kromě těchto karet jsem našel po jedné flashback, back view, second face a unforgiven (z které jsem měl obzvlášť taky radost!). Výjma karet (viz. výše) jsem našel nějaké 3rd period/ 2nd period a 1st period. Tahle serie se opravdu velmi povedla a už se těším na další box, který na sebe nenechá dlouho čekat