OFS 13/14 a Masked Stories

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2014.
Odpovědět
RSV
Nováček
Nováček

OFS 13/14 a Masked Stories

Příspěvek od RSV »

Ahoj,

spojím 2 breaky do jednoho :) Nejprve ten dřívější a to boxík OFS 13/14. Kromě spousty base karet (kde mimochodem byli jenom 2 hráči z Vítkovic, na které jsem se nejvíc těšil :D ) Jsem v boxu našel i spusty mimo base karet.

Např. serii "Masks"

Obrázek

Pak to přišlo, jersey karty a podpisovky. Jo končně někdo z Vítkovic a hned Malič (7/70)!!! *prty* i Adam Rufer (50/69) mi udělal radost. Jen pro info, Jersey karty jsou k dispozici *rfl*

Obrázek

V boxu jsem našel i 3 legendy (Richard Šmehlík (87) a 2x Vlastimila Hajšmana (88;112 - je volná) a jednu buyback kartu Zdeňka Venera s jeho podpisem :)

Obrázek

Jo tenhle box mě cca po 10 letech utvrdil v tom, že zase začnu sbírat hokejové karty! Netrvalo dlouho a objednal jsem hobby box Masked Stories. A tam se děly věci :)

Začnu podpisovkama, první kartička co jsem vybalil z boxu a hned sám veliký Dominátor (27/39)! Následovaný Markem Čiliakem v limitaci 3/9

Obrázek

Poté přišlo něco, na co jsem se hrozně těšil a doufal, že v boxu naleznu. Ano jsou to kousky výstroje. Konkrétně beton od Petra Břízy a lapačka Petra Přikryla! Za tyto karty jsem neskutečně rád a mám z nich obrovskou radost.

Obrázek

Vytáhl jsem si i jednu printing plate card (Petr Franěk - yellow), kdyby měl někdo zájem ozvěte se. Další karta, která mi udělala radost byla Magic Moments s Romanem Turkem. Paradní nápad na kartu! :thumbup:

Obrázek

Kromě těchto karet jsem našel po jedné flashback, back view, second face a unforgiven (z které jsem měl obzvlášť taky radost!). Výjma karet (viz. výše) jsem našel nějaké 3rd period/ 2nd period a 1st period. Tahle serie se opravdu velmi povedla a už se těším na další box, který na sebe nenechá dlouho čekat :)

Obrázek
Naposledy upravil(a) RSV dne pon 12. kvě 2014 13:44:13, celkem upraveno 1 x.
Wantlist
Tradelist
Sbírám všechny kartičky s HC Vítkovice Steel!!!

Zdenek89
Opora
Opora

Re: OFS 13/14 a Masked Stories

Příspěvek od Zdenek89 »

Tak to se ti tedy povedlo, vytáhl jsi opravdu super karty, hlavně jersey Petra Břízy nemá chybu, gratuluji :clap: .

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Masked Stories paráda. Jenom k těm normálním OFS, co tě vedlo k tomu objednat "normální" box místo dotisku ??? Jen neznalost produktu po návratu ke sbírání nebo nějaká sleva ?!? Ptám se protože v boxu DOTISKU toho je za stejnou cenu daleko víc !!! Jsou tam Jersey ve verzi PATCH s limitem cca /50, paralelky řadovek a insertů /20 , Dual podpisovky, podpisovky v limitu /20 + myslím 2 buybacky místo 1. A pak nějaká GU jersey Hradce /400. Rozhodně ti nechci kazit radost z breaku to v žádnym případě, jenom píšu že si za svoje peníze mohl dostat víc zajímavejck karet stejnýho produktu.

Happer
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Happer »

Zdravim,
Vidim, ze sbiras Vitkovice.vymenil bych s tebou toho Ciliaka Autograph za Malka Autograph. Co ty nato?

tomi_7
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomi_7 »

to je plnenie retail boxu ?? ked ano tak to je hot box urcite ! gratulujem.

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Nene, tohle je 100% Hobby... Do retailu by se tohle ani nevešlo :D
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

RSV
Nováček
Nováček

Příspěvek od RSV »

Máte pravdu, je to hobby box. Omlouvám se za mystifakci :)

Co se týče těch OFS tak v době kdy jsem je objednával tak ješte dotisk nebyl vydán :) je to trochu delší doba ale čas na break jsem si udělal až teď :)
Wantlist
Tradelist
Sbírám všechny kartičky s HC Vítkovice Steel!!!

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2014“