jak už asi někteří víte, Artifacts je už X let moje nejoblíbenější série, každý rok sesbírám base set, ale k boxu jsem se nikdy dříve neodvážil. A důvod je jednoduše cena podobných boxů. Ale první výplata po změně zaměstnání a navíc Vánoce, tak jsem si ten box konečně pořídil

Jak to dopadlo uvidíte sami. Já mám určitě rozporuplné pocity, spíše malinko zklamání. (Safra ani ty chybějící base karty ke zkompletování setu jsem tam samozřejmě neměl

Hodnocení: Těžko říct, bude asi panovat názor, že nemám důvod být zklamaný, že Dino je hit. Já ale zklamaný jsem. 2x Redemption ze série, která má v boxu cca 5-6 hitů, to je třetina. Navíc ten Dino /5 je prostě base karta s nalepeným podpisem. Kdyby to alespoň byla přímo nějaká pěkná podpisovka a byla navíc obsažena v boxu. Ale takto na redemption a ještě navíc ošklivá. Každopádně si ji nejspíš nechám, protože by se prodala za pár dolarů, no a Dino byl skvělý hráč a dnes už v podstatě trochu legenda, takže to si raději jeho podpis nechám. Ale uvidíme. A co se týče zbytku, dvě v podstatě base jednobarevné jersey. Alespoň to jsou naši kluci. A tundra tandems alespoň více barev, ale zase pánové, kteří v NHL ještě ani nestihnuli zazářit a už pomalu vyhasínají. (sorry Matěji

Ale asi to mohlo být i horší.
PS: Pokud by někdo měl base karty číslo: 35, 53, 84, 86 z letošního ročníku a č. 23, 28, 97 z ročníku 09/10 budu moc vděčný za nabídku přes SZ.