7x Pacific
7x Pacific
7 balíčků Pacificu od Pavla, prakticky jistota, ty prostě nemůžou zklamat, alespoň mě se to nikdy nestalo, posuďte sami:
5x 2002-03 Quest for the Cup Hobby
Pár řadovek, naživo jsou nádherné. Povedlo se i decela dost golmanů:
Sice žádný hit, ale skvělé inserty:
Complete:
Gold Demitra, RC Svitov, parádní Miller
A to nejlepší nakonec:
2x 2003-04 Crown Royale HOBBY
1. balíček:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jersey Selanne 72/630
2. balíček:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Patch variation Aleš Hemský 239/245
Řekl bych, že na 7 balíčků slušná práce
5x 2002-03 Quest for the Cup Hobby
Pár řadovek, naživo jsou nádherné. Povedlo se i decela dost golmanů:
Sice žádný hit, ale skvělé inserty:
Complete:
Gold Demitra, RC Svitov, parádní Miller
A to nejlepší nakonec:
2x 2003-04 Crown Royale HOBBY
1. balíček:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jersey Selanne 72/630
2. balíček:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Patch variation Aleš Hemský 239/245
Řekl bych, že na 7 balíčků slušná práce
Columbus Blue Jackets a Sam Gagner.
Re: 7x Pacific
Hemáka si samozřejmě nechávám, jinak je vše volné.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je paráda vytáhnout něco do sbírky Jinak tenhle Hemák se tu tahá jak na běžícím páse Už ho tu někdo vylovil...
Tenhle ročník Crown Royale mám moc rád. Prakticky každý balíček něco nabídne.
Velká gratulace
Tenhle ročník Crown Royale mám moc rád. Prakticky každý balíček něco nabídne.
Velká gratulace
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
tak to je úplná paráda keby vytiahnem toho selanneho, tak skáčem po plafon
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
tak jersey selanneho a patch hemaka, kterej se ti jeste hodi do sbirky...to se ti fakt povedlo navic zlatej demitra, peknej insert millera a spousta golmanu vcetne hasana a brodeura - fakt peknejch 7 balíčků!
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
- sabres1156
- Zkušený
tak Hemský,je naozaj hrásna jersey,možno,keby ten patch posunuli ešte o 1,5 cm do lava,tak by tam bolo vidiet vicej farieb Oilers...gratulujem....
no parádní, to bylo fakt štěstí gratuluji
ty balíčky jsou super, bartkovým se tohle povedlo, parádní nápad.. a skvělé trefy v balíčkách..
Dejf - Ikon318
(sbírám veškeré karty Romana Horáka a Jakuba Petružálka na Lettermenech)
Ikon si jenom asi spelt vlákno, tady je Pavlovo dílo: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =58&t=3110resa píše:Cože? Pan Bartko balil i Pacifiky? Tak to klobouček...Ikon318 píše:ty balíčky jsou super, bartkovým se tohle povedlo, parádní nápad.. a skvělé trefy v balíčkách..
no jo, spetl, sorry.. dlouho jsem tu nebyl a ještě požívám status nováčka, tak jsem v hájení..
Dejf - Ikon318
Tak na dva balíčky Crownů je to super obsah! Akorát je mi divné že ten Hemský patch má limit /245, co jsem tyto patche z crownu viděl tak měli vždy limit /220 a sám mám doma patch /220.
Je to tak, znovu na něj koukám a je skutečně 239/245, tak nevím Každopádně to je to poslední co by mi vadilovojta píše:Tak na dva balíčky Crownů je to super obsah! Akorát je mi divné že ten Hemský patch má limit /245, co jsem tyto patche z crownu viděl tak měli vždy limit /220 a sám mám doma patch /220.
Je fakt, že Pacific snad nemůže zklamat...resa píše:Cože? Pan Bartko balil i Pacifiky? Tak to klobouček...Ikon318 píše:ty balíčky jsou super, bartkovým se tohle povedlo, parádní nápad.. a skvělé trefy v balíčkách..
Hemák super!
Pro resu:
Ano, pro členy, kteří jsou pro forum přínosem (což Vy nejste) balíme i balíčky Pacific.
Pro ostatní. Nevšímejte si toho... resa je jinej....
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Oni ale měli každý patch jinak... nevím, zda všechny jinak, ale mají prostě různé limitace u různých hráčů. Nejen v této sérii.Ulster píše:Je to tak, znovu na něj koukám a je skutečně 239/245, tak nevím Každopádně to je to poslední co by mi vadilovojta píše:Tak na dva balíčky Crownů je to super obsah! Akorát je mi divné že ten Hemský patch má limit /245, co jsem tyto patche z crownu viděl tak měli vždy limit /220 a sám mám doma patch /220.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
pokud jsem dobře pochopil situaci, karty byly z originálních balíčků pacific zakoupených "od pavla" = hokej-karty.cz eshopu. ikon si to podle mě poplet protože aktuálně jsou tu nejpopulárnější brejky těch tvých balíčků cos mixoval (červený a modrý) a proto po tomhle pěknym brejku chválil jak si to pěkně udělal aniž by to byla pravda:) resa to jen vtipem podotknul, že ftomhle případě to bylo trochu jinak a ikon se splet a nevidim ftom žádnou provokaci... chápu, že sním máš špatný zkušenosti, o kterejch osobně nemám ani páru...já ho neznám, ale tady mu možná bylo trochu ukřivděnopavelbart píše:Je fakt, že Pacific snad nemůže zklamat...resa píše:Cože? Pan Bartko balil i Pacifiky? Tak to klobouček...Ikon318 píše:ty balíčky jsou super, bartkovým se tohle povedlo, parádní nápad.. a skvělé trefy v balíčkách..
Hemák super!
Pro resu:
Ano, pro členy, kteří jsou pro forum přínosem (což Vy nejste) balíme i balíčky Pacific.
Pro ostatní. Nevšímejte si toho... resa je jinej....
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
O tom silně pochybuju. Kdybys ho znal jako já a ostatní admini, věděl bys, že křivda je to poslední slovo, který sem patří:-). Je to prostě rejpal...
Jinak Ikon si to popletl (topic), to bylo jasný. Ale každý normální místní člen by to přešel s úsměvem a určitě by do toho netahal mě... Mně to je jedno, já mám v životě reálný starosti a nechci řešit zakomplexovaný lidi, mrzí mě, že potom co se rozloučil tu pořád je.... Měl by mít hrdost a jít pryč sám, když je to tady takovej póvl... Stejně tu dlouho nemůže vydržet. Pokud tohle forum je pro něj pseudoforum, o kterém nenapsal slušný slovo, určitě sem nepřišel s dobrým úmyslem.
Jinak Ikon si to popletl (topic), to bylo jasný. Ale každý normální místní člen by to přešel s úsměvem a určitě by do toho netahal mě... Mně to je jedno, já mám v životě reálný starosti a nechci řešit zakomplexovaný lidi, mrzí mě, že potom co se rozloučil tu pořád je.... Měl by mít hrdost a jít pryč sám, když je to tady takovej póvl... Stejně tu dlouho nemůže vydržet. Pokud tohle forum je pro něj pseudoforum, o kterém nenapsal slušný slovo, určitě sem nepřišel s dobrým úmyslem.
-
- Legenda
Třeba tady nějaké kamarády najde
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
ja vubec nechci bodat do vosího hnízda a rozpoutávat nějakou diskusi. neznám vůbec tu historii, mě jen ty negativní reakce na registraci resi a jeho kolegu překvapily. ještě než stačil něco vošklivýho říct, už dostal přes pusu a to od těch kteří hlásali, že se tu nebudou řešit věci odjinud jako třeba z sk fóra, aukra apod. a nakonec třeba i GoFlyersGo, kterej byl úrej někde jinde znám jako neplatič, dostal šanci a poměrně zapad, ne?!nic, nechci do toho šťourat...asi máte důvod, ale jak říkám, jsem tu nový a překvapilo mě to. tímto to uzavírám
Je vidět, že ho vůbec neznáš... Je to na jinou debatu. A ne do breaku...v podstatě jde o offtopic. Pokud resa ukáže svou tvář, uvidíte o co jde.
Goflyersgo - ano dostal šanci, a zapadl - ale vrátil se do starého. Dluží lidem za karty, nekomunikuje... lidi se nemění. To samé je resa.
Otevřeně napíšu, že jsme nikdy nechtěli, aby se resa registroval tady. A to mluvím jednohlasně za celý admin tým.
Ti, kdo znají historii sk fora, vědí proč. A tím bych debatu z mé strany ukončil. věnovat se lidem jako je on není to, proč sbírám karty... naopak, být takových 50 sběratelů v ČR, snad ani sbírat karty nebudu.
Goflyersgo - ano dostal šanci, a zapadl - ale vrátil se do starého. Dluží lidem za karty, nekomunikuje... lidi se nemění. To samé je resa.
Otevřeně napíšu, že jsme nikdy nechtěli, aby se resa registroval tady. A to mluvím jednohlasně za celý admin tým.
Ti, kdo znají historii sk fora, vědí proč. A tím bych debatu z mé strany ukončil. věnovat se lidem jako je on není to, proč sbírám karty... naopak, být takových 50 sběratelů v ČR, snad ani sbírat karty nebudu.
- nsxhitman
- Hvězda
Hlavně si nikdo nenechte to sbírání zkazit. Prostě takoví lidé jsou, s tím se musí počítat. Jinak ty QFTC jsou tak parádní karty...pokud ho Pavel bude mít v září na skladě, tak si ho určitě objednáme.
Jose Theodore, insertní série gólmanů