7x Pacific

Ulster
Opora
Opora

7x Pacific

Příspěvek od Ulster »

7 balíčků Pacificu od Pavla, prakticky jistota, ty prostě nemůžou zklamat, alespoň mě se to nikdy nestalo, posuďte sami:

5x 2002-03 Quest for the Cup Hobby

Pár řadovek, naživo jsou nádherné. Povedlo se i decela dost golmanů:

Obrázek

Obrázek

Sice žádný hit, ale skvělé inserty:
Complete:
Obrázek

Gold Demitra, RC Svitov, parádní Miller *cl*
Obrázek

A to nejlepší nakonec:

2x 2003-04 Crown Royale HOBBY

1. balíček:

Obrázek
Obrázek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

jersey Selanne 72/630

Obrázek

2. balíček:

Obrázek
Obrázek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Patch variation Aleš Hemský 239/245 *prty*

Obrázek

Řekl bych, že na 7 balíčků slušná práce *lgh*
Columbus Blue Jackets a Sam Gagner.

Ulster
Opora
Opora

Re: 7x Pacific

Příspěvek od Ulster »

Hemáka si samozřejmě nechávám, jinak je vše volné.

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Tak to je paráda vytáhnout něco do sbírky ;) Jinak tenhle Hemák se tu tahá jak na běžícím páse :-D Už ho tu někdo vylovil...
Tenhle ročník Crown Royale mám moc rád. Prakticky každý balíček něco nabídne.
Velká gratulace :thumbup:
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Dodko02
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dodko02 »

tak to je úplná paráda :) keby vytiahnem toho selanneho, tak skáčem po plafon *cheer*

fiila
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fiila »

tak jersey selanneho a patch hemaka, kterej se ti jeste hodi do sbirky...to se ti fakt povedlo :clap: navic zlatej demitra, peknej insert millera a spousta golmanu vcetne hasana a brodeura - fakt peknejch 7 balíčků! :thumbup:
Obrázek
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767

sabres1156
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sabres1156 »

tak Hemský,je naozaj hrásna jersey,možno,keby ten patch posunuli ešte o 1,5 cm do lava,tak by tam bolo vidiet vicej farieb Oilers...gratulujem.... *gp* *gp* *gp*

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

no parádní, to bylo fakt štěstí gratuluji

Ikon318
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ikon318 »

ty balíčky jsou super, bartkovým se tohle povedlo, parádní nápad.. :) a skvělé trefy v balíčkách.. :thumbup:
Dejf - Ikon318
(sbírám veškeré karty Romana Horáka a Jakuba Petružálka na Lettermenech)

Ulster
Opora
Opora

Příspěvek od Ulster »

resa píše:
Ikon318 píše:ty balíčky jsou super, bartkovým se tohle povedlo, parádní nápad.. :) a skvělé trefy v balíčkách.. :thumbup:
Cože? Pan Bartko balil i Pacifiky? Tak to klobouček...
Ikon si jenom asi spelt vlákno, tady je Pavlovo dílo: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =58&t=3110

Ikon318
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ikon318 »

no jo, spetl, sorry.. :) dlouho jsem tu nebyl a ještě požívám status nováčka, tak jsem v hájení.. :D
Dejf - Ikon318
(sbírám veškeré karty Romana Horáka a Jakuba Petružálka na Lettermenech)

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Tak na dva balíčky Crownů je to super obsah! Akorát je mi divné že ten Hemský patch má limit /245, co jsem tyto patche z crownu viděl tak měli vždy limit /220 a sám mám doma patch /220.

Ulster
Opora
Opora

Příspěvek od Ulster »

vojta píše:Tak na dva balíčky Crownů je to super obsah! Akorát je mi divné že ten Hemský patch má limit /245, co jsem tyto patche z crownu viděl tak měli vždy limit /220 a sám mám doma patch /220.
Je to tak, znovu na něj koukám a je skutečně 239/245, tak nevím :) Každopádně to je to poslední co by mi vadilo :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

resa píše:
Ikon318 píše:ty balíčky jsou super, bartkovým se tohle povedlo, parádní nápad.. :) a skvělé trefy v balíčkách.. :thumbup:
Je fakt, že Pacific snad nemůže zklamat...
Hemák super!

Pro resu:
Ano, pro členy, kteří jsou pro forum přínosem (což Vy nejste) balíme i balíčky Pacific.

Pro ostatní. Nevšímejte si toho... resa je jinej....
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ulster píše:
vojta píše:Tak na dva balíčky Crownů je to super obsah! Akorát je mi divné že ten Hemský patch má limit /245, co jsem tyto patche z crownu viděl tak měli vždy limit /220 a sám mám doma patch /220.
Je to tak, znovu na něj koukám a je skutečně 239/245, tak nevím :) Každopádně to je to poslední co by mi vadilo :D
Oni ale měli každý patch jinak... nevím, zda všechny jinak, ale mají prostě různé limitace u různých hráčů. Nejen v této sérii.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

fiila
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fiila »

pavelbart píše:
resa píše:
Je fakt, že Pacific snad nemůže zklamat...
Hemák super!

Pro resu:
Ano, pro členy, kteří jsou pro forum přínosem (což Vy nejste) balíme i balíčky Pacific.

Pro ostatní. Nevšímejte si toho... resa je jinej....
pokud jsem dobře pochopil situaci, karty byly z originálních balíčků pacific zakoupených "od pavla" = hokej-karty.cz eshopu. ikon si to podle mě poplet protože aktuálně jsou tu nejpopulárnější brejky těch tvých balíčků cos mixoval (červený a modrý) a proto po tomhle pěknym brejku chválil jak si to pěkně udělal aniž by to byla pravda:) resa to jen vtipem podotknul, že ftomhle případě to bylo trochu jinak a ikon se splet a nevidim ftom žádnou provokaci...:) chápu, že sním máš špatný zkušenosti, o kterejch osobně nemám ani páru...já ho neznám, ale tady mu možná bylo trochu ukřivděno *cheer*
Obrázek
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

O tom silně pochybuju. Kdybys ho znal jako já a ostatní admini, věděl bys, že křivda je to poslední slovo, který sem patří:-). Je to prostě rejpal...
Jinak Ikon si to popletl (topic), to bylo jasný. Ale každý normální místní člen by to přešel s úsměvem a určitě by do toho netahal mě... Mně to je jedno, já mám v životě reálný starosti a nechci řešit zakomplexovaný lidi, mrzí mě, že potom co se rozloučil tu pořád je.... Měl by mít hrdost a jít pryč sám, když je to tady takovej póvl... Stejně tu dlouho nemůže vydržet. Pokud tohle forum je pro něj pseudoforum, o kterém nenapsal slušný slovo, určitě sem nepřišel s dobrým úmyslem.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Třeba tady nějaké kamarády najde ;)

fiila
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fiila »

ja vubec nechci bodat do vosího hnízda a rozpoutávat nějakou diskusi. neznám vůbec tu historii, mě jen ty negativní reakce na registraci resi a jeho kolegu překvapily. ještě než stačil něco vošklivýho říct, už dostal přes pusu a to od těch kteří hlásali, že se tu nebudou řešit věci odjinud jako třeba z sk fóra, aukra apod. a nakonec třeba i GoFlyersGo, kterej byl úrej někde jinde znám jako neplatič, dostal šanci a poměrně zapad, ne?!nic, nechci do toho šťourat...asi máte důvod, ale jak říkám, jsem tu nový a překvapilo mě to. tímto to uzavírám *thks*
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Je vidět, že ho vůbec neznáš... Je to na jinou debatu. A ne do breaku...v podstatě jde o offtopic. Pokud resa ukáže svou tvář, uvidíte o co jde.
Goflyersgo - ano dostal šanci, a zapadl - ale vrátil se do starého. Dluží lidem za karty, nekomunikuje... lidi se nemění. To samé je resa.
Otevřeně napíšu, že jsme nikdy nechtěli, aby se resa registroval tady. A to mluvím jednohlasně za celý admin tým.
Ti, kdo znají historii sk fora, vědí proč. A tím bych debatu z mé strany ukončil. věnovat se lidem jako je on není to, proč sbírám karty... naopak, být takových 50 sběratelů v ČR, snad ani sbírat karty nebudu.

nsxhitman
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od nsxhitman »

Hlavně si nikdo nenechte to sbírání zkazit. :-) Prostě takoví lidé jsou, s tím se musí počítat. Jinak ty QFTC jsou tak parádní karty...pokud ho Pavel bude mít v září na skladě, tak si ho určitě objednáme. :-)
Jose Theodore, insertní série gólmanů

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“