01-02 UD Honor Roll Hockey Hobby Box
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: 01-02 UD Honor Roll Hockey Hobby Box
Nečák
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
necak píše:Hodně z Vás bude se mnou nebude souhlasit, ale tak nějak tu postrádám sběratelskou duši... Pro mě osobně je tenhle box jedna velká nádhera! Ty jména na řadovkách - z toho jde prostě husí kůže a je mi celkem u zadku, že jsou to jenom "obyčejné" a bezcenné karty, protože konkrétně mně jde hlavně o to, jak to na mě působí, když si ty karty prohlížím, a když se zamýšlím, co všechno dokázala ta jména, která na kartách jsou! Nějaké poměry cena/obsah, to můžu zkoumat u prostitutek, ale hoši, tohle jsou přece kartičky... Už si nepamatujete, když jste si koupili předražený Topps Premiere 93-94 a skákali radostí, když tam náhodou byla "dvojička" golmanů? Za tu by Vám dneska dali možná tak dva suchý rohlíky, ale ten pocit, ten byl k nezaplacení! Nedělejme z toho za každou cenu byznys, buďme zase malí školáci!
každý box má přece své pro a proti
No já ti nevím, ale každý jde do breaku s tím, že tam chce "něco mít". Ano myšlenku máš ušlechtilou, ale v podstatě nerealnou. Když uvidíš například dvě totožné karty, jednu za 5kč, druhou za 20kč a tu jednu za 5kč někdo koupí. Koupíš si tu za 20kč jen kvůli sběratelské radosti a nebude tě hlodat ten cennový rozdíl?;) (klidně by se mohlo jednat i o tisíce kč) Nikdo neříká, že se musí na boxech rejžovat Ale prostě tenhle box za litr a něco (odhad) by mě nenaplnil sběratelskou radostí už jen pro to, že je vlastně jasné, že každý obsahuje komplet base set. Takže člověk do něho půjde zřejmě kvůli inertům a jersey a ty teda nic moc. Ano, někomu se může líbit ten komplet base set, ale tak ten se dá sehnat i jinak, protože v podstatě každý kupující bude mít skoro celý set dvakrát a rád se duplikátů zbaví.necak píše:Hodně z Vás bude se mnou nebude souhlasit, ale tak nějak tu postrádám sběratelskou duši... Pro mě osobně je tenhle box jedna velká nádhera! Ty jména na řadovkách - z toho jde prostě husí kůže a je mi celkem u zadku, že jsou to jenom "obyčejné" a bezcenné karty, protože konkrétně mně jde hlavně o to, jak to na mě působí, když si ty karty prohlížím, a když se zamýšlím, co všechno dokázala ta jména, která na kartách jsou! Nějaké poměry cena/obsah, to můžu zkoumat u prostitutek, ale hoši, tohle jsou přece kartičky... Už si nepamatujete, když jste si koupili předražený Topps Premiere 93-94 a skákali radostí, když tam náhodou byla "dvojička" golmanů? Za tu by Vám dneska dali možná tak dva suchý rohlíky, ale ten pocit, ten byl k nezaplacení! Nedělejme z toho za každou cenu byznys, buďme zase malí školáci!
Myslím si že tohle se řeší stále dokola a tak trochu zbytečně. Vždy když někdo otevře box se "slabším" obsahem, tak se začne s tím že to nemá cenu za takový peníze kupovat. Ok, nikdo přeci nikoho nenutí, ne? Zajímavý je že ještě nikdo nezačal debatu o tom, proč má někdo v boxu tolik cenných karet, které mu zaplatí hned box další (ne-li víc). To najednou nikdo nic proti nemá...
Já osobně otvírám boxy rád a samozřejmě že vždy s nadějí že loupnu něco suprovýho. Když se tak nestane, tak ale nezačnu hned počítat kolik mě box stál a za kolik jsem z něj vytáhnul karty. Takhle je to nastavený a nikdo s tím nic prostě neudělá. Je to o tom že nevytáhneš nic teď, tak si řekneš že snad příště. Příště třeba zase nic a tak stále dokola až se nakonec štěstí usměje. No a potom to začíná všechno znovu. Já si u boxu kupuji hlavně zážitek než samotný karty. Ty si můžu koupit samostaně a budu vědět že dostanu přesně to co chci/očekávám.
Já osobně otvírám boxy rád a samozřejmě že vždy s nadějí že loupnu něco suprovýho. Když se tak nestane, tak ale nezačnu hned počítat kolik mě box stál a za kolik jsem z něj vytáhnul karty. Takhle je to nastavený a nikdo s tím nic prostě neudělá. Je to o tom že nevytáhneš nic teď, tak si řekneš že snad příště. Příště třeba zase nic a tak stále dokola až se nakonec štěstí usměje. No a potom to začíná všechno znovu. Já si u boxu kupuji hlavně zážitek než samotný karty. Ty si můžu koupit samostaně a budu vědět že dostanu přesně to co chci/očekávám.
Jasně, otevírání boxu samo o sobě super zážitkem je. To se nedá nahradit koupí předem vybraných karet. Ovšem čím lepší karty, tím také lepší zážitek.
přesně tak.jeden horší box z týhle serie a hned je to podle vás špatnej produkt.tyhle boxy jsem otvíral tušim 2 nebo 3.ten nedávno je tušim někde na slocenskym foru a je snad horší než tenhle i kf´dyž tam byl GradeA jersey /50 ale ty co jsem otvíral dřív byly hoodně našlápnutý a zaplatili ty boxy minimálně 3x.
nelze soudit každou serii podle jednoho boxu.
nelze soudit každou serii podle jednoho boxu.
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
ono každé otváranie boxu je lotéria, viď môj Gold Label a box Johnyho87, jeden našlapaný, druhý priemer, ale čakať, že vždy vytiahnem karty, čo ma posadia na zadok je asi utópia, nemôže byť každý box super, aj keď by bolo super keby to tak bolo
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Mě na tom boxu prostě nejvíce zaráží ten počet karet v něm, když má tento produkt tak malý base set + výběr jmen. Tento box pokaždé musí přinést hodně stejných karet. Mohli klidně 30 karet z obsahu ubrat a o to i snížit cenu.
Věř tomu, že by to super nebylo. Vem si třeba jersey karty. Na začátku kdy ten výskyt byl 1:tisícům balíčků, tak to byla opravdu velká vzácnost a mělo to i svoji cenu. Teď? Nikdo je skoro ani nechce, jedině tak zadarmo, protože jich je tolik že tu svoji jedinečnost prostě ztratily. A tak by to bylo i v případě že by všechny boxy byly napěchovaný super kartama. Byly by to po nějakým čase ještě pořád super karty?GoFlyersGo píše:nemôže byť každý box super, aj keď by bolo super keby to tak bolo
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
to máš pravdu, nikdy mi nenapadlo sa na to pozrieť takto, niečo na tom bude
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Ono už to tak podle mě je, spoustu Jersey karet nikdo nechce.
Johny87 píše:No já ti nevím, ale každý jde do breaku s tím, že tam chce "něco mít". Ano myšlenku máš ušlechtilou, ale v podstatě nerealnou. Když uvidíš například dvě totožné karty, jednu za 5kč, druhou za 20kč a tu jednu za 5kč někdo koupí. Koupíš si tu za 20kč jen kvůli sběratelské radosti a nebude tě hlodat ten cennový rozdíl?;) (klidně by se mohlo jednat i o tisíce kč) Nikdo neříká, že se musí na boxech rejžovat Ale prostě tenhle box za litr a něco (odhad) by mě nenaplnil sběratelskou radostí už jen pro to, že je vlastně jasné, že každý obsahuje komplet base set. Takže člověk do něho půjde zřejmě kvůli inertům a jersey a ty teda nic moc. Ano, někomu se může líbit ten komplet base set, ale tak ten se dá sehnat i jinak, protože v podstatě každý kupující bude mít skoro celý set dvakrát a rád se duplikátů zbaví.
Ano, "něco mít" a v tomhle případě Chica "něco měl", protože jména jako Gretzky, Howe, Orr, Jágr apod., podle mě to "něco" znamenají a je mi je úplně jedno, jestli jsou na obyčejné řadovce nebo na nějaké super ultra mega giga patch kartě s kusem cihly ze stadionu nebo pneumatikou z rolby. Upřímně tyhle typy karet spíše odsuzuju, protože dresy třeba Terry Sawchuka by měly vyset někde u stropů hal a ne končit rozstříhané někde v papírnictvích, hračkárnách a trafikách. Bavíme se tu snad o otevírání boxů a ne o kupování jednotlivých karet. Ano, Wayna sbírám, proto jsem rád, když ho vytáhnu, i když seženu nějakou cennější kartu, ale věř mi, že o nějaké "kupování a prodávání" mi u těch ostatních vůbec nejde, protože žádné své karty neprodávám, ale vyměňuji... Takže v tomhle směru jdou nějaké řeči o kupování, prodávání a spekulování, za kolik bych mohl nějakou bombu, kterou vytáhnu, "střelit", úplně mimo mě, protože takhle by mě to nebavilo!
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Necak: Myslím, že si tak uplně pochopil jak jsem to myslel, asi jsme si neporozuměli. Já právě mám tu "sběratelskou duši" jak popisuješ, miluju i řadovky, každou kartu, která je nějak zajímavá, užívám si rozbalování boxů, klidně i victorek, ale bohužel nejsem asi finančně na tvé urovni abych (a ted to přeženu, abych zdůraznil jak to myslím) otevřel box za 20 000 a potěšil se tomu, že jsem měl na řadovce Greztkyho a Orra (a každého třikrát). Prostě ta cena a obsah boxu tu roli svým způsobem hrajou.
Já navíc psal, že ty řadovky v tomto boxu jsou parádní, o tom žádná. Ale pěkné řadovky jsou přece i v boxech o polovinu levnějších. Takže když už dám za box sumu XY, tak bych kromě pěkných řadovek v boxu rád našel i nějaké ty inserty, paralelky a jako třešničku na dortu třeba nějakou tu jersey nebo AU (ne nutně, klidně si pořádně užiju i ten zminovaný box victorek)
Nejde mi o to vytáhnout z boxu nějakou super giga mega pecku 1/1. Ale když kupuju box, chci aby i bez vytáhnutí nějaké "pecky" ten obsah měl trochu úroveň. Třeba i ten box viktorek bych si asi užil více než tento honor roll a to tam nejsou žádné memorabilia. Ale je tam minimum duplikátů, rc karty, inserty, paralelky. prostě zábava.
Ale každý má svuj pohled a své priority, jen jsem chtěl uvést na pravou míru jak to myslím. Protože mi rozhodně o byznys u rozbalování nejde.
Já navíc psal, že ty řadovky v tomto boxu jsou parádní, o tom žádná. Ale pěkné řadovky jsou přece i v boxech o polovinu levnějších. Takže když už dám za box sumu XY, tak bych kromě pěkných řadovek v boxu rád našel i nějaké ty inserty, paralelky a jako třešničku na dortu třeba nějakou tu jersey nebo AU (ne nutně, klidně si pořádně užiju i ten zminovaný box victorek)
Nejde mi o to vytáhnout z boxu nějakou super giga mega pecku 1/1. Ale když kupuju box, chci aby i bez vytáhnutí nějaké "pecky" ten obsah měl trochu úroveň. Třeba i ten box viktorek bych si asi užil více než tento honor roll a to tam nejsou žádné memorabilia. Ale je tam minimum duplikátů, rc karty, inserty, paralelky. prostě zábava.
Ale každý má svuj pohled a své priority, jen jsem chtěl uvést na pravou míru jak to myslím. Protože mi rozhodně o byznys u rozbalování nejde.
pod tohle se podepíšu, takhle nějak to myslím i já, jen to neumím tak zformulovat je to přesně o tom, že ne každý má třeba každý měsíc přebytečných 10.000kč na boxy. A proto, když už někdo si koupí za uherský rok nějaký slušný box, tak by měl taky něco získat krom těch řadovek, které jsou součástí kteréhokoliv boxu, i kdyby stál pár kaček Ono vytahovat jeden balíček po druhým samé řadovky, to si myslím, že člověka moc nerozjaří, i když tam jsou pecky jména. Prostě doufá v něco víc. Páč kdyby to bylo hlavně o řadovkách, tak by to nebylo ani překvapení, když checklisty jsou všude zveřejněny. To by vlastně člověk dostal po pár kartách komplet zabalený set bez překvápka. No a tady těch překvápek prostě bylo zatraceně málo. A ten design té Jersey, nad tím mi prostě pořád zůstává rozum státMolda píše:Necak: Myslím, že si tak uplně pochopil jak jsem to myslel, asi jsme si neporozuměli. Já právě mám tu "sběratelskou duši" jak popisuješ, miluju i řadovky, každou kartu, která je nějak zajímavá, užívám si rozbalování boxů, klidně i victorek, ale bohužel nejsem asi finančně na tvé urovni abych (a ted to přeženu, abych zdůraznil jak to myslím) otevřel box za 20 000 a potěšil se tomu, že jsem měl na řadovce Greztkyho a Orra (a každého třikrát). Prostě ta cena a obsah boxu tu roli svým způsobem hrajou.
Já navíc psal, že ty řadovky v tomto boxu jsou parádní, o tom žádná. Ale pěkné řadovky jsou přece i v boxech o polovinu levnějších. Takže když už dám za box sumu XY, tak bych kromě pěkných řadovek v boxu našel i nějaké ty inserty, paralelky a jako třešničku na dortu třeba nějakou tu jersey nebo AU (ne nutně, klidně si pořádně užiju i box victorek)
Zajímavá debata. Asi se budete divit, ale přikláním se k názoru Necaka a upřímně dodám, že ještě před časem jsem na to koukal podobně jako Johny87. Ti co mě znají déle, ví, že jsem se u Haška vyžíval v Patch, Auto, nízkých limitech. Ty karty mám rád. Jsou super. Ale poslední dobou mi dělá větší radost dobrej insert, třeba ten od Hanse, nebo Sugar ray mi nedávno dal 2 skvělý inserty...Ty karty jen tak neseženete. Vrátil jsem se zase k řadovkám a třeba od 33mc jsem si koupil snad 5, 10 řadovek, co mi chyběly a to jich mám hodně.
Osobně rozbaluji některé boxy vysloveně na karty do nabídky, takže držím pusu. Ale když si jdu udělat radost, vezmu si třeba Donruss Priority a Prism (včera) a užiju si to. Nemyslím, že by sběratelé měli na boxy koukat jako na investici (pokud nekupují třeba ITG Ultimate nebo Cup), ale měli by si užít to rozbalení. Ten adrenalin. Je jasné, že když vytáhnete podpis Wayna, budete vysmátí, je to logické. I proto koukám na tento box jako průměr. Já osobně kvůli Mikeovi Rihterovi, jako průměr lepší. V tomto myslím, že bychom si měli umět vzít příklad z Dzejdyho - ten se umí radovat z každého boxu!
Osobně rozbaluji některé boxy vysloveně na karty do nabídky, takže držím pusu. Ale když si jdu udělat radost, vezmu si třeba Donruss Priority a Prism (včera) a užiju si to. Nemyslím, že by sběratelé měli na boxy koukat jako na investici (pokud nekupují třeba ITG Ultimate nebo Cup), ale měli by si užít to rozbalení. Ten adrenalin. Je jasné, že když vytáhnete podpis Wayna, budete vysmátí, je to logické. I proto koukám na tento box jako průměr. Já osobně kvůli Mikeovi Rihterovi, jako průměr lepší. V tomto myslím, že bychom si měli umět vzít příklad z Dzejdyho - ten se umí radovat z každého boxu!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Jasně máme na to asi každý svůj pohled a názor, ale já tuhle logiku prostě nepochopím. Proč bys měl dostat "slušný box" jenom proto, že si ho koupíš jednou za čas nebo že si na něj musíš šetřit delší dobu než někdo jiný? Každý by chtěl super karty za určitou cenu, ale pak je situace taková jak je nyní. Ono nejde o to že by v boxech nic nebylo, jde o to že ty karty nemají žádnou větší hodnotu. Porovnej si cenu jersey nebo podpisovky ze série která vycházela před deseti a více lety s nějakou současnou sérií. Proč je tam takový propastný rozdíl? Protože je toho všude mraky a všichni ty karty berou jako samozřejmost a skoro to vypdá i jako nutnost že něco takovýho vždy najdu. "Sakra dal jsem za to dva tácy, tak jaktože jsem nenašel karty alespoň za patnáct stovek?" Nevím, nechápu...Johny87 píše:je to přesně o tom, že ne každý má třeba každý měsíc přebytečných 10.000kč na boxy. A proto, když už někdo si koupí za uherský rok nějaký slušný box, tak by měl taky něco získat krom těch řadovek, které jsou součástí kteréhokoliv boxu, i kdyby stál pár kaček
Rozbaloval jsem toho v posledních měsících docela hodně a právě kvůli podobným reakcím jsem potom ani některý boxy neukazoval, protože třeba dvě obyčejný jersey, jedna podpisovky neznámýho hráče a pár insertů je někomu málo.
DzEjDy, takže ty budeš mít rád Wolkswagen Golf (třeba pěkné řadovky v boxu) a někdo ti jej nabídne za 3 miliony a ty jej z radostí koupíš, budeš z něj mít radost a budeš se těšit, že jej máš? Jistě, pokud budeš mít na kontě 380 miliard, tak máš nějaké tři miliony na háku. Ale dost pochybuju o tom, že pokavaď nebudeš milionář, tak si toho golfa za tři mega koupíš. Koupíš si raději jiného, který bude stát 250 000 kč.
A tohle je stejné. Je box, který stojí 800 kč, jsou v něm pěkné řadovky, pěkné množství i vzhled insertů, nějaká paralelka, občas jersey nebo au. Super zážitek, krásné rozbalování, velká radost, i kdyby všechny karty z boxu měli dohromady hodnotu klidně jen poloviční, o to vubec nejde. A teď box, který bude stát 1800, budou tam pěkné řadovky (+ X duplikátů), skoro žádné inserty a vzhledově ještě takové, že vypadají jako řadovky téměř, jedna jersey. Mít z toho stejnou radost jako z toho předchozího boxu? Proč? Ano pokud budu mít na kontě těch 380 miliard, tak to nebudu řešit, užiju si to rozbalování samotné a nebudu hledět na negativa a koupím si na druhý den jiný box
A tohle je stejné. Je box, který stojí 800 kč, jsou v něm pěkné řadovky, pěkné množství i vzhled insertů, nějaká paralelka, občas jersey nebo au. Super zážitek, krásné rozbalování, velká radost, i kdyby všechny karty z boxu měli dohromady hodnotu klidně jen poloviční, o to vubec nejde. A teď box, který bude stát 1800, budou tam pěkné řadovky (+ X duplikátů), skoro žádné inserty a vzhledově ještě takové, že vypadají jako řadovky téměř, jedna jersey. Mít z toho stejnou radost jako z toho předchozího boxu? Proč? Ano pokud budu mít na kontě těch 380 miliard, tak to nebudu řešit, užiju si to rozbalování samotné a nebudu hledět na negativa a koupím si na druhý den jiný box
Když navážu na Moldu, tak musím uznat, že některé nové serie mi přijdou předražené, ale samozřejmě se prodávají nejvíce, protože jsou nové. A někdy je to fakt ústřel. Třeba UD ser. 2 z tohoto roku, je v Americe na DC tuším za 120USD...
Ale pak třeba Flair Showcase - super cena, super produkt.
A obecně - boxy jsou loterie a tak je potřeba k nim přistupovat, v podstatě je to spíš: co kdyby tam něco bylo...
Ale pak třeba Flair Showcase - super cena, super produkt.
A obecně - boxy jsou loterie a tak je potřeba k nim přistupovat, v podstatě je to spíš: co kdyby tam něco bylo...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Tohle není o penězích který jsem do toho schopen investovat, tady se bavíme o tom že nejsme spokojeni co za ně dostaneme. Ano, s některýma boxama jsem spokojený víc, s některýma míň, u některých skáču radostí a u některých nadávám jak špaček. Ale o tom všem to přesně je. Jednou se zadaří, podruhý zase ne. A to je přesně to co mě baví a proč si tu a tam nějaký ten box pořídím. Ten moment překvapení. Kdybych dopředu věděl že zase vytáhnu něco suprovýho, tak by to mě osobně po čase ani nebavilo (nemluvě o tom jak by to zničilo celý trh s kartama, který už je tak dost pošramocený). Na jednu stranu nadáváte jak ve videobrejcích všichni jdou jenom po těch lepších kartách a řadovky přecházejí s prostým komentářem base, base, base, base..., ale na druhou stranu chcete a děláte to samým akorát vás netlačí čas nahrávání brejku...
Opět si mě vůbec nepochopil, nevím jak jasněji to mám napsat Psal jsem jasně, že mi vůbec nejde o to vytáhnout z boxu nějakou super mega kartu, absolutně ne a zduraznoval jsem to X krát. Psal jsem, že si klidně skvěle užiju i box viktorek, kde není memorabilia vůbec žádná, tak nevím proč to překrucuješ.
Já právě naopak nekupuju box s tím, že chci, abych vytáhnul nějakou pecku, aby "se mi zadařilo" jak říkáš. Mě nejde o nějaký hot box a že na něj zrovna já narazím. Mě jde o ten STANDARTNÍ OČEKÁVANÝ OBSAH a tomu odpovídající cenu. Ne o positivní extrém, který máš šanci nalézt když se zadaří, ani negativné extrém, když se nezadaří, ale o ten zbytek, o tu základní strukturu boxu. To co z boxu člověk vytáhne, i kdyby nevytáhnul absolutně žádnou pecku. Proč kupovat box, který bude mít pěkné řadovky a dva inserty a bude stát 2500? Když je box, který má pěkné řadovky a dva inserty a stojí 500 kč. Proč mám chtít rohlík za 250 kč a mít z něj radost, když mužu mít stejný rohlík za 1,50 kč?
Proč může být spousta sérií, které mají krásné řadovky, krásné inserty, rozumný obsah a box za slušnou cenu? Asi to jde ne, když to některé série dokáží. Tak proč mám mít radost z boxu, kde bude X duplikátů, prakticky žádné inserty, a jedna nějaká jersey a za přehnanou cenu vzhledem k X ostatním sériím.
Takže když píšeš, že očekávám nějaké pecky,tak to tak není. Naopak spíše ty. Raději si koupím box, kde klidně žádnou pecku mít nebudu, ale budou tam pěkné řadovky, inserty,parlelky prostě ten základ. Než série, kde v boxu není nic, jen jednou za 10 boxů člověk narazí na nějakou "pecku".
Já právě naopak nekupuju box s tím, že chci, abych vytáhnul nějakou pecku, aby "se mi zadařilo" jak říkáš. Mě nejde o nějaký hot box a že na něj zrovna já narazím. Mě jde o ten STANDARTNÍ OČEKÁVANÝ OBSAH a tomu odpovídající cenu. Ne o positivní extrém, který máš šanci nalézt když se zadaří, ani negativné extrém, když se nezadaří, ale o ten zbytek, o tu základní strukturu boxu. To co z boxu člověk vytáhne, i kdyby nevytáhnul absolutně žádnou pecku. Proč kupovat box, který bude mít pěkné řadovky a dva inserty a bude stát 2500? Když je box, který má pěkné řadovky a dva inserty a stojí 500 kč. Proč mám chtít rohlík za 250 kč a mít z něj radost, když mužu mít stejný rohlík za 1,50 kč?
Proč může být spousta sérií, které mají krásné řadovky, krásné inserty, rozumný obsah a box za slušnou cenu? Asi to jde ne, když to některé série dokáží. Tak proč mám mít radost z boxu, kde bude X duplikátů, prakticky žádné inserty, a jedna nějaká jersey a za přehnanou cenu vzhledem k X ostatním sériím.
Takže když píšeš, že očekávám nějaké pecky,tak to tak není. Naopak spíše ty. Raději si koupím box, kde klidně žádnou pecku mít nebudu, ale budou tam pěkné řadovky, inserty,parlelky prostě ten základ. Než série, kde v boxu není nic, jen jednou za 10 boxů člověk narazí na nějakou "pecku".