box OFS Plus 2012/13
- Fruitmatick
- Nováček
box OFS Plus 2012/13
Ahoj, dnes mi dorazil domů box s kartami ofs 2012/13. Bohužel jsem byl docela dost zklamán, jelikož jsem v cekém boxu měl pouze 3x jersey kartu, 1x signature, 1x die cut a 1x trenér. Navíc jeden balíček jsem měl v boxu 6x a taktéž další dva balíčky asi 3-4x. Při tom na stránkách u boxu je uvedeno, že BOX OBSAHUJE
- přibližně 20 ks Die-Cut karet
- minimálně 18 ks insertních karet
- 2-3 ks výměnných karet Redemption (podepsané či jersey karty)
nevíte, zda je možnost nějak tento box reklamovat, když jsem neměl v boxu ani 20% toho co by měl box obsahovat? Nebo mám prostě smůlu?
Díky za vaši odpověď
- přibližně 20 ks Die-Cut karet
- minimálně 18 ks insertních karet
- 2-3 ks výměnných karet Redemption (podepsané či jersey karty)
nevíte, zda je možnost nějak tento box reklamovat, když jsem neměl v boxu ani 20% toho co by měl box obsahovat? Nebo mám prostě smůlu?
Díky za vaši odpověď
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: box OFS Plus 2012/13
tak jersey si měl kolik je psáno, dublikáty nikdo neřeší bohužel.. jediný blbý jsou ty inzerty a diecuty, pokud si měl jen po jednom..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- Fruitmatick
- Nováček
Právě, jde mi o die cuty jako, když tam mám 1 a píšou 20 a inserty píšou kolem 18, tak si myslim, že mám nárok na reklamaci, kdyby tam bylo napsaný ob může obsahovat, nebo můžete získat, ale když je tam box obsahuje, tak si myslim, že by to tam aspoň přibližně mělo být, myslíš, že mám nějakou šanci uspět s reklamací nebo vrácení peněz, či výměnu zboží?
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
upřímně pochybuju, protože hlavně nemáš žádný důkaz, že si tam ty karty opravdu neměl.. ale zkusit to můžeš třeba dostaneš aspoń nějaké odškodné formou nějakého balíčku, ale moc bych tomu nevěřil no..
- Fruitmatick
- Nováček
to jo, ale na druhou stranu takhle můžou očůrat každýho a nechci se zase nechat, jako co má proti tomu člověk dělat, dám za to tolik peněz a oni tě pak takhle ošidí
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Silně pochybuju, že by ti jakoukoliv reklamaci uznali už jen proto, že jsi asi, předpokládám, rozbalení boxu nenatočil, takže by to bylo slovo proti slovu. A i tak by ti to asi moc nepomohlo. Takhle by se mohl s reklamací ozývat každý druhý člověk, kdyby třeba z boxu nevytáhl karty, který by mu vyhovovaly (př. tohoto ročníku - podpisy Jágra, Raska, Plekance a dalších TOP TOP hráčů)...
Co se týče duplikátů, to je opakovaný a dlouhodobý neduh, který se táhne minimálně od série 99/00 (u 98/99 nemám přehled). Osobně jsem otvíral namátkou např. 99/00, 01/02 nebo 04/05 a těch duplicitních karet bylo neskutečný množství (rekord byl asi Leška 01/02 v jednom boxu určitě minimálně 11x co si pamatuju), včetně duplicitních balíčků. Mimochodem i u těch starších boxů se stávalo, že tzv. "garance plnění", tedy co v boxu má být, zrovna dvakrát neseděla...
Co se týče duplikátů, to je opakovaný a dlouhodobý neduh, který se táhne minimálně od série 99/00 (u 98/99 nemám přehled). Osobně jsem otvíral namátkou např. 99/00, 01/02 nebo 04/05 a těch duplicitních karet bylo neskutečný množství (rekord byl asi Leška 01/02 v jednom boxu určitě minimálně 11x co si pamatuju), včetně duplicitních balíčků. Mimochodem i u těch starších boxů se stávalo, že tzv. "garance plnění", tedy co v boxu má být, zrovna dvakrát neseděla...
- Fruitmatick
- Nováček
tak sem vyhodil zbytečně 1400kč za box a e-shop mě takhle očůral, fakt super a bránit se proti tomu nedá, nemám jak dokázat, že zrovna tyhle sem tam měl a i kdybych to natočil, tak jak dokážu že zrovna tenhle balíček je z toho boxu
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
nj .. jak jsem psal, za zkoušku nic nedáš, ale moc bych v to nevěřil..
- Fruitmatick
- Nováček
Uvidim, zítra tam zkusím zavolat, i když silně pochybuju, že nějak uspěji. Podobnou zkušenost asi nikdo z vás nemá co?
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No tak třeba video, začínající roztržením ochranné fólie a končící otevřením posledního balíčku? No to je jednoFruitmatick píše:i kdybych to natočil, tak jak dokážu že zrovna tenhle balíček je z toho boxu
Jak psal Lukyn, zkusit můžeš, ale pochybuju, že se tím nějak budou zabývat...tipuju maximálně odpověď ve stylu: "velice se omlouváme...došlo k ojedinělé chybě, která by se neměla stávat, ale bohužel se stala...věříme, že nám zachováte přízeň atd atd.
Ale aspoň jsi tam měl trička a podpisy...bez toho by to už byl opravdu velkej úlet
- Fruitmatick
- Nováček
to jo aspoň to, ale a 36 balíčků je to mizérie, hlavně mi dost štvou ty die cut jako mít tam jednu to je vrchol a ty insertky
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty Die-Cuty na druhou stranu taky žádnej šlágr zrovna nejsou
- Fruitmatick
- Nováček
nejsou no, ale tak lepší neý tam mít 7-8 balíčků prakticky totožnejch, kde se mění jen poslední desátá karta, upřímně jsme se těšil na ten box dost a teďko jsem z toho všeho znechucenej a naštvanej, že sem vyhodil zbytečn tolik peněz prakticky za nic
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No nevim jak ma tohle OFS zvládnuté, ale párkát jsem přemýšlel proč má UD nebo Panini označen každý balíček, možná vědí co který balíček obsahoval dle toho čísla, ale jak to má podchycené OFS netuším, každopádně bych to zkusil jim napsat, důkaz nedůkaz, taky se doma každý nenatáčí při otvírání cigaret a co kdyby tam byly jen tři v každé krabce z kartonu? Jiný příklad mě nenapadl a to nekouřim
- Fruitmatick
- Nováček
Asi tak jak říká Luky, to bych si taky mohl objednat boty a pak bych zjistil, že mi přišly jiný a nebudu si natáčet jak rozbaluju krabici s botama a přeci nemůžu pak zůstat spokojenej s tim, že mám jiný boty než sem chtěl a že s ztim nemám šanci nic udělat, by mi taky mohli říct no jo, ale tyhle boty sme vám my neposlali, když nemáte důkaz, to kdyby měl člověk takhle počítat se všim, že ho každej podrazí, tak bych si musel natáčet i když si kupuju svačinu
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tak jasný...taky jsem to uvedl jako příklad. Jsem zvědavej, jak se k tomu postaví, ale moc bych v nějakej refund nevěřil. Navíc, jak jsem psal, by z toho mohl být docela snadno zneužitelný precedens
a na ta čísla ještě jsem si vzpomněl taky...taky jsem si dřív říkal, co to má za význam
a na ta čísla ještě jsem si vzpomněl taky...taky jsem si dřív říkal, co to má za význam
- Fruitmatick
- Nováček
V obchodních podmínkách je napsáno: Bez udání důvodu může zákazník vrátit část již dodaného zboží do 5 dnů. Zboží, které nesmí mít poškozený originální obal, je nutno doručit i s původním daňovým dokladem bezpečným způsobem (doporučeným dopisem či balíkem) do místa podnikání prodávajícího.
tak to bych teoreticky mohl teda odeslat ne? balíčky od karet mám nepoškozené, zrovna tak jako krabičku od boxu, kartičky mi přišly včera a dnes jsem je vyzvedl na poště, tudíž čas na odeslání pořád ještě mám
tak to bych teoreticky mohl teda odeslat ne? balíčky od karet mám nepoškozené, zrovna tak jako krabičku od boxu, kartičky mi přišly včera a dnes jsem je vyzvedl na poště, tudíž čas na odeslání pořád ještě mám
Tím je myšlen nerozbalený box...Fruitmatick píše:V obchodních podmínkách je napsáno: Bez udání důvodu může zákazník vrátit část již dodaného zboží do 5 dnů. Zboží, které nesmí mít poškozený originální obal, je nutno doručit i s původním daňovým dokladem bezpečným způsobem (doporučeným dopisem či balíkem) do místa podnikání prodávajícího.
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Vše jsem již s pánem řešil emailem. Pánův email jsem přeposlal panu Vrkočovi do OFS a dále poradil postup.
Je to smutné a mrzí mě to.
Až na to, že jsme Vás "očůrali" vše chápu a respektuji Vaši reklamaci a naštvání. Jestli Vás někdo očůral, tak ten, kdo box plnil. Plnění karet OFS je problém, protože je ruční. O tom žádná, ale jak my, jako prodejce, můžeme ovlivnit obsah boxu? Pokud jsme něco zkonili v popisu, není co řešit, ale i ty popisy máme od OFS. Panu Vrkočovi jsem tenkrát dokonce volal, abych tam nepsal nějakou kravinu. Sám jsem jich dost rozbaloval a vím, že se tyto věci stávají. Je to smutné, ale reklamce tady není na místě na prodejce, ale na výrobce. My totiž ty boxy nebalíme, což snad každý smrtelník chápe.
Samozřejmě můžete zboží reklamovat u nás, my reklamaci postoupíme firmě OFS, ale pokud OFS zamítne, protože neexistuje obrazový materiál, což je dost pravděpodobné, protože by si teoreticky mohl toto vymyslet každý (tím nechci říci a vůbec si nemyslím, že toto je vymyšlené, jen by toho mohli lidi klidně zneužívat) a oni by přece nemohli každému naplnit do obálky 20 die-cutů a poslat je náhradou. Je to smutné, ale ručně plněné je vždy problém. Nikdy to nebude 100% ní. Vím, že lidé občas s plněním boxů OFS mají problémy, ale nikdy jsem neslyšel že až takové...
Mimochodem, JSY + AUTO bylo myslím více než je garantováno. V popisu jsou 2-3 ks a tady bylo 5 ks (?).
Jinak pán reklamoval i to, že neměl redemption kartu. Tak jsem mu vysvětlil, že může být rád. Je to zatím první případ, kdy si člověk stěžoval na to, že dostal hotovou kartu namísto redemption, ale to je nejspíš z neznalosti redemption karet. Takže to mu vůbec nemám za zlé.
BTW - rozbalen box samozřejmě již nemůže být součástí vrácení zboží bez udání důvodu. To majitel zpackaného boxu asi nemyslel vážně ma-me
Je to smutné a mrzí mě to.
Až na to, že jsme Vás "očůrali" vše chápu a respektuji Vaši reklamaci a naštvání. Jestli Vás někdo očůral, tak ten, kdo box plnil. Plnění karet OFS je problém, protože je ruční. O tom žádná, ale jak my, jako prodejce, můžeme ovlivnit obsah boxu? Pokud jsme něco zkonili v popisu, není co řešit, ale i ty popisy máme od OFS. Panu Vrkočovi jsem tenkrát dokonce volal, abych tam nepsal nějakou kravinu. Sám jsem jich dost rozbaloval a vím, že se tyto věci stávají. Je to smutné, ale reklamce tady není na místě na prodejce, ale na výrobce. My totiž ty boxy nebalíme, což snad každý smrtelník chápe.
Samozřejmě můžete zboží reklamovat u nás, my reklamaci postoupíme firmě OFS, ale pokud OFS zamítne, protože neexistuje obrazový materiál, což je dost pravděpodobné, protože by si teoreticky mohl toto vymyslet každý (tím nechci říci a vůbec si nemyslím, že toto je vymyšlené, jen by toho mohli lidi klidně zneužívat) a oni by přece nemohli každému naplnit do obálky 20 die-cutů a poslat je náhradou. Je to smutné, ale ručně plněné je vždy problém. Nikdy to nebude 100% ní. Vím, že lidé občas s plněním boxů OFS mají problémy, ale nikdy jsem neslyšel že až takové...
Mimochodem, JSY + AUTO bylo myslím více než je garantováno. V popisu jsou 2-3 ks a tady bylo 5 ks (?).
Jinak pán reklamoval i to, že neměl redemption kartu. Tak jsem mu vysvětlil, že může být rád. Je to zatím první případ, kdy si člověk stěžoval na to, že dostal hotovou kartu namísto redemption, ale to je nejspíš z neznalosti redemption karet. Takže to mu vůbec nemám za zlé.
BTW - rozbalen box samozřejmě již nemůže být součástí vrácení zboží bez udání důvodu. To majitel zpackaného boxu asi nemyslel vážně ma-me
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Je přeci úplná blbost tohle házet na Pavla, resp. na jeho shop! Tohle musí řešit výrobce ne prodejce. Klasicky, jako u každého jiného výrobku. Boty, oblečení, atd.... MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.