ITG Decades 1990s
- mixo
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
ITG Decades 1990s
na tieto boxy som sa tesil vyse roka a konecne sa cakanie skoncilo
1. box
base - potesil Yzerman gold, ktory by mal mat limit /30
inserty
autograph - hlavne kvoli tymto kartam som to kupoval, vsetkych troch som mal vo wanliste, takze spokojnost, ziadny noname hraci
memorabilia karty - skoda ze vsetko je len zakladna black verzia, ale quad sa celkom podarila
Celkovo s boxom spokojnost. Potesili 3 podpisy, quad jersey a Yzerman
dufam ze nejaky ten Bondra sa najde v druhom boxe
1. box
base - potesil Yzerman gold, ktory by mal mat limit /30
inserty
autograph - hlavne kvoli tymto kartam som to kupoval, vsetkych troch som mal vo wanliste, takze spokojnost, ziadny noname hraci
memorabilia karty - skoda ze vsetko je len zakladna black verzia, ale quad sa celkom podarila
Celkovo s boxom spokojnost. Potesili 3 podpisy, quad jersey a Yzerman
dufam ze nejaky ten Bondra sa najde v druhom boxe
Re: ITG Decades 1990s
Podpisovky su celkom fajn.
Tak hadam sa ti podari v druhom boxe a bude tam nejaky Bondra vsak asi prave preto si bral tieto boxy.
Tak hadam sa ti podari v druhom boxe a bude tam nejaky Bondra vsak asi prave preto si bral tieto boxy.
- superman66
- Legenda
No zatím celkem fajn, podpisovky jsou pěkný, quad jersey by mě taky rozhodně neurazila. Jsem zvědav na druhý box..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Když to vezmu od konce, tak jediná jersey, která mně do týhle série zapadá je ta Rookie/Retired, ostatní dvě jak z úplně jinýho produktu, navíc hodně jednoduchý, vhodný tak pro Decades 60s, 70s maximálně... Na podpisovkách určitě zajímavý jména, ale těch odlišností od jednoty karet je tam na mě moc. Ať už nápisy v klubových barvách nebo pozadí hokejový haly týmu za který ten hráč hrál. Nápady to jsou dobrý, ale je toho na mě moc najednou... A base jsou klasický jako u všech ostatních miniboxů od ITG. To bych i akceptoval. Akorát nechápu proč u International má Lidstrom v pozadí javorový list .
Jinak prostě nevím. Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že ITG u týhle série hodně nevyužilo potenciál jaký to mělo a mohlo mít a je to dělaný jenom aby to prostě bylo. Chybí mi tam nějaká hloubka...
Jinak prostě nevím. Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že ITG u týhle série hodně nevyužilo potenciál jaký to mělo a mohlo mít a je to dělaný jenom aby to prostě bylo. Chybí mi tam nějaká hloubka...
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
u toho Nicklase je rok 91. Nebude to nějaký subset ke Canada Cupu v tom roce ?
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Asi určitě. Dokonce je i ve Švédském dresu... V 91 nastoupil i po prvé do NHL, ale to by tam měl určitě jinou fotku v dresu Wings...Maurice Richard píše:u toho Nicklase je rok 91. Nebude to nějaký subset ke Canada Cupu v tom roce ?
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
- Jeremy Roenick
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jeeeee líbí se mi ta 4karta s Roenickem a Belfourem. Je k mání?
- mixo
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu je druhy box.
base - May je gold /30
inserty
auto - ovela slabsie ako prvy box, ale nie uplne najhorsie
a jersey - Vanbiesbrouck je gold /10, Yzerman je silver /30 a quad je jedna z tych skaredsich ale obsadenie v pohode
Suma sumarum.. s boxami spokojnost V prvom boxe potesili podpisy, v druhom zase jersey. Skoda ze som nemal take stastie na Bondru ake som mal na Yzermana 2 boxy a jedna gold base, jersey silver a quad jersey
rozhodne to nebol moj posledny brejk Decades 90s
p.s. ako spravne pise MR, tie International sa tykaju Canada Cupu 1991, vzadu na karte o tom pisu.
base - May je gold /30
inserty
auto - ovela slabsie ako prvy box, ale nie uplne najhorsie
a jersey - Vanbiesbrouck je gold /10, Yzerman je silver /30 a quad je jedna z tych skaredsich ale obsadenie v pohode
Suma sumarum.. s boxami spokojnost V prvom boxe potesili podpisy, v druhom zase jersey. Skoda ze som nemal take stastie na Bondru ake som mal na Yzermana 2 boxy a jedna gold base, jersey silver a quad jersey
rozhodne to nebol moj posledny brejk Decades 90s
p.s. ako spravne pise MR, tie International sa tykaju Canada Cupu 1991, vzadu na karte o tom pisu.
Tak myslím, že tady bylo hoooodně velký štěstí. Pže co jsem viděl, tak takhle boxy rozhodně standardně nevypadají.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Ja bych byl vic nez spokojen