2013 - OFS Extreme Exclusive (OFS Exclusive update)
Re: 2013 - OFS Extreme Exclusive (OFS Exclusive update)
Kluci ale sportovne musim rici, ze bych stejne vice jak 10 nechtel. I kdyby jich ted bylo venku treba 50. Pro nas to neni klicovy produkt, naopak pro 33mc je to urcite klicovy produkt. Takze tech 5 ks neni tak hrozny cislo, kdyz vezmu v potaz to, ze ofs jsou pro nas okrajovy produkt. Boxy pana hrbka, legend, to je neco jinyho.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle nemusíš se vůbec bát, nevím jak ostatní, ale u tebe jsem vůbec nepochyboval, že bys v tom byl nějak zatáhnutej, nebo že bys dělal něco podobného
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Podle mě za to může ten, kdo umožnil předprodej 100% nákladu daného produktu. Do předprodeje mělo jít max 30% a podle poptávky určit cenu produktu. Ta by byla v tomto případě vyšší, takže by jsme byli tam kde teď. Předprodej by měl být na stránkách OFS uveden a od kdy, a kolik toho bude možné max objednat. To že pan Hrbek obvolá pár kámošů, a tím jim umožní vykoupit celý náklad, určitě nebudeme nazývat předprodejem . Martin tu dělá jen jednu chybu, že nenapíše rovnou, měl jsem možnost koupit co jsem chtěl a tak jsem tak učinil, bez ohledu na to kolik krabic se dostane do volného prodeje.
Já osobně sbírám jen Spartu, takže jsem rád, že mám u něj v e-shopu co nakupovat. Bral jsem tam vždy Dallas a poté co vydal pan Hrbek legendy Sparty, tak i karty Sparty Praha. Budu rád za váš bojkot jeho obchodu a i všech výrobků Hrbka, protože minule na mě zbyli jen 4 balíčky s limitací /99. A to bych si jich rád koupil i 20.
Taky co se nejmenovaného prodejce týče, nikdy neměl problém dodat zboží na burzu, což se u zdejšího prodejce nepovedlo. Nyní už to prý možné je, ale původní odpověď byla něco ve smyslu, že burza je jiná liga, a s prodejem na e-shopu to tolik nesouvisí. Za další, nedávno jsem koukal na jednu Jersey kartu Toronta, a u Martina byla za 40,- zatímco tady u místního byla za 59,- a to pozor, po velké slevě ze 79,- kč .
Bohužel brečení ve stylu co mi zbylo karet co neprodám, které jsem musel taky zaplatit, je na návrh titulu komik roku. Jak tu někdo psal, pokud se 2 karty z boxu prodají za cenu boxu, tak je toto vtip roku. Bohužel to bylo myšleno asi tak, že celou dobu prodělávám na boxech NHL, tak tady si spravím chuť, když mi to bylo umožněno prodejcem.
Martin.
Já osobně sbírám jen Spartu, takže jsem rád, že mám u něj v e-shopu co nakupovat. Bral jsem tam vždy Dallas a poté co vydal pan Hrbek legendy Sparty, tak i karty Sparty Praha. Budu rád za váš bojkot jeho obchodu a i všech výrobků Hrbka, protože minule na mě zbyli jen 4 balíčky s limitací /99. A to bych si jich rád koupil i 20.
Taky co se nejmenovaného prodejce týče, nikdy neměl problém dodat zboží na burzu, což se u zdejšího prodejce nepovedlo. Nyní už to prý možné je, ale původní odpověď byla něco ve smyslu, že burza je jiná liga, a s prodejem na e-shopu to tolik nesouvisí. Za další, nedávno jsem koukal na jednu Jersey kartu Toronta, a u Martina byla za 40,- zatímco tady u místního byla za 59,- a to pozor, po velké slevě ze 79,- kč .
Bohužel brečení ve stylu co mi zbylo karet co neprodám, které jsem musel taky zaplatit, je na návrh titulu komik roku. Jak tu někdo psal, pokud se 2 karty z boxu prodají za cenu boxu, tak je toto vtip roku. Bohužel to bylo myšleno asi tak, že celou dobu prodělávám na boxech NHL, tak tady si spravím chuť, když mi to bylo umožněno prodejcem.
Martin.
Jak to tady tak čtu,tak to slovo "Extreme" bylo zvoleno do názvu této emise velmi správně.Zatím asi ještě jejich žádný produkt nebyl vyprodán za tak extrémně krátkou dobu-ještě před oficiálním vydáním Nehledě k tomu,že o nějaký nový emisi či předprodeji nebylo na jejich stránkách ani slovo.A k těm cenám jednotlivých karet -železo se přece musí kout dokud je žhavé
HC Vítkovice -712 ks (OFS+DS+APS ) ,26 ks (Legendy CS)
Jakub Štěpánek- 16ks
Jakub Štěpánek- 16ks
Tak absolutně nechápu, jak tento argument souvisí s tématem OFS Exclusive. Spíš mi to přijde jako hození "špíny" i na někoho dalšího, který ale z danou situací nemá žádný problém a nikoho tu s ničím neosočoval. Přijde mi to jako by tu někdo potřeboval zastat se Martina tím, že tu vyvolá nějaký imiginární spor s Pavlem. Z Pavlovi strany vím, že s Martinem nikdy žádný osobní ani obchodní spor/problém neměl, takže tento "plivanec" mi přijde absolutně zbytečný.mmaier píše:Taky co se nejmenovaného prodejce týče, nikdy neměl problém dodat zboží na burzu, což se u zdejšího prodejce nepovedlo. Nyní už to prý možné je, ale původní odpověď byla něco ve smyslu, že burza je jiná liga, a s prodejem na e-shopu to tolik nesouvisí. Za další, nedávno jsem koukal na jednu Jersey kartu Toronta, a u Martina byla za 40,- zatímco tady u místního byla za 59,- a to pozor, po velké slevě ze 79,- kč .
Pokud by si byl totiž objektivní, tak se podíváš i na jiné karty a ne jen na tu jednu Toronta a srovnáš si ceny. Já na takové věci nemám čas a přijdou mi bezpředmětný, ale vsadím se, že na obou eshopech budou stejné karty a některou z nich bude mít levnější Martin a některou Pavel. Cenovou politiku a marže má každý individuelní, nehledě na nákupní náklady. Něco jiného je koupit kartu třeba na ebay za dolar a něco jiného je vytáhnout jí z boxu za 1500 Kč. Tím na nikoho neutočím. Spíš by se měl někdo zamyslet nad tím, než něco napíše.
Omlouvám se, ale nedalo mi to se nevyjádřit. Doufám, že Pavel celou věc přejde a nebude podobné pitomosti řešit.
J
Sorry, asi špatně pochopeno, bylo tu něco o určování ceny, tohle byl jen příklad, že to s tím předražováním nebude tak žhavé. Jinak nejsem kámoš ani nepřítel ani jednoho z prodejců. A s tím určováním ceny máš pravdu, ještě bych dodal, že záleží na času kdy byl box pořízen, je rozdíl když je dolar 16 a když 21 korun.
Martin.
Martin.
Honziku neboj prejdu, ale jen bych poprosil pana mmaier z jakeho kontextu bylo vytrzeno dodani karet na burzu, pze si opravdu nevzpominam, ze bych komukoliv odmitl neco dodat na burzu, az na par vyjimek, kdy to lidi chteli v patek v 16 00 a pozdeji...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Nešlo o čas, šlo o předání v době burzy. Bylo to krátce po odkoupení obchodu a samozřejmě, jak je u mě zvykem, bylo to součástí obsáhlé zprávy, včetně dotazu na zboží které by jste mohl sehnat a za kolik. Taky jsem chtěl triko, kšiltovku nebo nějaký hrnek, to už si nejsem jist. Pokud to šlo e-mailem rád přepošlu, pokud to bylo na fóru, nevím jestli to tu bude, jednou mi byla registrace smazána.
Jen pro úplnost, ke smazání došlo, protože jsem se představil a pak asi na 3 měsíce zmizel, vše jsme si vyjasnili s někým z adminů, aby to někdo nevzal někdo osobně . Já to jako křivdu neberu .
Určitě to bylo v širším kontextu, rozbití křehkých věcí, nebo kapacita auta. Taky to neberu ve zlém, jen jsem uvedl svou zkušenost. Ani prodejce a jejich obchody jsem sem nezatáhl, jen jsem popsal zkušenosti z oběma a poukázal na to se mi nezdá, po tom co to tu pár lidí nakouslo a přidali výzvu o bojkotu.
Martin.
Jen pro úplnost, ke smazání došlo, protože jsem se představil a pak asi na 3 měsíce zmizel, vše jsme si vyjasnili s někým z adminů, aby to někdo nevzal někdo osobně . Já to jako křivdu neberu .
Určitě to bylo v širším kontextu, rozbití křehkých věcí, nebo kapacita auta. Taky to neberu ve zlém, jen jsem uvedl svou zkušenost. Ani prodejce a jejich obchody jsem sem nezatáhl, jen jsem popsal zkušenosti z oběma a poukázal na to se mi nezdá, po tom co to tu pár lidí nakouslo a přidali výzvu o bojkotu.
Martin.
kOUKÁM NA ofs JE OZNÁMEN NOVÝ PRODUKT, který asi zase nevyjde, ale co myslím,že z tohohle se tolik vyrejžovat nedá, takže možná něco z nákladu zbyde i něco pro lidi. I když ať si to všechno nechaj, ale lidi pozor už radši objednávejte, protože by mohlo být už pozdě.
SBĚRATELSTVÍ POSTAVENÉ NA HLAVU
Já bych neodbíhal od tématu a zůstal u distribuce Extreme karet a dalšího ubírání se OFS v čele s panem Hrbkem.
Já nechápu, jak si někdo může na féra napsat o chválu za to, že jakožto výrobce oběhl hráče na podpisy, Vrkoč se nikdy k ničemu takovému nesnížil. Teď tady dostává přímé dotazy ohledně produktu a jeho distribuce a místo aby stáhnul ocas, přiznal že přestřelil, tak se chová jako arogantní pitomec a s famfárami ohlašuje další vypuštění série. To jsem vážně jediný, komu to přijde na hlavu? Tohle se prostě nedělá a takhle se Mesiáš českých karet rozhodně chovat nemá.
Nechápu, proč jste z mistrovských karet Plzni neudělal hezký insert do OFS? A, už vím, vy chcete slávu asi jenom pro sebe a chcete, aby se to nejlepší z vás prodávalo ničím neředěné, že? Vy jste totiž vyšší level. Doufám, že tam nebudou limitace do /10 kusů, to byste byl troškař, doufám, že tam bude aspoň /5 a míň.
Já nechápu, jak si někdo může na féra napsat o chválu za to, že jakožto výrobce oběhl hráče na podpisy, Vrkoč se nikdy k ničemu takovému nesnížil. Teď tady dostává přímé dotazy ohledně produktu a jeho distribuce a místo aby stáhnul ocas, přiznal že přestřelil, tak se chová jako arogantní pitomec a s famfárami ohlašuje další vypuštění série. To jsem vážně jediný, komu to přijde na hlavu? Tohle se prostě nedělá a takhle se Mesiáš českých karet rozhodně chovat nemá.
Nechápu, proč jste z mistrovských karet Plzni neudělal hezký insert do OFS? A, už vím, vy chcete slávu asi jenom pro sebe a chcete, aby se to nejlepší z vás prodávalo ničím neředěné, že? Vy jste totiž vyšší level. Doufám, že tam nebudou limitace do /10 kusů, to byste byl troškař, doufám, že tam bude aspoň /5 a míň.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
Na boxy se dostane, jen slogan: ,,K dostání u všech dobrých prodejců" bude pozměněn na: ,,K dostání u všech dobrých přátel p. Hrbka"Tukans píše:kOUKÁM NA ofs JE OZNÁMEN NOVÝ PRODUKT, který asi zase nevyjde, ale co myslím,že z tohohle se tolik vyrejžovat nedá, takže možná něco z nákladu zbyde i něco pro lidi. I když ať si to všechno nechaj, ale lidi pozor už radši objednávejte, protože by mohlo být už pozdě.
Co sbírám:
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš už jít s podobnýma příspěvkama k šípku či někam dál? Všichni známe tvůj postoj od prvního komentáře, takže nechápu tohle trapný opakování rádoby vtipnýho komentáře pořád dokola...nebo si tim snad zvyšuješ sebevědomí? Původně jsem se ani nechtěl do týhle diskuze zapojit, ale ty tvoje příspěvky už vážně nejsou normální. Kritika, ať už pozitivní nebo i ta negativní, samozřejmě ano, ta je relevantní ve všech odvětvích, ale tohle neTukans píše:kOUKÁM NA ofs JE OZNÁMEN NOVÝ PRODUKT, který asi zase nevyjde, ale co myslím,že z tohohle se tolik vyrejžovat nedá, takže možná něco z nákladu zbyde i něco pro lidi. I když ať si to všechno nechaj, ale lidi pozor už radši objednávejte, protože by mohlo být už pozdě.
Mě se taky dvakrát nelíbí způsob distribuce těhle boxů, ceny ani jejich reálná dostupnost širší sběratelský obci a budu rád, když budu mít takovou kartu Sparty doma aspoň jednu. Rozhodně se hlavně ta distribuce mohla a asi i měla zvládnout líp, ale beru to jako fakt, na kterej nemám pražádnej vliv a tím to pro mě hasne. Nepotřebuju tady exhibovat.
Osobně jsem zvědavej, jestli, jak rychle a o kolik ty ceny spadnou, ale obávám se, že je dost lidí, který do toho jsou ochotný jít tak jako tak. Na druhou stranu dát je třeba na Aukro od 400,- (příklad), tak bysme se třeba všichni divili, kam by se ty ceny vyšplhaly...
Speciálně pro pana Maiera, jestli se taky jmenuje, předpokládám, že ano. A sorry všem za offtopic.
Moje obchodní profesionalita mi říká, že bych Vám měl věcně odpovědět na Vaše "argumenty". Moje lidská zkušenost získaná za 15 let působení v obchodě (podotýkám v České republice) mě radí - nekaž si sobotu, je zbytečné cokoliv dál rozepisovat. Jsou lidé, kterým se dnes již raději vyhnu.
Pro ostatní - znáte někoho, kdo by zboží, které má vystaveno na www.hokej-karty.cz a jezdil pravidelně na burzu do Prahy nevzal nějaké zboží, kdyby byla řádně vystavená objednávka, nebo poptávka po něčem, co je běžně k dispozici? Byl by to asi hodně špatný obchodník. Asi za tím něco bude, třeba to, že některé koupené zboží od konkurence (www.hokejovekarty,cz) nebylo zdaleka v takovém stavu, aby se hodilo na další prodej, nebo dokonce nebylo součástí prodeje atd atd. Ale to je šumák, je sobota večer, nehodlám se tady věnovat 2 roky starým záležitostem. Mohu snad jen zodpovědně říci, že přistupuji ke všem zákazníkům stejně.
A Honziku, vystihl jsi to naprosto přesně. Vůbec jsem zde nekritizoval pana Hrbka ani Martina. Přesto se musel najít nějaký příznivec 33mc, aby ukázal na naprosto stupidním případu, že vlastně dělám to samé jako Martin. Nechci dva zmíněné pány obhajovat, na to si stačí sami, a ani jednomu osobně nic nevyčítám, pže karty OFS jdou trochu mimo mě a těch 5 boxů mi nakonec možná v pohodě stačí, ale myslím, že jim teď hlavně škodí to, že jsme hodně malá země a že je všichni tady známe. Pan Price, ačkoliv je to pro mě persona s velkým P a jeho dřívější práci hrozně obdivuju, např. momentálně zaplavuje trh kartami stejného ražení za stejné ceny, jaké nabízí licencovaní prodejci UD a Panini - mnohdy i dražší, v mnohem horší kvalitě a taky na tom asi pěkně rejžuje, přesto ho nerozcupujeme. Protože ho neznáme osobně.
Martin se zachoval obchodně, chce na tom vydělat, je to obchod. Já to repsektuju. Vám se to nelíbí, máte určitě v mnoha věcech pravdu, taky respektuju. Jsme diskuzní forum, tak to má být. Zatím se tady nikdo nesvezl k nadávkám - hoooodně respektuju v takto ožehavém tématu. Za mě všem zúčastněným.
Ale prosím, vynechte mě pane Maiere z topicu OFS - karet, kterými se skoro nezabývám a ani je nemám na shopu v nabídce...
Předem mnohokrát děkuji.
Moje obchodní profesionalita mi říká, že bych Vám měl věcně odpovědět na Vaše "argumenty". Moje lidská zkušenost získaná za 15 let působení v obchodě (podotýkám v České republice) mě radí - nekaž si sobotu, je zbytečné cokoliv dál rozepisovat. Jsou lidé, kterým se dnes již raději vyhnu.
Pro ostatní - znáte někoho, kdo by zboží, které má vystaveno na www.hokej-karty.cz a jezdil pravidelně na burzu do Prahy nevzal nějaké zboží, kdyby byla řádně vystavená objednávka, nebo poptávka po něčem, co je běžně k dispozici? Byl by to asi hodně špatný obchodník. Asi za tím něco bude, třeba to, že některé koupené zboží od konkurence (www.hokejovekarty,cz) nebylo zdaleka v takovém stavu, aby se hodilo na další prodej, nebo dokonce nebylo součástí prodeje atd atd. Ale to je šumák, je sobota večer, nehodlám se tady věnovat 2 roky starým záležitostem. Mohu snad jen zodpovědně říci, že přistupuji ke všem zákazníkům stejně.
A Honziku, vystihl jsi to naprosto přesně. Vůbec jsem zde nekritizoval pana Hrbka ani Martina. Přesto se musel najít nějaký příznivec 33mc, aby ukázal na naprosto stupidním případu, že vlastně dělám to samé jako Martin. Nechci dva zmíněné pány obhajovat, na to si stačí sami, a ani jednomu osobně nic nevyčítám, pže karty OFS jdou trochu mimo mě a těch 5 boxů mi nakonec možná v pohodě stačí, ale myslím, že jim teď hlavně škodí to, že jsme hodně malá země a že je všichni tady známe. Pan Price, ačkoliv je to pro mě persona s velkým P a jeho dřívější práci hrozně obdivuju, např. momentálně zaplavuje trh kartami stejného ražení za stejné ceny, jaké nabízí licencovaní prodejci UD a Panini - mnohdy i dražší, v mnohem horší kvalitě a taky na tom asi pěkně rejžuje, přesto ho nerozcupujeme. Protože ho neznáme osobně.
Martin se zachoval obchodně, chce na tom vydělat, je to obchod. Já to repsektuju. Vám se to nelíbí, máte určitě v mnoha věcech pravdu, taky respektuju. Jsme diskuzní forum, tak to má být. Zatím se tady nikdo nesvezl k nadávkám - hoooodně respektuju v takto ožehavém tématu. Za mě všem zúčastněným.
Ale prosím, vynechte mě pane Maiere z topicu OFS - karet, kterými se skoro nezabývám a ani je nemám na shopu v nabídce...
Předem mnohokrát děkuji.
tak jak se říká, špatná reklama taky reklamaresa píše:Sranda je, jak už teď má tento box nejvíce komentů ze všech
Nic ve zlém proti Pavlovi - vím jak se k těmhle boxům staví a jak sám napsal - tyhle boxy narozdíl ode mě nejsou jeho důležitým produktem, ale výše zmíněná věta je odpovědí na všechny vaše otázky.pavelbart píše: Kdybych se více snažil, ty boxy jsem mohl mít nejspíše v dostatečném množství.
mne je to jedno, pre mna je ta seria len o Jagrovi
ale myslim, ze zaujemcov o boxy stale zaujima kde su tie boxy
cize Martine, neodpovedal si stale kolko boxov si kupil ty a nikto ani nevie kde su ostatne ... na to odpoved stale nie je
ale myslim, ze zaujemcov o boxy stale zaujima kde su tie boxy
cize Martine, neodpovedal si stale kolko boxov si kupil ty a nikto ani nevie kde su ostatne ... na to odpoved stale nie je
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Martine, prosím, nevybírej si z těch slohů jen věty co se ti hodí na obranu. Mě stále ještě nikdo neodpověděl a teď i Marianovi, kde ty kytky, teda boxy, jsou?:D
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
No jak to tak čtu tak sem rád že v první sérii vyšel jen Vokoun v dresu Znojma a žádní třeba odchovanci Znojma a sem ještě radši, že Vokoun do že druhou sérii Vokoun nepodepsal....
Celkově vzato jako kartičkář sbírající český tým jsem rád, že můj tým nehraje ELH. To, že base OFS mají nekvalitní fota se táhne celou historií o zbytečných insertech nemluvně...
Když vidím že se nám české pseudo UD a pseudo ITG spojilo sem rád že mě rocňe zajímá jen cca 5 - 10 českých karet
EDIT - nějaký bojkot shopů je pi**vina sme malá země, malá komunita a máme 3 shopy co stojí aspoň za něco.. Vydělávat potřebuje každý a to že je mu to umožněno lehce není chyba jeho ale chyba vydavatele/distributora....
Celkově vzato jako kartičkář sbírající český tým jsem rád, že můj tým nehraje ELH. To, že base OFS mají nekvalitní fota se táhne celou historií o zbytečných insertech nemluvně...
Když vidím že se nám české pseudo UD a pseudo ITG spojilo sem rád že mě rocňe zajímá jen cca 5 - 10 českých karet
EDIT - nějaký bojkot shopů je pi**vina sme malá země, malá komunita a máme 3 shopy co stojí aspoň za něco.. Vydělávat potřebuje každý a to že je mu to umožněno lehce není chyba jeho ale chyba vydavatele/distributora....
Naposledy upravil(a) kulometcik dne ned 01. zář 2013 10:58:51, celkem upraveno 1 x.
- Bianconero
- Legenda
Jsem si jistý, že na tuto otázku se nikdo odpověď nedozví. Dostaneš jen další frázovitou odpověď viz "odpověď na všechny vaše otázky", a to v nejlepším případě.mapko píše:
Ale je to pochopitelné, je to Martinova věc a po pravdě do toho nikomu nic není a on se nemusí nikomu zpovídat. Je pouze na něm, jak se k tomu postaví a může mu být úplně jedno, jestli pár lidí bojkotuje jeho obchod. Kupující se najde pro cokoliv, aukro toho zářným příkladem.
Že prodejce OFS Extreme Exclusive boxů vyjebal se zákazníky a prodal značnou část nákladu po svých známých je věc druhá. On zaplaceno dostal a tím to končí, viditelně jde jen o business. Hlavním problémem je skutečnost, že v den oficiálního vydání už žádný box není. Jde především o klamavou reklamu, kterou si zavařil pan Vrkoč s OFS.
Možná bychom měli přestat doufat v nějakou sběratelskou kolegialitu, která ne všude funguje. Obzvlášť ne mezi sběratelem a prodejcem, pokud sám prodejce není sběratelem schopným snížit se na úroveň malých sběratelů a pochopit jejich rozhořčení z výše zmíněné události. Podle jakéhosi nepsaného sběratelského kodexu jde o slušnou prasárnu, ale co je obchodníkovi do toho? Jeho zajímá jen prodat co má a dostat za to peníze.
Průšvihem vší této nevole je klamavá reklama, která rozjela celý ten humbuk, na což se všechno začalo nabalovat. Pokud vyhlásím datum prodeje, musím v onen den mít zboží na skladě, pokud ne, jsem nevěrohodný a zákazníci jsou rozhořčení. A po pravdě, je úplně jedno kolik nakonec Martin dostal boxů, protože co s tím kdo nadělá? Boxy jsou rozbalené, karty na prodej a tím to končí. Všichni se můžou stavět třeba na hlavu, křičet do světa svoji rozhořčenost, ale nic to řešit nebude. Je po bitvě
Byla-li by tu nějaká konkurence, OFS by toho litovali. Ale od té doby, co pan Hrbek upustil od svých projektů jeden za rok a dost, a přešel na chrlení jednoho produktu za druhým a spolupráci s panem Vrkočem, tak i malý náznak konkurence, v který snad někdo doufal, je pryč. Monopol pokračuje a bude si diktovat nabídku jak bude chtít. Kdo chce, koupí, kdo nechce, nekoupí. Nejironičtější je, že nyní i ten, co koupit chtěl, vlastně nic nekoupí
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
presne ako pises, tu sa apeluje na zberatelsku kolegialitu
tu teraz nejde o Martina, on kupil co mu dovolili kupit
skor ide o to zistit kam sa podeli a ked nam Martin povie kolko ich ma on tak nam to napovie aka bola distribucia toho produktu
tu teraz nejde o Martina, on kupil co mu dovolili kupit
skor ide o to zistit kam sa podeli a ked nam Martin povie kolko ich ma on tak nam to napovie aka bola distribucia toho produktu
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/