Korekturu si dělal zákazník sám, bylo to jeho přáníDeezeebra píše:Docela pěkné karty, jen škoda, že na té poslední jsou v citátu dvě gramatické chyby...
design dělal kubo ze Slovenského fóra a zákazníkovi se líbil, účelem nebylo, aby to nadchlo tebe,dával jsem to sem kvůli malému Alťákovirmiller píše:něco tohoto stylu... http://hracskekarty.cz/
nějak várazně mě to designem nenadchlo ale kluky to vždy potěší, že mají kartičku a je jedno jak vypadá... stejně jako rodiče
No jo no, to je tak, když se šetří na nepravém místě. Zrovna u 6. třídy, kdy se ty děti učí gramatiku, by mi to přišlo docela důležité.Veteran fans hcs píše:Korekturu si dělal zákazník sám, bylo to jeho přáníDeezeebra píše:Docela pěkné karty, jen škoda, že na té poslední jsou v citátu dvě gramatické chyby...
Možná na Kobře vynalezli pravopisVeteran fans hcs píše:Nedalo mi to, projel jsem ten citát češtinou a světe div se, je to gramaticky správně
Já jen Tome chtěl říct, že bych produkt se špatnou korekturou ani nevydával. To je známka toho, že je výrobci jedno co na těch kartách je, jen když to poslouží účelu - zde radost dětí. Ale důsledky chyb se už neřeší. Ty si mě taky pokáral za chyby v článcích, protože to vrhá nejen špatné světlo na mě, ale i na tebe jako šéfredaktora. Tím pádem by mělo být v zájmu pana Hrbka, aby si to taky pohlídal, coby vůdčí osoba projektu - vydavatel.Tie píše:Jak již bylo uvedeno, korekturu si dělal zákazník, můžou se vymluvit na rodiče
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host