1997-98 Pacific Hobby Inaugural Issue
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
1997-98 Pacific Hobby Inaugural Issue
Ahojte,
tak sa mi podaril zohnať tento krásny old-school boxík, s ktorým Pacific na 8 rokov vstúpil ako vydavateľ kariet do zberateľského hokejového sveta a ním začala aj éra dobre známych paraleliek:)
Pozrime sa, čo sa všetko v boxe dá vôbec nájsť:
Cooper Hobby Parallel 1:1
Silver Retail Parallel 1:1
Emerald Parallel 1:1
Ice Blue Parallel 1:73
Gold Crown Die-Cuts 1:37
Card-Supials 1:37
Slap Shots Die-Cuts 1:73
Team Checklist Cel Cards 1:73
In The Cage Laser-Cuts 1:145
Creamers Choice Awards 1:721
samotný box je balený v konfigurácii 36 balíčkov / 8 kariet na balíček (predstavte si tu parádnu zábavu pri rozbaľovaní, chvíľu to aj trvá, kým človek všetky tie balíky pootvára
ukážka brankárov - to sú parádne zábery, všetkých si nechávam, ako aj inak
ukážka parallel Cooper
teraz to, čo je takmer na box garantované:
Card Supials (zo zadnej strany je vložená mini-karta Keitha Tkachucka)
Gold-Crown Die Cut
bonus nad rámec boxu
prehľadný Team Checklist
a inzert In The Cage
Úplná spokojnosť s boxom, kúsok detstva ako sa vraví. Karty okrem base brankárov sú k dispozícii, base karty na dopyt!
Ďakujem a komentáre sú vítané
tak sa mi podaril zohnať tento krásny old-school boxík, s ktorým Pacific na 8 rokov vstúpil ako vydavateľ kariet do zberateľského hokejového sveta a ním začala aj éra dobre známych paraleliek:)
Pozrime sa, čo sa všetko v boxe dá vôbec nájsť:
Cooper Hobby Parallel 1:1
Silver Retail Parallel 1:1
Emerald Parallel 1:1
Ice Blue Parallel 1:73
Gold Crown Die-Cuts 1:37
Card-Supials 1:37
Slap Shots Die-Cuts 1:73
Team Checklist Cel Cards 1:73
In The Cage Laser-Cuts 1:145
Creamers Choice Awards 1:721
samotný box je balený v konfigurácii 36 balíčkov / 8 kariet na balíček (predstavte si tu parádnu zábavu pri rozbaľovaní, chvíľu to aj trvá, kým človek všetky tie balíky pootvára
ukážka brankárov - to sú parádne zábery, všetkých si nechávam, ako aj inak
ukážka parallel Cooper
teraz to, čo je takmer na box garantované:
Card Supials (zo zadnej strany je vložená mini-karta Keitha Tkachucka)
Gold-Crown Die Cut
bonus nad rámec boxu
prehľadný Team Checklist
a inzert In The Cage
Úplná spokojnosť s boxom, kúsok detstva ako sa vraví. Karty okrem base brankárov sú k dispozícii, base karty na dopyt!
Ďakujem a komentáre sú vítané
Re: 1997-98 Pacific Hobby Inaugural Issue
tohle je úplná lahoda ... inzerty těchto let jsou nepřekonatelné ... takovýto boxík bych si přál také otevřít
presne, tyhle inserty nemaji opravdu chybu, krasny pohled
jj, sice si říkám, že na 36 paklíků by jich mohlo být i víc, ale na druhou stranu jedna karta hezčí jak druhá a pravděpodobnosti Hašana a hlavně Heberta jsou trošku nižší než jeden boxík ... no a když k tomu přidám paralelku v každým paklíku, tak si myslím, že hodně dobrý
mňa by celkom zaujímala druhá strana toho iginlu nedá sa ti sem hodiť foto?
Mě se tyhle karty strašně líbí. Se divím, že v tom světě plném rookie karet, jersey/patch/autograph karet nenapadne žádnou firmu, aby vylezl na trh s něčím podobným. Myslím, že by si spousta sběratelů za nějakou rozumnou cenu takový boxík ráda koupila.
Mě se nejvíc líbí ty inserty Cheliose a Heberta.
Pokud to není tajemství, tak by mně zajímala cena boxíku, protože to asi nebude něco, co leží na skladě v každém shopu.
Díky za break!
Mě se nejvíc líbí ty inserty Cheliose a Heberta.
Pokud to není tajemství, tak by mně zajímala cena boxíku, protože to asi nebude něco, co leží na skladě v každém shopu.
Díky za break!
Absolutní souhlas !!! Snad jediným "nedostatkem" je na můj vkus velké množství parallel verzí...Hans píše:Mě se tyhle karty strašně líbí. Se divím, že v tom světě plném rookie karet, jersey/patch/autograph karet nenapadne žádnou firmu, aby vylezla na trh s něčím podobným. Myslím, že by si spousta sběratelů za nějakou rozumnou cenu takový boxík ráda koupila.
Co člověk, to názor.
Mně ty paralelky vůbec nevadí. Naopak.
A asi se shodneme, že to je rozhodně lepší než hledat 1/1 Printing Plate hráčů jako třeba Popperle, kterých má snad 40 a pořád dokola cyan, black.
Na stránce, pokud to máte vysbírané, to vypadá dobře. A je celkem i zábava ty karty sbírat. Ale taky jsem do tohoto stavu dospěl čase, dříve mi to tak skvělý nepřipadalo. U tohoto boxu bych se asi podělal blahem:-)))). Paráda Tome.
Mně ty paralelky vůbec nevadí. Naopak.
A asi se shodneme, že to je rozhodně lepší než hledat 1/1 Printing Plate hráčů jako třeba Popperle, kterých má snad 40 a pořád dokola cyan, black.
Na stránce, pokud to máte vysbírané, to vypadá dobře. A je celkem i zábava ty karty sbírat. Ale taky jsem do tohoto stavu dospěl čase, dříve mi to tak skvělý nepřipadalo. U tohoto boxu bych se asi podělal blahem:-)))). Paráda Tome.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pacifický duhy byly super, pamatuju, jak jsme se s klukama hádali, kdo má lepší kartu...jestli je to ta zelená, zlatá, červená atd...škoda že se dneska nikdo na něco takovýho nevrhne
Pavle Pavle...měl bys líp vážit slova!!!pavelbart píše:...hráčů jako třeba Popperle...
- mixo
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
presne takpavelbart píše: Na stránce, pokud to máte vysbírané, to vypadá dobře. A je celkem i zábava ty karty sbírat. Ale taky jsem do tohoto stavu dospěl čase, dříve mi to tak skvělý nepřipadalo.
kedysi som paralelky nenavidel a nevidel som zmysel davat kopu penazi za kartu, ktoru uz mam akurat s inou farbou pisma. ale teraz sa snazim dozbierat vsetky, pretoze vo finale taka duha vyzera krasne
To Worlikk - proč? Já to nemyslel zle, jen jsem tím chtěl naznačit, že člověk, který tam odehrál pár zápasů má vydaných 60 ks 1/1 PP...A co ten, kdo jej sbírá? Musí se smířit s tím, že jich nebude mít pěknou spoustu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
však jasný...to bylo jen takový malý popíchnutí, žes jmenoval zrovna jeho...hele a konkrétně třeba on odehrál v NHL necelý dva zápasy (+ cca dva roky na farmě) a podle tradingcarddb.com má jen v USA vydaných 88 karet a z toho je 44!!! Printing plate!pavelbart píše:To Worlikk - proč? Já to nemyslel zle, jen jsem tím chtěl naznačit, že člověk, který tam odehrál pár zápasů má vydaných 60 ks 1/1 PP...A co ten, kdo jej sbírá? Musí se smířit s tím, že jich nebude mít pěknou spoustu...
To je prostě na palici. Jeden nováček (jedno jakej), sotva 10 zápasů a tuny RC, PP a dalších karet. Zlatý devadesátky. Jedna RC v setu a tim to haslo...
On mě jen zrovna napadl, nic proti němu . Mně se jako golman líbí, mnohem víc než třeba Štěpánek.
To tady zas budeš mít "važ slova" od Uphona - to si nevybereš.....pavelbart píše:On mě jen zrovna napadl, nic proti němu . Mně se jako golman líbí, mnohem víc než třeba Štěpánek.
BTW - ten "nedostatek" jsem dal do uvozovek záměrně - nic proti parallelním řadám nemám, jen si vzpomínám, že v době, kdy tyhle karty vyšly, z toho byla řada sběratelů na větvi, protože to byla do té doby věc nevídaná...
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem z nich na větvi i teď Poznám Gold, Emerald, Saphire, takový běžný, ale u některých co mám doma jsem dlouho tápal zda je to Cooper, red, bronze, nebo gold, Nebo u Certified název mirror mi taky dělal trochu problémy. Pak to dohromady samozřejmě vypadá parádně, a nic proti nim nemám, těším se až budu mít nějakou ze starších komplet i s Holo a premier Date atd.. ale to se ještě načekám:D U některých by to chtělo mít alespoň vzadu napsané, ať nekupuji něco co už vlastně mám, jen jsem to špatně zařadil.