1997-98 Pacific Hobby Inaugural Issue

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2013.
Odpovědět
tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

1997-98 Pacific Hobby Inaugural Issue

Příspěvek od tom_182 »

Ahojte,

tak sa mi podaril zohnať tento krásny old-school boxík, s ktorým Pacific na 8 rokov vstúpil ako vydavateľ kariet do zberateľského hokejového sveta a ním začala aj éra dobre známych paraleliek:)

Pozrime sa, čo sa všetko v boxe dá vôbec nájsť:
Cooper Hobby Parallel 1:1
Silver Retail Parallel 1:1
Emerald Parallel 1:1
Ice Blue Parallel 1:73
Gold Crown Die-Cuts 1:37
Card-Supials 1:37
Slap Shots Die-Cuts 1:73
Team Checklist Cel Cards 1:73
In The Cage Laser-Cuts 1:145
Creamers Choice Awards 1:721

samotný box je balený v konfigurácii 36 balíčkov / 8 kariet na balíček (predstavte si tu parádnu zábavu pri rozbaľovaní, chvíľu to aj trvá, kým človek všetky tie balíky pootvára :D

Obrázek

Obrázek

ukážka brankárov - to sú parádne zábery, všetkých si nechávam, ako aj inak :)

Obrázek

ukážka parallel Cooper

Obrázek

teraz to, čo je takmer na box garantované:

Card Supials (zo zadnej strany je vložená mini-karta Keitha Tkachucka)

Obrázek

Gold-Crown Die Cut

Obrázek

bonus nad rámec boxu

prehľadný Team Checklist

Obrázek

a inzert In The Cage

Obrázek

Úplná spokojnosť s boxom, kúsok detstva ako sa vraví. Karty okrem base brankárov sú k dispozícii, base karty na dopyt!
Ďakujem a komentáre sú vítané :wave:

marty80
Hvězda
Hvězda

Re: 1997-98 Pacific Hobby Inaugural Issue

Příspěvek od marty80 »

tohle je úplná lahoda ... inzerty těchto let jsou nepřekonatelné ... takovýto boxík bych si přál také otevřít :thumbup:

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

presne, tyhle inserty nemaji opravdu chybu, krasny pohled :thumbup:

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

jj, sice si říkám, že na 36 paklíků by jich mohlo být i víc, ale na druhou stranu jedna karta hezčí jak druhá a pravděpodobnosti Hašana a hlavně Heberta jsou trošku nižší než jeden boxík ... no a když k tomu přidám paralelku v každým paklíku, tak si myslím, že hodně dobrý ;) :thumbup:

Dodko02
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dodko02 »

mňa by celkom zaujímala druhá strana toho iginlu :) nedá sa ti sem hodiť foto? *rfl*

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Mě se tyhle karty strašně líbí. Se divím, že v tom světě plném rookie karet, jersey/patch/autograph karet nenapadne žádnou firmu, aby vylezl na trh s něčím podobným. Myslím, že by si spousta sběratelů za nějakou rozumnou cenu takový boxík ráda koupila.

Mě se nejvíc líbí ty inserty Cheliose a Heberta.

Pokud to není tajemství, tak by mně zajímala cena boxíku, protože to asi nebude něco, co leží na skladě v každém shopu.

Díky za break!

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Hans píše:Mě se tyhle karty strašně líbí. Se divím, že v tom světě plném rookie karet, jersey/patch/autograph karet nenapadne žádnou firmu, aby vylezla na trh s něčím podobným. Myslím, že by si spousta sběratelů za nějakou rozumnou cenu takový boxík ráda koupila.
Absolutní souhlas !!! Snad jediným "nedostatkem" je na můj vkus velké množství parallel verzí...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Co člověk, to názor.
Mně ty paralelky vůbec nevadí. Naopak.
A asi se shodneme, že to je rozhodně lepší než hledat 1/1 Printing Plate hráčů jako třeba Popperle, kterých má snad 40 a pořád dokola cyan, black.

Na stránce, pokud to máte vysbírané, to vypadá dobře. A je celkem i zábava ty karty sbírat. Ale taky jsem do tohoto stavu dospěl čase, dříve mi to tak skvělý nepřipadalo. U tohoto boxu bych se asi podělal blahem:-)))). Paráda Tome. :thumbup:
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Pacifický duhy byly super, pamatuju, jak jsme se s klukama hádali, kdo má lepší kartu...jestli je to ta zelená, zlatá, červená atd...škoda že se dneska nikdo na něco takovýho nevrhne
pavelbart píše:...hráčů jako třeba Popperle...
Pavle Pavle...měl bys líp vážit slova!!! *axe* *cl*
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

pavelbart píše: Na stránce, pokud to máte vysbírané, to vypadá dobře. A je celkem i zábava ty karty sbírat. Ale taky jsem do tohoto stavu dospěl čase, dříve mi to tak skvělý nepřipadalo.
presne tak :)
kedysi som paralelky nenavidel a nevidel som zmysel davat kopu penazi za kartu, ktoru uz mam akurat s inou farbou pisma. ale teraz sa snazim dozbierat vsetky, pretoze vo finale taka duha vyzera krasne :)
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To Worlikk - proč? :) Já to nemyslel zle, jen jsem tím chtěl naznačit, že člověk, který tam odehrál pár zápasů má vydaných 60 ks 1/1 PP...A co ten, kdo jej sbírá? Musí se smířit s tím, že jich nebude mít pěknou spoustu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

pavelbart píše:To Worlikk - proč? :) Já to nemyslel zle, jen jsem tím chtěl naznačit, že člověk, který tam odehrál pár zápasů má vydaných 60 ks 1/1 PP...A co ten, kdo jej sbírá? Musí se smířit s tím, že jich nebude mít pěknou spoustu...
však jasný...to bylo jen takový malý popíchnutí, žes jmenoval zrovna jeho...hele a konkrétně třeba on odehrál v NHL necelý dva zápasy (+ cca dva roky na farmě) a podle tradingcarddb.com má jen v USA vydaných 88 karet a z toho je 44!!! Printing plate! *bang* :thumbdown:
To je prostě na palici. Jeden nováček (jedno jakej), sotva 10 zápasů a tuny RC, PP a dalších karet. Zlatý devadesátky. Jedna RC v setu a tim to haslo...
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

On mě jen zrovna napadl, nic proti němu :). Mně se jako golman líbí, mnohem víc než třeba Štěpánek.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

pavelbart píše:On mě jen zrovna napadl, nic proti němu :). Mně se jako golman líbí, mnohem víc než třeba Štěpánek.
To tady zas budeš mít "važ slova" od Uphona - to si nevybereš..... *lgh*

BTW - ten "nedostatek" jsem dal do uvozovek záměrně - nic proti parallelním řadám nemám, jen si vzpomínám, že v době, kdy tyhle karty vyšly, z toho byla řada sběratelů na větvi, protože to byla do té doby věc nevídaná...

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Já jsem z nich na větvi i teď Poznám Gold, Emerald, Saphire, takový běžný, ale u některých co mám doma jsem dlouho tápal zda je to Cooper, red, bronze, nebo gold, Nebo u Certified název mirror mi taky dělal trochu problémy. Pak to dohromady samozřejmě vypadá parádně, a nic proti nim nemám, těším se až budu mít nějakou ze starších komplet i s Holo a premier Date atd.. ale to se ještě načekám:D U některých by to chtělo mít alespoň vzadu napsané, ať nekupuji něco co už vlastně mám, jen jsem to špatně zařadil.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2013“