Kdyz jsem ho zahledl na shopu, tak nebylo co resit... jedna se o box
1991-92 Pro Set English Series 1 Hockey Box
Tyhle karty musi znat snad kazdy a kazdy se s nimi setkal pri svych zacatcich sbirani, i kdyz tehdy se to tak asi jeste nedalo nazvat
male info k boxu....
36 balicku po 15 kartach...
celkem teda 540 karet
v boxu bylo i 220 duplikatu(Kdo by mel zajem necht se ozve )
vzhledem k dobe se v boxu daji najit karty jiz davno zaniklych tymu jako Quebeck, Hartford a Minesota North Stars
dale karty z predavani trofeji, z historie, All Star game a nebo karty nove vznikleho tymu San Jose Sharks
Serie 1 obsahuje 345 karet
po otevreni boxu mi do kompletu Serie 1 chybi 25 karet
a zde jsou nahledy
Jeste nakonec bych se rad zeptal jestli nekdo nema tyto karty ve 100% stavu, rad bych set dosbiral...
Malá nostalgie ve velkém boxu....
- Bianconero
- Legenda
Re: Malá nostalgie ve velkém boxu....
Krása! A já ten box opět prokaučoval Už na něho mám políčeno delší dobu, ale vždycky mi ho u Pavla někdo vyfoukne Paráda Lembi! Tuhle nostalgii si chci taky dopřát Přesně jak říkáš - začátky sbírání
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
...bozi karty, na tehlech jsem zacinal....
tenhle super box by měl snad otevřít každý, hlavně když třeba se sbíráním začíná ... je to opravdu super zavzpomínání a dlouhé otevírání balíčků u kávičky (tak jsem to měl já)
Nazdar. máš v těch přebytcích z toho boxu nějaké Tučňáky z Pittsburghu? o nějaké hráče bych měl z nich zájem. Taky jsem na těchto prosetkách kdysi začínal
Tak to byly jedny z mých prvních kartiček, škoda že už není box na skladě, určitě bych do něho šel..