12-13 UD Artifacts HIT HIT HIT a ešte raz HIT!!!
Re: 12-13 UD Artifacts HIT HIT HIT a ešte raz HIT!!!
velká gratulace k opravdu nadupanému boxu s velkým B, nebo snad s velkým O (jako Ovechkin), ale asi s velkým G (gretzky) ...
takhle by si asi představoval boxík každý...samá ovce a pak ten wayne ... no dokážu si představit, jak se muselo doma skákat do stropu já bych lítal jak motorová myš
Mě se hlavně líbí, jak jsou ty nadupaný boxíky u nás v čechách, amíci si pak musí rvát vlasy
takhle by si asi představoval boxík každý...samá ovce a pak ten wayne ... no dokážu si představit, jak se muselo doma skákat do stropu já bych lítal jak motorová myš
Mě se hlavně líbí, jak jsou ty nadupaný boxíky u nás v čechách, amíci si pak musí rvát vlasy
Díky!!!Ja som,skôr šiel k zemi,ako ku stropu a to som,ešte nespal po nočnej smene a dalšia ma čaká:D Neviem,ale na boxy od Pavla resp. z čiech mám štastie.Amíci majú kvantitu a Pavel na shope kvalitu.marty80 píše:velká gratulace k opravdu nadupanému boxu s velkým B, nebo snad s velkým O (jako Ovechkin), ale asi s velkým G (gretzky) ...
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Fakt veliká paráda, a box suprově nadupaný, v redemption můžeš mít i jedničku draftu, už jen za tuto kartu se dává na ebayi dost, trochu škoda jednobarevné tundry, ale Gretzky je opravdu monztrózní a vše vynahradil a jinak i 2x Ovce se povedla a jako hodně dobrý považuji to, že jsi měl i 2 brankáře a žádného Team Canada. Fakt Super nadupaný box. Je pravda, že Pavel toho Gretzkyho umí.
Jak už napsal někdo předemnou - taková karta (samozřejmě myslím pana 99 v provedení 5/5) se netahá každý den. Prostě pecka a je moc fajn, že si ji necháváš . A je fakt, ž v jejím lesku lehce zanikají ty ostatní , který taky nejsou vůbec špatný, takže můžeš být maximálně spokojený
- Tkachuk007
- Veterán
Tak to je frajeřina vytáhnout pětkovou kartu Gretzkyho Gratuluju
Jenže ten box by byl dobrej i bez něj - RC Kreider , RC Redemption Edmonton , Ovce
Jenže ten box by byl dobrej i bez něj - RC Kreider , RC Redemption Edmonton , Ovce
-
- Veterán
moc pěkně naplněnej box ten gretza je parádní
Gratulujem super box.
Celkovo obsah bol bombový.Neskôr som pochopil,že ešte aj Redemption karta je v podstate pecka.Samozrejme som ju,už zaregistroval.Tkachuk007 píše:Tak to je frajeřina vytáhnout pětkovou kartu Gretzkyho Gratuluju
Právě jsem ukázal Petře tento box, také se připojuje ke gratulaci:-). Ještě lepší je, že karta zůstává ve sbírce:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Na takovej box narazíš dvakrát až jednou za život..... Pěkná práce !
Myslím, že mnohým by nestačilo ani 5 životů ...
Dampa17 píše:Myslím, že mnohým by nestačilo ani 5 životů ...
Svatá pravda já k nim patřim
Alebo raz za dva životy!!!33mc píše:Na takovej box narazíš dvakrát až jednou za život..... Pěkná práce !
Ďakujem,samozrejme karta zostáva v zbierke.pavelbart píše:Právě jsem ukázal Petře tento box, také se připojuje ke gratulaci:-). Ještě lepší je, že karta zůstává ve sbírce:-).
- superman66
- Legenda
Přidávám se ke gratulacím, parádní box! Jen mě na waynovi zaujal nápis patch a tag, ale vypadá to jako dva patche??
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Ten WG patch / tag je neskutečná pecka!! Přidávám se do velkého zástupu gratulantů.
No vyzerá to ako dva patche,ale osobne mi to,vôbec neprekáža. Podarilo sa mi najsť tento limit 3/5 na ebayi,ako ukončenú aukciu a vyzera to v podstate rovnako aj tam!!!superman66 píše:Přidávám se ke gratulacím, parádní box! Jen mě na waynovi zaujal nápis patch a tag, ale vypadá to jako dva patche??
Wayne je fakt uzasny mna osobne by velmi potesil aj Ovechkin samozrejme gratulacia k nadupanemu boxiku
Washington Capitals 2775
ITG Enforcers - 20/85
ITG Enforcers II - 34/60
http://crosbyxxx.rajce.idnes.cz/Trade_list
ITG Enforcers - 20/85
ITG Enforcers II - 34/60
http://crosbyxxx.rajce.idnes.cz/Trade_list
velká gratulace, já jsem otvíral 2 boxy artefacts, myslel jsem že celkem dobrý ale tohle je bomba, to se moc nevidí.
Petr
Petr