Burza Praha
Re: Burza Praha
Tradiční burza hokejových karet a suvenýrů se koná
v restauraci U ZÁBRANSKÝCH, Křižíkova 89, Praha 8 - Karlín
od 8:00 do 12:00
NEJBLIŽŠÍ TERMÍN : 2. PROSINEC 2023
v restauraci U ZÁBRANSKÝCH, Křižíkova 89, Praha 8 - Karlín
od 8:00 do 12:00
NEJBLIŽŠÍ TERMÍN : 2. PROSINEC 2023
Naposledy upravil(a) 33mc dne úte 10. říj 2023 7:41:58, celkem upraveno 49 x.
a kolik tam chodí cca lidí?
Momentálně vytvořeno: 548 otázek (plán 1000)
Hotovo: 54,8%
Download: https://www.facebook.com/nhlprokviz/
Je tam docela dost prodejců, co se týče návšťevnosti, tak poslední burza díky mistrovství světa a pořádané burze přímo v dějišti v Bratislavě tam bylo kolem 60-70ti lidí, ale je to pouze můj odhad
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
Tak v sobotu budeme poprvé na burze v Pze, pokud byste tedy někdo chtěl cokoliv přivézt, je to možné, pokud objednávku dostaneme v pátek cca do 12:00.
Dostali jsme sprďáka od pořadatele, že jsme jediní prodejci, kteří tam mají "áčka"...
Jinak se budu snažit s sebou vzít Sugar Raye, Kiddera a že by Hanse?
Dostali jsme sprďáka od pořadatele, že jsme jediní prodejci, kteří tam mají "áčka"...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Ses tam vlastně byl minule podívat viď( tedy doufám, že jsem si tě nespletl , nevím zda budou Brňáci, z tebe nadšení, ale rozhodně jim to prospěje se nad jejich cenami zamysletpavelbart píše:Tak v sobotu budeme poprvé na burze v Pze, pokud byste tedy někdo chtěl cokoliv přivézt, je to možné, pokud objednávku dostaneme v pátek cca do 12:00.
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
JJ, to jsem byl já - my s Brňáky ale vycházíme velice dobře.
Na burzu povezu spíše zajímavější kousky.
Na burzu povezu spíše zajímavější kousky.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal Pavlikovi... uvidime podle toho co budu mit v planu... Ale celkem bych se zajel podivat do Prahy.... Ovsem jen podivat
Také bych se rád dostavil. Tentokráte spíše kvůli osobnímu poznání než nějakému velkému nakupování...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Ma me - tak na tebe se speciálně těším.
-
- Legenda
Připojuji sepavelbart píše:Ma me - tak na tebe se speciálně těším.
Tak jsem se vrátil z burzy u Zábranských - celkem hodně lídí.
Ale nějaká divná, víc jsem nakoupil než prodal - to je poněkud zvláštní:D
No nedalo mi a aspoň 5 boxiků Ivana Hlinky jsem si musel odvézt...díky pane Hrbku!
Ale nějaká divná, víc jsem nakoupil než prodal - to je poněkud zvláštní:D
No nedalo mi a aspoň 5 boxiků Ivana Hlinky jsem si musel odvézt...díky pane Hrbku!
Tak já už jsem taktéž doma....
Původní plán byl poznat lidi osobně (což se povedlo ) a neutrácet... a to se....
.....NEPOVEDLO
Každopádně moc příjemně strávené sobotní dopoledne u Pavlova stolu se Sugarem, Felipem a Kidderem a spousta zážitků prezentovaných panem Hrbkem.
U mě dobrý
Původní plán byl poznat lidi osobně (což se povedlo ) a neutrácet... a to se....
.....NEPOVEDLO
Každopádně moc příjemně strávené sobotní dopoledne u Pavlova stolu se Sugarem, Felipem a Kidderem a spousta zážitků prezentovaných panem Hrbkem.
U mě dobrý
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo já se tam taky musim mrknout. Taky bych vás chtěl poznat osobně
Ale vidim to tak na podzim
Ale vidim to tak na podzim
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja tam jel bez penez a tak jsem od toho nic neocekaval Nicmene i tak prima pokec s mistnima panama Diky patri Felipemu, Ma-memu, Sugarovi, Pavlikovi, p. Hrbkovi, Supermanovi.....
Červnová burza U Zábranských patřila ( jako již tradičně v červnu ) k těm s vysokou účastí sběratelů.
Dle mé evidence bylo přítomno více než 110 lidí, kterým přeju pěkné léto a 3. září 2011 se těším opět na shledanou !
Dle mé evidence bylo přítomno více než 110 lidí, kterým přeju pěkné léto a 3. září 2011 se těším opět na shledanou !
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho tak to je docela dost , mě to přišlo že tam bylo tak 30 - 40 lidí . Je vidět že mam špatnej odhad . Ale bylo to dobrý , určitě bych chtěl jet na tu prosincovou burzu , jsem zvědavej kolik lidí přijde a koho se povede panu Hrbkovi ulovit na autogramiádu . Doufám že přijde co nejvíc lidí z fora .
SugarRay píše:Ty bláho tak to je docela dost , mě to přišlo že tam bylo tak 30 - 40 lidí . Je vidět že mam špatnej odhad . Ale bylo to dobrý , určitě bych chtěl jet na tu prosincovou burzu , jsem zvědavej kolik lidí přijde a koho se povede panu Hrbkovi ulovit na autogramiádu . Doufám že přijde co nejvíc lidí z fora .
O to bych se nebál, loni tam byl pan Holeček Nový a Hajdůšek, takže spíš je otázka kdo bude letos
Ono to není poznat. Když se rozhlídneš, nevidíš moc lidí, ale když pak sečteš všechny co se tam přišli za ty 4 hodiny alespoň podívat, tak ti to to číslo dá...SugarRay píše:Ty bláho tak to je docela dost , mě to přišlo že tam bylo tak 30 - 40 lidí . Je vidět že mam špatnej odhad ...
Přesně tak, to je počet lidí, kteří na burzu přijdou, ale nikdy tam nejsou všichni najednouma-me píše:Ono to není poznat. Když se rozhlídneš, nevidíš moc lidí, ale když pak sečteš všechny co se tam přišli za ty 4 hodiny alespoň podívat, tak ti to to číslo dá...SugarRay píše:Ty bláho tak to je docela dost , mě to přišlo že tam bylo tak 30 - 40 lidí . Je vidět že mam špatnej odhad ...
jak to tak tady čtu tak se na nějakou burzu budu muset přijet podívat